Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Grega_
Novinec

Re: Nategatorji !!!!

Napisal/-a Grega_ To avg 23, 2011 11:37 am

_furby_ je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5086104&show=1
ZADAJ NI BIL ZALETEN AMPAK SO NA SILO ODPRLI ZADNJO HAVBO.

zakaj bi kdo sel na silo odpirat zadnjo havbo (in jo tko posledicno unicil), ce pa se jo lahko z notranje strani odpre? sicer pa isti lastnik ko od prejsnje Brere ;)

...čisto možno da gasilci, tudi meni so hoteli s pajsarjem prvo havbo odpreti (karambol sem imel od zadaj), tako da sem se mu tam iz ograje kjer sem slonel "zadrl" kje se nahaja kljukica za havbo, je bila pa v bistvu fora to, da je prišlo pri karambolu do kratkega stika, in so se vsa vrata zaklenila, jest sem čez šipo ven zlezel ipd., tako da gasilci verjetno lih nimajo časa razmišljat kaj in kako, ampak čimprej poštimati zadevo da se kaj ne vžge. Mi je pa potem kleme čist lepo s ključem dol snel.

Veron
Novinec

Napisal/-a Veron To avg 23, 2011 12:00 pm

zgleda tema dobija čisto drugačno vsebino, kot je naslov mišlen. V temo se piše, če kdo naleti na "nategatorja" ali sumljivo ponudbo in ni namenjana vprašanjem "ali je tale nategator itd.", za to je tema "ali kdo pozna ta avto"

Grega_
Novinec

Napisal/-a Grega_ To avg 23, 2011 1:36 pm

Verjetno je bilo glede Alfe mišljeno da je kot nategator v s smislu tega, da havba ni bila odprta na silo ampak da je bil karamboliran od zadaj.

Veron
Novinec

Napisal/-a Veron To avg 23, 2011 7:11 pm

nisem imel te alfe v mislih, ampak sporočila podobna temu
Avto vaš - Vaš Ivan s.p iz Mb.. - prosim za vaše izkušnje s tem prodajalcem..hvala

največji problem nastane, ko vpišeš v iskalnik recimo ime podjetja, ti vrže tole temo vn in takoj misliš, da je nekaj narobe

Tantadruj030
Nov uporabnik

Napisal/-a Tantadruj030 To avg 23, 2011 7:31 pm

a to je pa biu moj prispevek? Ja kam v katero temo pa naj po to uvrstim? Pozna kdo ta avto?! Če sprašujem po prodajalcu..sj to spada pod to temo,tud drugi sprašujejo po prodajalcih kake izkušnje imajo..pol pa de ne spada k tej temi - halo!?!

LukL
Uporabnik

Napisal/-a LukL Sr avg 24, 2011 11:14 am

audi a4 cabrio 3.0 6 prestav temno modre barve 100% razbit!!!

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5085253&show=2

Tantadruj030
Nov uporabnik

Napisal/-a Tantadruj030 Sr avg 24, 2011 12:09 pm

Ej a res ni v tej Sloveniji kakšnega organa, ki bi tole sankcioniral mal - glede tega avta cabria...piše na veliko odlično ohranjen - Nekaramboliran...

Pa obstaja kakšna inšpekcija al kdu da to iztrebimo al kaj?!?!

Pun k*** mam že tega dobesedno! Nategavanja folka !

Uporabniški avatar
pol3ni
Nov uporabnik

Napisal/-a pol3ni Pe avg 26, 2011 1:54 pm

Tantadruj030 je napisal/-a:Ej a res ni v tej Sloveniji kakšnega organa, ki bi tole sankcioniral mal - glede tega avta cabria...piše na veliko odlično ohranjen - Nekaramboliran...

Pa obstaja kakšna inšpekcija al kdu da to iztrebimo al kaj?!?!

Pun k*** mam že tega dobesedno! Nategavanja folka !

Pri nas je polno organov samo nobeden ne opravlja svojega dela.Za take nategatorje kot so tile je pa itak znano da jim nobeden očitno nič ne more.
Vzemi pa eno čokolado v trgovini,te pa takoj obravnavajo kot najhujšega lopova.

Tantadruj030
Nov uporabnik

Napisal/-a Tantadruj030 Pe avg 26, 2011 2:29 pm

zgleda da bo treba pravi lopov postat...vsaj kaj imaš od tega

Uporabniški avatar
srcnik
Poznavalec foruma

Napisal/-a srcnik Pe avg 26, 2011 4:43 pm

Ker jih večina ne bo drugje prebrala, bom še kar sem prilimal.

Evo, ker mi gre na živce, da jih večina ne dela print screena od oglasov, bodisi nategatorjev, bodisi smešnih oglasov, potem se jih pa že čez dan ne da videt, pa lahk sam kleješ :)

In ker gre tudi meni na živce kopirati po pol ekrana, pa potem upload na shrani.si, sem šel iskat malce po spletu, pa našel rešitev.

Gre se za dodatek za brskalnika Firefox in Chrome. (če uporabljaš IE si dinozaver :D )

Firefox: https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... ddondetail

Chrome: https://chrome.google.com/webstore/deta ... lppklpkckn

Klik na puščico ob ikoni in nastavi kot na sliki:

Slika

Ko klikneš na ikonco, se naredi slika strani in nato uploada, vse kar je potrebno narediti, je da označiš in kopiraš link, ki je označen spodaj (z modro).

PS: Če ti kaj ni jasno in za večjo resolucijo klikni tu: Slika

Slika

Uporabniški avatar
srcnik
Poznavalec foruma

Napisal/-a srcnik Pe avg 26, 2011 4:46 pm

LukL je napisal/-a:audi a4 cabrio 3.0 6 prestav temno modre barve 100% razbit!!!

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5085253&show=2
Slika
Zadnjič spremenil srcnik, dne Če sep 01, 2011 6:19 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

detektivATH
Nov uporabnik

Napisal/-a detektivATH Po avg 29, 2011 8:36 am

Lep pozdrav..
Mene je po domače scat peljal trgovec z vozili v Kočevju..Avto L in V..
Kupil sem pri njemu laguno 2.0dci 2007 carminat privilege..
Pa so mi potem preverili kilometre in je prevrtel števec za dobrih 250.000km nazaj..
Tega nebi vedel,če nebi prejšnji lastnik delal redne servise ki se beležijo na kartici..
Samo u vednost..
Lp Aleš

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio Po avg 29, 2011 9:01 am

detektivATH je napisal/-a:Lep pozdrav..
Mene je po domače scat peljal trgovec z vozili v Kočevju..Avto L in V..
Kupil sem pri njemu laguno 2.0dci 2007 carminat privilege..
Pa so mi potem preverili kilometre in je prevrtel števec za dobrih 250.000km nazaj..
Tega nebi vedel,če nebi prejšnji lastnik delal redne servise ki se beležijo na kartici..
Samo u vednost..
Lp Aleš

O.K., nekako bi človek razumel, da ima vozilo letnik '07 250kkm (vse skupaj), ne pa, da je toliko vrten nazaj. Na kartici se beležijo prevoženi kilometri, ki pa se osvežijo vsakič, ko je kartica v reži (če ne celo samo v vozilu). Nekako ti ne vrjamem vsega.
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.

Tantadruj030
Nov uporabnik

Napisal/-a Tantadruj030 Po avg 29, 2011 9:07 am

Kaj servisna pr tem se je pa kr izgubila a ? Pa avto star 4 leta!!!

Veron
Novinec

Napisal/-a Veron Po avg 29, 2011 9:58 am

4leta star avto in 250t km in veliko več za nemške razmere tudi ni glih nič novega. Recimo kak trgovski potnik naredi ogromno km, taxi,...

Tantadruj030
Nov uporabnik

Napisal/-a Tantadruj030 Po avg 29, 2011 10:10 am

sj ne rečem ampak da ni servisne mal čudn..sosed je mel golfa V, 2008 letnik 240.000 , delal servisne skoz na pooblaščenem servisu, ga je dau na net pred cca 1 mesecem in takoj prodal - cena je bla 6.500 € !! kupo ga je šeftar..sam, kater nebo pregledal stanja števca prek kabla ..nevem kako bo ker avto je bil k nov :) ...

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Po avg 29, 2011 9:59 pm

Možakarja sem srečal pred nekaj meseci in definitivno ni drugi lastnik. Kar se ostalega tiče, ni ravno nategator, ker po tistem kratkem pogovoru ni imel pojma, da je z avtom (bilo) kaj narobe, jaz pa mu nisem želel pokvariti dneva (oz. več dni).

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5060428&show=1

Vglavnem po custom bull bar-u, Hellinih lučeh na njem, letniku, barvi, feltnah ipd. je to naša bivša Frontera (1. lastnik). Nekaj dni po nakupu jo je pošteno oklestila toča, sprednja hauba je bila takrat menjana, pozneje je bil konkretno udarjen in menjan desni blatnik, za levega pa nisem prepričan a je bil popravljan al menjan, so bila pa popravljana leva vrata. Podvozje je rjavelo od samega začetka in bilo potem dodatno zaščiteno, alarm se je vklopil po par urah delovanja, lučka za Air Bag se je konstantno vklapljala, ABS računalnik je bil menjan itd. Vglavnem to je bilo preden je na AC odpovedala oljna pumpa in je mašina do konca zaribala (okrog leta 2004/05, cca. 140k km). 2. lastnik jo je kupil v takšnem stanju in imel namen vgradit motor od stare forntere, ker od nove ga že mi nismo nikjer našli.

Torej najmanj 3. lastnik, motor menjan (s starejšim?), vglavnem zelo "pestra" zgodovina, ...
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Veron
Novinec

Napisal/-a Veron Po avg 29, 2011 11:55 pm

SS:
Slika

šMinka
Nov uporabnik

Napisal/-a šMinka Sr avg 31, 2011 8:14 pm

Imate kakšne izkušnje glede avtohiše Vrtin iz Črnomlja?
Kupujem si svoj prvi avto, torej sem brez izkušenj o nakupu avtomobila. Gledala sem pa tale oglas http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5093493&show=1
Ali je vseeno bolje kupiti avto od posameznega lastnika? :?:

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare Sr avg 31, 2011 8:21 pm

šMinka je napisal/-a:Imate kakšne izkušnje glede avtohiše Vrtin iz Črnomlja?
Kupujem si svoj prvi avto, torej sem brez izkušenj o nakupu avtomobila. Gledala sem pa tale oglas http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5093493&show=1
Ali je vseeno bolje kupiti avto od posameznega lastnika? :?:

Vrtin ponavadi ima OK domače rabljene avte,belokrajnske. Vsaj moja žlahta pri njem vedno naredi dobro menjavo staro-staro.
lp.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: format in 10 gostov