tadej92 je napisal/-a:Peter83 je napisal/-a:Pozna kdo tega?
Avta ne poznam, poznam pa prodajalca.., izogni se ga v čim večjem krogu, včasih 2 tedna nima nobenga avta, pol pa jih pripelje v 2,3 dneh za celo dvorišče.. smo gledali passata enkrat, in so imeli VSI, prav VSI enako število prevoženih, ne glede na letnik..seveda iz uvoza:) drugače pa pojdi pogledat, pa ti bo vse jasno
lp
SašoP je napisal/-a:Ja vozu ga tut še js nism ampak je meu kolega Mustanga letnik 1999 tm nekje, pa 4.6 V6 motor z nevem 190 konji, pa proti Mondeotu k sm ga prej meu ni meu šans. Tko da to je res za kruzat, pa še poraba ni pretirana. Pač streho dol muska do konca pa čez centr 20 na uro to je pač avto za to narjenJe pa res da burnout pa loh kadarkol nardiš
modri D. je napisal/-a:To laguno sm že jst opazu na avto.net. Je res lepa (men najboljš barva). Motor ma verigo in načeloma ni z njim večjih težav, je pa to rabljen avto. Torej bodi pozoren na km (če je privat - evidenca o servisih, kdaj je blo kej servisirano/menjano pa če je res slovensko poreklo - ma pestro dodatno opremo pa je dost takih iz uvoza pri nas), kilometrov je mal mal za 5 let starga dizla tko da glej še obrabljenost volana in prestavne ročice pa usnja na sedežih ... Pa če boš resen interesent, preveri še delovanje prostoročne kartice (so mel tud kasnejši letniki težave z njimi).
Lp, D.
modri D. je napisal/-a:To laguno sm že jst opazu na avto.net. Je res lepa (men najboljš barva). Motor ma verigo in načeloma ni z njim večjih težav, je pa to rabljen avto. Torej bodi pozoren na km (če je privat - evidenca o servisih, kdaj je blo kej servisirano/menjano pa če je res slovensko poreklo - ma pestro dodatno opremo pa je dost takih iz uvoza pri nas), kilometrov je mal mal za 5 let starga dizla tko da glej še obrabljenost volana in prestavne ročice pa usnja na sedežih ... Pa če boš resen interesent, preveri še delovanje prostoročne kartice (so mel tud kasnejši letniki težave z njimi).
Lp, D.
_furby_ je napisal/-a:ima vrjetno xenon kit not. sicer pa ne vem kako se odnese v voznji tale V6. po moje je to definitivno premalo za tak avto, glede podvozja pa... po ravnem je ok
_furby_ je napisal/-a:ja no, burnout bos lih se naredu![]()
avto pac za izi voznjo, le da ima porabo 12 litrov. zadaj listnate vzmeti, v ovinku ti zadnji del poskakuje in daja obcutek da te bo odfukalo v prvi drev (tudi pri normalni voznji, po nasih prelepih luknjastih cestah)![]()
noter plaskira ko v aveotu (dobesedno), jaz sem se x krat napicu na rocki od menjalnika (nek vijak al kaj ti vem kaj)
sicer sem jaz vozil 4.6 V8, isti k.... , samo razlika v motorju
nevermind je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:ja no, burnout bos lih se naredu![]()
avto pac za izi voznjo, le da ima porabo 12 litrov. zadaj listnate vzmeti, v ovinku ti zadnji del poskakuje in daja obcutek da te bo odfukalo v prvi drev (tudi pri normalni voznji, po nasih prelepih luknjastih cestah)![]()
noter plaskira ko v aveotu (dobesedno), jaz sem se x krat napicu na rocki od menjalnika (nek vijak al kaj ti vem kaj)
sicer sem jaz vozil 4.6 V8, isti k.... , samo razlika v motorju
No no, ne pretiravat, da ti ne bo še kdo verjel.
TuningBoy je napisal/-a:modri D. je napisal/-a:To laguno sm že jst opazu na avto.net. Je res lepa (men najboljš barva). Motor ma verigo in načeloma ni z njim večjih težav, je pa to rabljen avto. Torej bodi pozoren na km (če je privat - evidenca o servisih, kdaj je blo kej servisirano/menjano pa če je res slovensko poreklo - ma pestro dodatno opremo pa je dost takih iz uvoza pri nas), kilometrov je mal mal za 5 let starga dizla tko da glej še obrabljenost volana in prestavne ročice pa usnja na sedežih ... Pa če boš resen interesent, preveri še delovanje prostoročne kartice (so mel tud kasnejši letniki težave z njimi).
Lp, D.
Hvala lepa za odgovor... kar se pa barve tiče je pa tudi meni ena lepših
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 28 gostov