Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Re: Pozna kdo ta avto?

Napisal/-a TrijoAdijo To okt 18, 2011 11:41 am

Hm, ne vem kak gre po ravnem, niti kak gre po ovinkih...Ga še nisem vozu...Itak, če bi ga imel, ga ne bi imel za gonit...
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP To okt 18, 2011 12:44 pm

Ja vozu ga tut še js nism ampak je meu kolega Mustanga letnik 1999 tm nekje, pa 4.6 V6 motor z nevem 190 konji, pa proti Mondeotu k sm ga prej meu ni meu šans. Tko da to je res za kruzat, pa še poraba ni pretirana. Pač streho dol muska do konca pa čez centr 20 na uro to je pač avto za to narjen =P Je pa res da burnout pa loh kadarkol nardiš :D

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To okt 18, 2011 1:13 pm

tadej92 je napisal/-a:
Peter83 je napisal/-a:Pozna kdo tega?
Avta ne poznam, poznam pa prodajalca.., izogni se ga v čim večjem krogu, včasih 2 tedna nima nobenga avta, pol pa jih pripelje v 2,3 dneh za celo dvorišče.. smo gledali passata enkrat, in so imeli VSI, prav VSI enako število prevoženih, ne glede na letnik..seveda iz uvoza:) drugače pa pojdi pogledat, pa ti bo vse jasno

lp

če je slabo vreme ima "boljša" vozila pod streho na robu dvorišča, če se voziš mimo v nedeljo ima kar nekaj avtov vedno na sejmu. Avte iz uvoza ima kok je meni znano iz licitacij na dunaju. Mogoče zato vedno podobni kilometri, ker firme vračajo avte lizing hišam pri operativnem najemu ko dosežejo določeno št. km?

ne poznam poslovanja. le predvidevanje.

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ChuckNorris To okt 18, 2011 4:15 pm

se strinjam, ampak vseeno maš malo manj šans da te nekdo tak na suho nategne če kupiš privat :D

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ To okt 18, 2011 5:19 pm

SašoP je napisal/-a:Ja vozu ga tut še js nism ampak je meu kolega Mustanga letnik 1999 tm nekje, pa 4.6 V6 motor z nevem 190 konji, pa proti Mondeotu k sm ga prej meu ni meu šans. Tko da to je res za kruzat, pa še poraba ni pretirana. Pač streho dol muska do konca pa čez centr 20 na uro to je pač avto za to narjen =P Je pa res da burnout pa loh kadarkol nardiš :D

ja no, burnout bos lih se naredu :)
avto pac za izi voznjo, le da ima porabo 12 litrov. zadaj listnate vzmeti, v ovinku ti zadnji del poskakuje in daja obcutek da te bo odfukalo v prvi drev (tudi pri normalni voznji, po nasih prelepih luknjastih cestah) :huh:

noter plaskira ko v aveotu (dobesedno), jaz sem se x krat napicu na rocki od menjalnika (nek vijak al kaj ti vem kaj) :roll:

sicer sem jaz vozil 4.6 V8, isti k.... , samo razlika v motorju :)
turbo inside

Steinkauz
Novinec

Napisal/-a Steinkauz To okt 18, 2011 5:51 pm

Mnja mustang more bit roush z upgrajdanim podvozjem.
Oziroma ga sam upgrejdaš na še kej bolš :)
Ene 1500eur se lahk reskira, če ga misliš tut športno vozit

Peter83
Nov uporabnik

Napisal/-a Peter83 Sr okt 19, 2011 5:26 pm

Slika

Smo ga šli pogledat in je res katastrofa od vozila ... Ruknjen odzadaj, podrsan po strani, mašina zamaščena, ...
Smo preverili še enega Pežoja karavana ki ga prodaja in isto katastrofa.

Hvala za opozorilo in nasvet.

TuningBoy
Nov uporabnik

Napisal/-a TuningBoy Sr okt 19, 2011 9:37 pm

Ali mogoče pozna kdo ta avto http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5236082&show=1 ? ker ga grem gledat v petek po vsej verjetnosti. Na kaj naj bom pozoren?

Hvala in lp

Uporabniški avatar
modri D.
Uporabnik

Napisal/-a modri D. Sr okt 19, 2011 9:47 pm

To laguno sm že jst opazu na avto.net. Je res lepa (men najboljš barva). Motor ma verigo in načeloma ni z njim večjih težav, je pa to rabljen avto. Torej bodi pozoren na km (če je privat - evidenca o servisih, kdaj je blo kej servisirano/menjano pa če je res slovensko poreklo - ma pestro dodatno opremo pa je dost takih iz uvoza pri nas), kilometrov je mal mal za 5 let starga dizla tko da glej še obrabljenost volana in prestavne ročice pa usnja na sedežih ... Pa če boš resen interesent, preveri še delovanje prostoročne kartice (so mel tud kasnejši letniki težave z njimi).

Lp, D.

TuningBoy
Nov uporabnik

Napisal/-a TuningBoy Sr okt 19, 2011 9:55 pm

modri D. je napisal/-a:To laguno sm že jst opazu na avto.net. Je res lepa (men najboljš barva). Motor ma verigo in načeloma ni z njim večjih težav, je pa to rabljen avto. Torej bodi pozoren na km (če je privat - evidenca o servisih, kdaj je blo kej servisirano/menjano pa če je res slovensko poreklo - ma pestro dodatno opremo pa je dost takih iz uvoza pri nas), kilometrov je mal mal za 5 let starga dizla tko da glej še obrabljenost volana in prestavne ročice pa usnja na sedežih ... Pa če boš resen interesent, preveri še delovanje prostoročne kartice (so mel tud kasnejši letniki težave z njimi).

Lp, D.

Hvala lepa za odgovor... kar se pa barve tiče je pa tudi meni ena lepših :D

UTB
Nov uporabnik

Kraj: Dramlje

Napisal/-a UTB Če okt 20, 2011 7:50 pm

:D
Zadnjič spremenil UTB, dne Če okt 20, 2011 8:47 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Če okt 20, 2011 8:07 pm

@UTB: A si gledal policijsko akademijo? No, v tem avtu bi izgledal kot Hightower v Hondi :) Sprednje zice ven pa je to to :)
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Če okt 20, 2011 8:11 pm

:lol:
Twingo je kar prostoren, se mi zdi bolj komot od kakega cliota.

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Če okt 20, 2011 8:14 pm

zanima me, če ima kdo izkušnje z OK AVTOMOBILI Marko Seušek s.p. iz Miklavža (Maribor)???

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Če okt 20, 2011 8:53 pm

modri D. je napisal/-a:To laguno sm že jst opazu na avto.net. Je res lepa (men najboljš barva). Motor ma verigo in načeloma ni z njim večjih težav, je pa to rabljen avto. Torej bodi pozoren na km (če je privat - evidenca o servisih, kdaj je blo kej servisirano/menjano pa če je res slovensko poreklo - ma pestro dodatno opremo pa je dost takih iz uvoza pri nas), kilometrov je mal mal za 5 let starga dizla tko da glej še obrabljenost volana in prestavne ročice pa usnja na sedežih ... Pa če boš resen interesent, preveri še delovanje prostoročne kartice (so mel tud kasnejši letniki težave z njimi).

Lp, D.

Koliko jaz poznam ljudi ki imajo take ipd Renaulte ker pač delajo v Revozu in imajo dosti popusta za nakup novega vozila zato kupijo pač malo boljšo zadevo, in imajo sedaj odlične avte z malo prevoženimi km. Če se najde kakšen dober primerek Renaulta je to ravno Novo mesto in okolica. So domačini in ne morejo imeti dosti prevoženih če imajo fabriko pred nosom. Kje pa je pravilo, da se mora z dizlom voziti 100km na šiht. :mrgreen: :mrgreen:
Zadnjič spremenil mihaing, dne Pe okt 21, 2011 9:02 am, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Če okt 20, 2011 10:17 pm

_furby_ je napisal/-a:ima vrjetno xenon kit not. sicer pa ne vem kako se odnese v voznji tale V6. po moje je to definitivno premalo za tak avto, glede podvozja pa... po ravnem je ok :mrgreen:

Ja, xenon kit je notri. Pač...zahvala za predelavo luči gre naši pederski zakonodaji...
Drgač pa lahko povem, da se tale V6 obnaša zelo lepo...Navora ko listja in trave...Podvozja pa niti nisem probaval po ovinkih....:)))

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Pe okt 21, 2011 8:58 am

_furby_ je napisal/-a:ja no, burnout bos lih se naredu :)
avto pac za izi voznjo, le da ima porabo 12 litrov. zadaj listnate vzmeti, v ovinku ti zadnji del poskakuje in daja obcutek da te bo odfukalo v prvi drev (tudi pri normalni voznji, po nasih prelepih luknjastih cestah) :huh:

noter plaskira ko v aveotu (dobesedno), jaz sem se x krat napicu na rocki od menjalnika (nek vijak al kaj ti vem kaj) :roll:

No no, ne pretiravat, da ti ne bo še kdo verjel.

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Pe okt 21, 2011 10:30 am

nevermind je napisal/-a:
_furby_ je napisal/-a:ja no, burnout bos lih se naredu :)

No no, ne pretiravat, da ti ne bo še kdo verjel.

tako je moje mnenje o tem avtu. zdej pa povej kje sem se zlagal =P
turbo inside

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Pe okt 21, 2011 10:37 am

Pa alo!!

Jebote, ni to švabski avto, da med vožnjo božaš plastiko in ob tem doživljaš orgazme.Pri švabih orgazma itak ne moreš doživet drugače,kot z božanjem plastike :D...S tem avtom doživljaš orgazme med vožnjo...če znaš vozit :)

Pa nekako sem ziher, da ta avto nima ravno listnatih vzmeti zadaj..:)
Poraba pa je med 10-11L :)
Ko kak 1.6 100km fiat z majhno luknjo pred katalizatorjem :)

Uporabniški avatar
radar
Uporabnik

Napisal/-a radar Pe okt 21, 2011 10:56 am

TuningBoy je napisal/-a:

Lp, D.

Hvala lepa za odgovor... kar se pa barve tiče je pa tudi meni ena lepših :D

Tudi sam imam laguno s tako opremo... oprema je res super zadeva. Glede kilometrov - preveri naservisu in to je to.. jest sem jo dobil še z več kot polovico kilometrov manj - z realnimi kilometri. Če te kaj zanima glede teh lagunj pa lahko na zs.
Najbolj je pa zakon kartica - verjemi, da jo novinarji ne hvalijo zastonj, ko testirajio avto - nobenih problemom z njo... ZAKON JE!!!!

lp
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 28 gostov