bikenija18 je napisal/-a:Lahko malo več poveste od teh prodajalcih ' ?
Mal preber temo, je ze tok napisanga o njih, da se še mimo njih ne-rad vozim

Brigitaa je napisal/-a:[i]Omg...in prov jz najdem prodajalca ŠARGI KIČO 1 d.o.o. Mariborska 107 CELJE, sam ne recte , da so najbolj priljubljeni tle gor![]()
![]()
mmikolj je napisal/-a:Brigitaa je napisal/-a:[i]Omg...in prov jz najdem prodajalca ŠARGI KIČO 1 d.o.o. Mariborska 107 CELJE, sam ne recte , da so najbolj priljubljeni tle gor![]()
![]()
Niti sanja se ti ne, kako je ta prodajalec priljubljen.
Brigitaa je napisal/-a:Kja pa Bimobil iz Ljubljane...tud komu kaj znan....![]()
![]()
![]()
peroRS je napisal/-a:Brigitaa je napisal/-a:Kja pa Bimobil iz Ljubljane...tud komu kaj znan....![]()
![]()
![]()
Pri njih sem leta 2009 kupil eno Octavio 2 1.9TDI DSG, letnik 2007 uvoženo iz Italije. Načeloma je štimalo vse kar so rekli (papirji, servisna potrjena, nove gume, zavorne ploščice itd.). Dali so mi njihove testne tablice in niso imeli nič proti, da sem avto peljal pregledat na uradni servis. Tudi za ceno se je dalo dogovoriti.
Glede kilometrov težko rečem ali so bili realni ali ne. Ob nakupu sem bil malo skeptičen glede tega. Avto je imel 130.000km. Glede na servisno knjižico so se jermeni menjali na 120.000km. Kmalu zatem se je preventivno naredila menjava jermenov (za vsak primer), ki je pokazala, da je bil jermen dejansko menjan pred kratkim (tako so mi na servisu rekli), kar kaže na to da so bili verjetno kilometri realni (razen če jih ima še enkrat toliko).
Trenutno ima avto 220.000km in dela brez najmanjše težave (le redni servisi)
mihaing je napisal/-a:bikenija18 je napisal/-a:Pozna kdo to vozilo oz. prodajalca ? se splača it pogledat
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5192264&show=1
mislim, da bolj poštene avtohiše nisi moral-a najti. Od te teme ima ta avtohiša vsaj 70% objav, torej rezultat je jasen
dnovak24 je napisal/-a:Zois je napisal/-a:JANI avto šentjur- prodaja popravljene avtomobile ampak zelo površno slabo nekvalitetno popravljeno.Odsvetujem
To pa sigurno drži, izogibajte se ga, kot hudič križa.
tiguan je napisal/-a:Ob vsem tem nategovanju se je sploh zamislit, če je vredno kupit avto v avtohiši, jaz ga nebi kupil tam.
Courage™ je napisal/-a:tiguan je napisal/-a:Ob vsem tem nategovanju se je sploh zamislit, če je vredno kupit avto v avtohiši, jaz ga nebi kupil tam.
glede na to kako ti delas z avti ne vem kaj se ms ti za bunit ?? Raznorazne podrtije so ravno pravi nakup za tebe!
tiguan je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:tiguan je napisal/-a:Ob vsem tem nategovanju se je sploh zamislit, če je vredno kupit avto v avtohiši, jaz ga nebi kupil tam.
glede na to kako ti delas z avti ne vem kaj se ms ti za bunit ?? Raznorazne podrtije so ravno pravi nakup za tebe!
Se spet hočeš dokazovat, kot frajer z boljšim avtom.
Kegl je napisal/-a:a pozna kdo JBA TRADE d.o.o v Medvodah??? izkušnje?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov