sej ga je zanimivo vozit, ampak ce se hoces malo hitreje peljat ni to to. porada vemo zakaj je taka, sicer pri takem avtu ne gledas na to
glede plastike pa recimo mi ni cilj v avtu da poslusam cricke ki preglasijo V6 ali V8

TrijoAdijo je napisal/-a:No, ne vem kakega "zmajanca" si vozu, ampak tale rdeči kabriolet nima nobenih čiričkov. Vsaj jest jih nisem slišal (pa je bil radio čisto potiho)...Le brundanje motorja))
TrijoAdijo je napisal/-a:Pa nekako sem ziher, da ta avto nima ravno listnatih vzmeti zadaj..
mihaing je napisal/-a:modri D. je napisal/-a:To laguno sm že jst opazu na avto.net. Je res lepa (men najboljš barva). Motor ma verigo in načeloma ni z njim večjih težav, je pa to rabljen avto. Torej bodi pozoren na km (če je privat - evidenca o servisih, kdaj je blo kej servisirano/menjano pa če je res slovensko poreklo - ma pestro dodatno opremo pa je dost takih iz uvoza pri nas), kilometrov je mal mal za 5 let starga dizla tko da glej še obrabljenost volana in prestavne ročice pa usnja na sedežih ... Pa če boš resen interesent, preveri še delovanje prostoročne kartice (so mel tud kasnejši letniki težave z njimi).
Lp, D.
Koliko jaz poznam ljudi ki imajo take ipd Renaulte ker pač delajo v Revozu in imajo dosti popusta za nakup novega vozila zato kupijo pač malo boljšo zadevo, in imajo sedaj odlične avte z malo prevoženimi km. Če se najde kakšen dober primerek Renaulta je to ravno Novo mesto in okolica. So domačini in ne morejo imeti dosti prevoženih če imajo fabriko pred nosom. Kje pa je pravilo, da se mora z dizlom voziti 100km na šiht.![]()
Patrik_A3 je napisal/-a:jaz imam elite in nima xenona. masten motor pa ma vsaka.
nevermind je napisal/-a:OFF: sam so pa poceni te lagune... opreme ni da ni. Ampak jaz si jo ne bi upal kupit.
mihaing je napisal/-a:@king1; ah klinc preveč ni nikoli. Meni je že moj spet premalo, zato že iščem alternativo (ker bom itak rabil smrduharja, recimo nekaj takega [![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov