Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Re: Pozna kdo ta avto?

Napisal/-a _furby_ Pe okt 21, 2011 10:57 am

naj se popravim... vozi se kot da ima listnate vzmeti. poskakuje, trese (pac podvozje ni za nase ceste) oops
sej ga je zanimivo vozit, ampak ce se hoces malo hitreje peljat ni to to. porada vemo zakaj je taka, sicer pri takem avtu ne gledas na to

glede plastike pa recimo mi ni cilj v avtu da poslusam cricke ki preglasijo V6 ali V8 :) za rocko od menjalnika pa se drzis nekaj casa, tko da bi lahko bila vsaj ta malo boljsa ;)
turbo inside

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Pe okt 21, 2011 11:11 am

No, ne vem kakega "zmajanca" si vozu, ampak tale rdeči kabriolet nima nobenih čiričkov. Vsaj jest jih nisem slišal (pa je bil radio čisto potiho)...Le brundanje motorja :)))
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Napisal/-a _furby_ Pe okt 21, 2011 12:07 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:No, ne vem kakega "zmajanca" si vozu, ampak tale rdeči kabriolet nima nobenih čiričkov. Vsaj jest jih nisem slišal (pa je bil radio čisto potiho)...Le brundanje motorja :)))

booo. jaz sem vozu 2008 ce se prau spomnem :? bil je pa tip prvi lastnik...res da ne prau dober lastnik. ampak po moje ni mogel on tolko zjugat avto
turbo inside

Jerry007
Novinec

Napisal/-a Jerry007 Pe okt 21, 2011 1:19 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:Pa nekako sem ziher, da ta avto nima ravno listnatih vzmeti zadaj..:)

Glih dons sem gledal 5 prestavo in so predstavli novost na tem avtu. Ta novost pa je "kopiral so od evropejcev" in nimajo več listnatih vzmeti zadaj =P

TuningBoy
Nov uporabnik

Napisal/-a TuningBoy Pe okt 21, 2011 3:51 pm

mihaing je napisal/-a:
modri D. je napisal/-a:To laguno sm že jst opazu na avto.net. Je res lepa (men najboljš barva). Motor ma verigo in načeloma ni z njim večjih težav, je pa to rabljen avto. Torej bodi pozoren na km (če je privat - evidenca o servisih, kdaj je blo kej servisirano/menjano pa če je res slovensko poreklo - ma pestro dodatno opremo pa je dost takih iz uvoza pri nas), kilometrov je mal mal za 5 let starga dizla tko da glej še obrabljenost volana in prestavne ročice pa usnja na sedežih ... Pa če boš resen interesent, preveri še delovanje prostoročne kartice (so mel tud kasnejši letniki težave z njimi).

Lp, D.

Koliko jaz poznam ljudi ki imajo take ipd Renaulte ker pač delajo v Revozu in imajo dosti popusta za nakup novega vozila zato kupijo pač malo boljšo zadevo, in imajo sedaj odlične avte z malo prevoženimi km. Če se najde kakšen dober primerek Renaulta je to ravno Novo mesto in okolica. So domačini in ne morejo imeti dosti prevoženih če imajo fabriko pred nosom. Kje pa je pravilo, da se mora z dizlom voziti 100km na šiht. :mrgreen: :mrgreen:

Danes sem bil na ogledu te lagune in edino kar me je zmotilo je bil masten motor. Sedaj pa me zanima če je to zelo slabo? Redni servis je bil narejen pred tremi meseci. Servisna knjiga je potrjena

In pa še eno vprašanje imam. Če kdo ve ali so imele lagune z elite opremo serijsko xenonske žaromete notri(luči z lečo ter pranje žarometov), kajti ta je imela xenon kit notri? kaj to pomeni za tehnični pregled? je pa brez pranja žarometov

se opravičujem če ta vprašanje spada pod drugo temo

Hvala za odgovor in lp

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Pe okt 21, 2011 8:43 pm

jaz imam elite in nima xenona. masten motor pa ma vsaka.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

TuningBoy
Nov uporabnik

Napisal/-a TuningBoy Pe okt 21, 2011 8:48 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:jaz imam elite in nima xenona. masten motor pa ma vsaka.

mislil sem mastno okoli motorja cevi in vse ostalo

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Pe okt 21, 2011 8:50 pm

jaz pa nasplošno. imamo doma dve laguni 2006 pa vem. ena uvožena z 153 000km druga pa kupljena nova pa ima trenutno 75 000km.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

TuningBoy
Nov uporabnik

Napisal/-a TuningBoy Pe okt 21, 2011 8:58 pm

ok, hvala za odgovor

TuningBoy
Nov uporabnik

Napisal/-a TuningBoy Pe okt 21, 2011 9:02 pm

kaj pa tole a pozna kdo mogoče?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4996342&show=1

hvala

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Pe okt 21, 2011 10:12 pm

OFF: sam so pa poceni te lagune... opreme ni da ni. Ampak jaz si jo ne bi upal kupit.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Pe okt 21, 2011 11:15 pm

nevermind je napisal/-a:OFF: sam so pa poceni te lagune... opreme ni da ni. Ampak jaz si jo ne bi upal kupit.

nekateri si pa ne upajo kupiti VW-ja 2.0 tdi-ja tako, da je to brezpredmetno govoriti... ampak pustimo sedaj to zgodbo na strani. če kdo pozna dotično vozilo naj odgovori avtorju.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So okt 22, 2011 4:54 am

Kar se tiče lagun ti lahko povem, da una FL-a na zgornjem linku se prodaja že nekaj časa. Je pa res, da s temi 2.0 dci zaenkrat nekih hudih problemov naj nebi bilo. Meni se dopade in sem jo tudi že gledal a po pravici povedano me 170KM ne mika, ker je to zame preveč.

lp

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So okt 22, 2011 7:50 am

mihaing je napisal/-a:@king1; ah klinc preveč ni nikoli. Meni je že moj spet premalo, zato že iščem alternativo (ker bom itak rabil smrduharja, recimo nekaj takega [ :mrgreen: :mrgreen:

Ja po eni strani imaš prav. A kaj ko se sam z avtom zelo zelo malo vozim in mi ni neke sile po večji moči. Glede na to pa da se moja vozi sama z otrokom je pa njej že sedanjih 120 več kod dovolj. ;) No mogoče pa kdaj.................... :twisted:

lp

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Napisal/-a _furby_ Ne okt 23, 2011 9:51 am

kolega isce en poceni avto, pa me zanima ce kdo ve kaj o teh? na koliko km pride velik servis?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5271652&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5272149&show=1
turbo inside

Uporabniški avatar
folcer
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a folcer Ne okt 23, 2011 12:49 pm

Sedaj na zimo me nekaj mika, da bi si omislil 4x4 avto, ampak ne terenca, temveč kakšnega vw golfa, passata 4motion, Audija itd. Zanima me pa naslednje kako je s tem 4motion ali zadeva kaj pomaga tudi po klancu navzdol? Bral sem po forumu in je nekdo rekel, da navzdol ne pomaga, zato sem v dilemi, če se mi splača?

Trenutno pa niti ni neke ponudbe teh vozil. kaj pravite na tole: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5159846&show=1

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Ne okt 23, 2011 1:09 pm

VW ma visko sklopko, zadnja kolesa zgrabijo šele ko prednja zdrsnejo, audi ma quattro stalni 4kolesni pogon, razen A3 in TT ki imata isto kot VW.

LinuxFuter
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a LinuxFuter Ne okt 23, 2011 2:04 pm

Dodatek: passat z vzdolžno postavljenim motorjem (zdaj že pred prejšna generacija passat-a) ima tudi Quattro pogon z torsen diferencialom, čeprav ima oznako 4motion.

Uporabniški avatar
folcer
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a folcer Ne okt 23, 2011 4:32 pm

Hvala za odgovore. Zadnjič sem se pogovarjal z lastnikom golfa 4motion, pa sem ga seveda vprašal, če zadeva špila tudi navzdol po klancu, pa mi je tako prepričljivo zatrjeval, da deluje... Zato sem se odločil, da vprašam tu na forumu.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov