Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Re: Nategatorji !!!!

Napisal/-a maniaxxx Če okt 20, 2011 7:38 pm

bikenija18 je napisal/-a:Lahko malo več poveste od teh prodajalcih ' ?

Mal preber temo, je ze tok napisanga o njih, da se še mimo njih ne-rad vozim :mrgreen:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Če okt 20, 2011 8:23 pm

bikenija18 je napisal/-a:Lahko malo več poveste od teh prodajalcih ' ?

Vsi nakup pri teh nategatorjih močno odsvetujemo!
Če že hočeš malo več - avto je iz tujine, ima pa verjetno precej nad 300 000 km. In to je običajno pri teh nategatorjih še najmanjši problem! Garancije ni oz je ne moreš uveljavit in ko ti bodo začeli (dragi) deli crkavat, boš stradala, klela in jokala. Tudi če zgleda v redu, ni vredno nakupa, stroškov in sekirancije! Ne splača se niti it gledat! Mar naj podpiramo splošno znane nategatorje in dajemo zgled ostalim manj nepoštenim? Pika!

Uporabniški avatar
Tilen18
Novinec

Napisal/-a Tilen18 Če okt 20, 2011 8:39 pm

potem pa ta ko kupi avto, gre do podjetja, kateri kao preverjajo verodostojnost kilometrov, in še tam zaslužijo, win win, tak da zasluži dvakrat :roll: :roll:, nasrka pa nedolžn

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Če okt 20, 2011 8:49 pm

bom še tle vprašal

zanima me, če ima kdo izkušnje z OK AVTOMOBILI Marko Seušek s.p. iz Miklavža (Maribor)???

Brigitaa
Nov uporabnik

Napisal/-a Brigitaa So okt 22, 2011 6:51 pm

[i]Omg...in prov jz najdem prodajalca ŠARGI KIČO 1 d.o.o. Mariborska 107 CELJE, sam ne recte , da so najbolj priljubljeni tle gor :evil: :evil: :evil:

Uporabniški avatar
dottore
Stalni uporabnik

Kraj: "sončna stran Slavnika"

Napisal/-a dottore So okt 22, 2011 7:11 pm

Brigitaa je napisal/-a:[i]Omg...in prov jz najdem prodajalca ŠARGI KIČO 1 d.o.o. Mariborska 107 CELJE, sam ne recte , da so najbolj priljubljeni tle gor :evil: :evil: :evil:

Niti sanja se ti ne, kako je ta prodajalec priljubljen :lol: .

Brigitaa
Nov uporabnik

Napisal/-a Brigitaa So okt 22, 2011 7:14 pm

Kja pa Bimobil iz Ljubljane...tud komu kaj znan.... :?: :?: :?:

Brigitaa
Nov uporabnik

Napisal/-a Brigitaa So okt 22, 2011 7:20 pm

:mrgreen: :mrgreen: Pa dobro da so mi predlagali tole stran....
mmikolj je napisal/-a:
Brigitaa je napisal/-a:[i]Omg...in prov jz najdem prodajalca ŠARGI KIČO 1 d.o.o. Mariborska 107 CELJE, sam ne recte , da so najbolj priljubljeni tle gor :evil: :evil: :evil:

Niti sanja se ti ne, kako je ta prodajalec priljubljen :lol: .

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS So okt 22, 2011 7:37 pm

Brigitaa je napisal/-a:Kja pa Bimobil iz Ljubljane...tud komu kaj znan.... :?: :?: :?:

Pri njih sem leta 2009 kupil eno Octavio 2 1.9TDI DSG, letnik 2007 uvoženo iz Italije. Načeloma je štimalo vse kar so rekli (papirji, servisna potrjena, nove gume, zavorne ploščice itd.). Dali so mi njihove testne tablice in niso imeli nič proti, da sem avto peljal pregledat na uradni servis. Tudi za ceno se je dalo dogovoriti.

Glede kilometrov težko rečem ali so bili realni ali ne. Ob nakupu sem bil malo skeptičen glede tega. Avto je imel 130.000km. Glede na servisno knjižico so se jermeni menjali na 120.000km. Kmalu zatem se je preventivno naredila menjava jermenov (za vsak primer), ki je pokazala, da je bil jermen dejansko menjan pred kratkim (tako so mi na servisu rekli), kar kaže na to da so bili verjetno kilometri realni (razen če jih ima še enkrat toliko :mrgreen: ).
Trenutno ima avto 220.000km in dela brez najmanjše težave (le redni servisi) ;)

Brigitaa
Nov uporabnik

Napisal/-a Brigitaa So okt 22, 2011 8:08 pm

Ja kaj čmo Škoda je Škoda...tudi se dogovarjamo da jo dam jz mojo noter....v račun...sam je dober avto...ampak kaj če moram menjat..bi kazga terenca zapeljala :-P :-P
peroRS je napisal/-a:
Brigitaa je napisal/-a:Kja pa Bimobil iz Ljubljane...tud komu kaj znan.... :?: :?: :?:

Pri njih sem leta 2009 kupil eno Octavio 2 1.9TDI DSG, letnik 2007 uvoženo iz Italije. Načeloma je štimalo vse kar so rekli (papirji, servisna potrjena, nove gume, zavorne ploščice itd.). Dali so mi njihove testne tablice in niso imeli nič proti, da sem avto peljal pregledat na uradni servis. Tudi za ceno se je dalo dogovoriti.

Glede kilometrov težko rečem ali so bili realni ali ne. Ob nakupu sem bil malo skeptičen glede tega. Avto je imel 130.000km. Glede na servisno knjižico so se jermeni menjali na 120.000km. Kmalu zatem se je preventivno naredila menjava jermenov (za vsak primer), ki je pokazala, da je bil jermen dejansko menjan pred kratkim (tako so mi na servisu rekli), kar kaže na to da so bili verjetno kilometri realni (razen če jih ima še enkrat toliko :mrgreen: ).
Trenutno ima avto 220.000km in dela brez najmanjše težave (le redni servisi) ;)

Alfetta
Nov uporabnik

Napisal/-a Alfetta Ne okt 23, 2011 10:45 pm

Mene pa zanima, če ima kdo izkušnje z Avto Feri-jem iz Sevnice?
Poleg tega me zanima tudi kje zadeva nahaja.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Ne okt 23, 2011 10:55 pm

mihaing je napisal/-a:
bikenija18 je napisal/-a:Pozna kdo to vozilo oz. prodajalca ? se splača it pogledat

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5192264&show=1

mislim, da bolj poštene avtohiše nisi moral-a najti. Od te teme ima ta avtohiša vsaj 70% objav, torej rezultat je jasen

:lol:

mosojni7
Nov uporabnik

Napisal/-a mosojni7 Po okt 24, 2011 5:24 pm

Kaj mislite o tem?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5152114&show=1

Prosim za kaksno mnenje poznavalcev.

milomir
Nov uporabnik

Re:

Napisal/-a milomir To okt 25, 2011 10:28 am

dnovak24 je napisal/-a:
Zois je napisal/-a:JANI avto šentjur- prodaja popravljene avtomobile ampak zelo površno slabo nekvalitetno popravljeno.Odsvetujem

To pa sigurno drži, izogibajte se ga, kot hudič križa.

se strinjam.... od mojega znaneca oče, je kupil pri njemu avto , ko ga je klical, da bi avto videl po svetlem, se je izogibal, potem pa so se dobili zvečer in ga pogazal z baterijo. Ko je avto odpeljal, je čez 2 dni poklical, da je ugotovil, da avto nima airbagov, njegov odgovor pa je bil, da naj bo srečen, ker če se zaleti, bo imel manjše stroške lahko pa mu jih vgradi za doplačilo 700€.

Mislim kakšno razmišlanje, ne vem zakaj takšnih nategatorjev nihče ne kaznuje, saj ogrožajo varnost ljudi.

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan To okt 25, 2011 12:14 pm

Ob vsem tem nategovanju se je sploh zamislit, če je vredno kupit avto v avtohiši, jaz ga nebi kupil tam.
Član od leta 2004

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To okt 25, 2011 6:54 pm

tiguan je napisal/-a:Ob vsem tem nategovanju se je sploh zamislit, če je vredno kupit avto v avtohiši, jaz ga nebi kupil tam.

glede na to kako ti delas z avti ne vem kaj se ms ti za bunit ?? Raznorazne podrtije so ravno pravi nakup za tebe!
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Sr okt 26, 2011 12:44 pm

a pozna kdo JBA TRADE d.o.o v Medvodah??? izkušnje?

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan Sr okt 26, 2011 11:21 pm

Courage™ je napisal/-a:
tiguan je napisal/-a:Ob vsem tem nategovanju se je sploh zamislit, če je vredno kupit avto v avtohiši, jaz ga nebi kupil tam.

glede na to kako ti delas z avti ne vem kaj se ms ti za bunit ?? Raznorazne podrtije so ravno pravi nakup za tebe!

Se spet hočeš dokazovat, kot frajer z boljšim avtom.
Član od leta 2004

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če okt 27, 2011 1:28 am

tiguan je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:

Se spet hočeš dokazovat, kot frajer z boljšim avtom.

Cestitam za odlicno interpretacijo mojega posta!
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

MODRI323
Nov uporabnik

Napisal/-a MODRI323 Če okt 27, 2011 4:36 pm

Kegl je napisal/-a:a pozna kdo JBA TRADE d.o.o v Medvodah??? izkušnje?

Gledal sem tam avtomobile,sicer bolj iz firbca ker nimam namena kupovat. Avtomobili so lepi tudi znotraj so OK vsaj tisti ki sem jih jaz gledal. Glede na to da imajo prostor in avtomoblie urejene in tud fantje tam so se mi zdeli OK se splača it pogledat tisto kar kupuješ. Vzameš šasijo, preveriš zgodovino, če pa se bo dalo še za dobro ceno in garancijo zment pol je pa sploh zmaga.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov