cruiser1 je napisal/-a:5-6000eur je malo denarja in malo muzke. Sicer se za ta denar še vedno lahko dobi kakšen dober avto ampak kolikor razumem bi ti rad imel kaj močnejšega in poskočnejšega, za kaj takega je pa potrebno kaj več denarčkov.
Od že omenjenih predlogov mi je seveda najbolj všec 300C Hemi ampak pri tem vozilu bodo poleg nakupa tudi veliki stroški registracije in potem tak avto imeti samo za vikende je res neumnost.
Osebno itak predlagam nekaj starejšega ameriškega in obvezno s pogonom zadaj. Za ta denar se že kaj zanimivega najde pa še stroški vzdrževanja so precej nizki. vix970, če te zanima kaj v smislu V8 in RWD s certifikatom starodobnika me kontaktiraj na ZS.
Daedalus je napisal/-a:
Če želi starejšega ameriškega V8 v dobrem stanju, potem seveda ne bo 6 jurjev dovolj. Je pa precej avtov za 6k€, ki niso V8 muscle in so v solidnem stanju in so poskočni, da ne omenjam cenejšega vzdrževanja. Ne glej samo s svojega vidika kaj bi bil dober vikend avto.
cruiser1 je napisal/-a:vix970, če te zanima kaj v smislu V8 in RWD s certifikatom starodobnika me kontaktiraj na ZS.
cruiser1 je napisal/-a:Daedalus je napisal/-a:
Če želi starejšega ameriškega V8 v dobrem stanju, potem seveda ne bo 6 jurjev dovolj. Je pa precej avtov za 6k€, ki niso V8 muscle in so v solidnem stanju in so poskočni, da ne omenjam cenejšega vzdrževanja. Ne glej samo s svojega vidika kaj bi bil dober vikend avto.
Jaz mu ponujam V8 avto do 6.000eur in niti centa dražjega! In ne ponujam mu razvaline. Ne razumem kaj je smisel tvoje pripombe? WTF? Iz čigavega vidika pa naj gledam, če ne iz svojega? Predlagam tisto kar poznam tako, kot vsi vi ostali. Kaj je s tem narobe? Vi lahko gledate s svojega vidika, jaz pa ne? Saj ne vsiljujem in ne prepričujem, ker itak ne želim, da kdorkoli kupi amerikanca ampak samo tisti, ki si ga res želijo ne pa neki brezvezni pajaci, ki po dveh mescih od nakupa objavijo oglas istega vozila z nekaj tisočaki višjo cenoali še hujše, se najdejo tudi kreteni, ki ga pustijo, da propada. O vzdrževanju pa tudi ni potrebno, ker nič ne veš kako je s tem pri starih amerikancih.
vix970 bo že sam povedal kaj hoče. Če ga moja ponudba ne zanima jo bo lepo ignoriral, kajne? Ne razumem zakaj se morate nekateri čisto po nepotrebnem vtikati v stvari, ki se vas ne tičejo...
cruiser1 je napisal/-a:5-6000eur je malo denarja in malo muzke. Sicer se za ta denar še vedno lahko dobi kakšen dober avto ampak kolikor razumem bi ti rad imel kaj močnejšega in poskočnejšega, za kaj takega je pa potrebno kaj več denarčkov.
Od že omenjenih predlogov mi je seveda najbolj všec 300C Hemi ampak pri tem vozilu bodo poleg nakupa tudi veliki stroški registracije in potem tak avto imeti samo za vikende je res neumnost.
Osebno itak predlagam nekaj starejšega ameriškega in obvezno s pogonom zadaj. Za ta denar se že kaj zanimivega najde pa še stroški vzdrževanja so precej nizki. vix970, če te zanima kaj v smislu V8 in RWD s certifikatom starodobnika me kontaktiraj na ZS.
Daedalus je napisal/-a:Tvoj post je izpadel kot da se za ta denar dobi edino V8 američane dobre, vse drugo je bolj tako tako.
Daedalus je napisal/-a:Recimo tisti 300C Hemi je zanimiv, ampak ni pa to avto, da ga boš doma šraufal z mularijo.
cruiser1 je napisal/-a:Daedalus je napisal/-a:Tvoj post je izpadel kot da se za ta denar dobi edino V8 američane dobre, vse drugo je bolj tako tako.
Res? To niti slučajno ni bil moj namen in me čudi, da je tako izpadlo.
cruiser1 je napisal/-a:Daedalus je napisal/-a:Recimo tisti 300C Hemi je zanimiv, ampak ni pa to avto, da ga boš doma šraufal z mularijo.
Točno to. Ta avto se kupi zato, da se z njim veliko voziš ne pa za nedeljske izlete in šraufanje, zato sem pa rekel, da se mi zdi v tem primeru to neumen nakup in raje predlagal starega američana, ker so preprosti za šraufat, dele se dobi čisto vse in to relativno ugodno. Prav tako so primerni za razne predelave, dobi se veliko delov za izboljšanje in povečanje moči...
vix970 je napisal/-a:300C hemi bi bil krasen avto, če bi bil 700 kg lažji in 1 meter krajši( ja, družinska limuzina ni ravno hobby avto).Kar se tiče mojega mehaničnega znanja. Thesisa sem servisiral sam,vključno z diagnostiko (fiat ecuscan). Edino specifične zadeve so mi delali drugi. Beja-turbina, Vuga- obnova amortizerjev. Ob tej priložnosti bi rad pozdravil gospoda Fan-a in pohvalil njegovo obnovo zavor (po njegovem posegu je avto spet zaviral kakor nov). Je pa res, da če se kaj resno zalomi, bi bilo fajn imet servis v Sloveniji. Tudi naročevanje delov z druge strani atlantika mi ne diši.Zdaj se bo kdo najbrž obregnil ob stealth-a. Servisira in dobavlja dele zanj lahko vsak Mitsubishi servis.
Trenutni favorit med predlogi je merc, clk 430 coupe.
Pa še malo za hec. Chryslerja ne maram, ker so z njim uničili znamko, katere fanatični privrženec sem bil (imel 4 lancie zapored)
Daedalus je napisal/-a:
Kaj dele se dobi pri kakšnih SLO dilerjih ali imaš v mislih ebay? Sicer group-nakupi znajo itak bit poceni, tako da tudi ebay sploh ni slaba opcija. Vprašanje pa, če se da OP-ju s tem zajebavat.
vix970 je napisal/-a: Je pa res, da če se kaj resno zalomi, bi bilo fajn imet servis v Sloveniji. Tudi naročevanje delov z druge strani atlantika mi ne diši.Zdaj se bo kdo najbrž obregnil ob stealth-a. Servisira in dobavlja dele zanj lahko vsak Mitsubishi servis.
vix970 je napisal/-a:
Pa še malo za hec. Chryslerja ne maram, ker so z njim uničili znamko, katere fanatični privrženec sem bil (imel 4 lancie zapored)
Zed je napisal/-a:wtf?? oprosti samo murano za vikend avto?? hehe, res da je subjektivno mnenje, samo tole meni sploh ne zgleda kot vikend/hobby/sobotni avto (razen konjev). Tudi strinjam se s tistimi ki so proti 2T kravam.... Meni predstavlja, glede na avtorjev opis tole vikend avto:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=786 ... IUM%20PACK
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=762 ... 0-%20Wankl
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=808 ... istinctive
No 1. in 3. sta malo over the budget
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov