Vem. Sem že vidu danes ta oglas

Sam konc koncev, zgleda da imajo lastniki mustangov v SLO nekakšne kartelne dogovore. Najprej jih je "100" na avto.net, potem pa v roku dneva in pol vsi izginejo, nato pa se začnejo po 14-ih dnevih vsi počasi pojavljat na avto.net...In za vsako z drugačno ceno

Tale je imel še par mesecev nazaj ceno okoli 35-37.000eur. 14 dni nazaj je bila cena 27.000eur. Zdej je že 25.000eur + popust na keš

"Dva ponedeljka pa en torek" se bo še počakalo, pa bo že mel ceno okol 20.000eur

Se mi zdi, da lastniki drug drugega kličejo in drug drugemu cene zbijajo

nevermind je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Ja? Na kerem? lahk pošlješ direkt link?
Imaš pm. Sicer pa najboljše, da se tam prijaviš pa vprašaš.
Samo ia info: Te dodatke se ne da homologirat pri nas. Je en imel veliko problemov pri podobnem Mustangu.
Ja, to glede dodatkov sem slišal. Sicer je za to kriv kakšen bik zarukan od enega "uradnika", kateri ne ve, da so na tistem mustangu bile opravljene originalne predelave...Ma bi ga z največjim veseljem poču po kolenu (in ne po glavi. To pa zato, ker v glavi očitno nima nič).
Ni. sej v tem je štos.Ali je pač 4.0 Standard,Deluxe ali Premium z nametanimi plastikami...Se pravi ROUSH look,ali pa se je lastnik zatipkal, pa je to dejansko 4.6L 305KM...samo, da bi naredil tako napako, bi pa tut že moral bit en velik jajčko

EDIT:
V glavnem..Išče se Mustang l.05-08 4.0 ali 4.6 ročni menjalnik..lahko je tudi avtomatik, lahko je kabrio...in pod pogojem, da ni bil glih sesut (ajd, če je bil kje popraskan in potem popravljen ni take panike...ne pa da ima 20 kil kita na sebi), pa ima da vse deluje...p.s.: Lahko je tudi prejšnja generacija...ampak obvezno 4.6L.
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.