dejanz75 je napisal/-a:Jaz bi se izogibal DSG-ja...sem probal, pa mi je kr' neki, sploh tesna bočna parkiranja so "zabavna". Ali avtomatika (pri VW možno samo pri Tuaregu ter Amaroku) ali pa klasični ročni.
peroRS je napisal/-a:dejanz75 je napisal/-a:Jaz bi se izogibal DSG-ja...sem probal, pa mi je kr' neki, sploh tesna bočna parkiranja so "zabavna". Ali avtomatika (pri VW možno samo pri Tuaregu ter Amaroku) ali pa klasični ročni.
No rad bi slišal "strokovno" razlago razlike v bočnem parkiranju med DSG in tiptronikom.
dejanz75 je napisal/-a:Jaz bi se izogibal DSG-ja...sem probal, pa mi je kr' neki, sploh tesna bočna parkiranja so "zabavna".
Kaj naj razlagam strokovnjaku, ki misli, da je DSG enako avtomatski menjalnik s hidravličnim pretvornikom navora?
Zmaj78 je napisal/-a:Kaj pa recimo Laguna coupe, sicer ne vem kakšne so cene, oblikovno pa se mi zdi izjemna!
dejanz75 je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:dejanz75 je napisal/-a:Jaz bi se izogibal DSG-ja...sem probal, pa mi je kr' neki, sploh tesna bočna parkiranja so "zabavna". Ali avtomatika (pri VW možno samo pri Tuaregu ter Amaroku) ali pa klasični ročni.
No rad bi slišal "strokovno" razlago razlike v bočnem parkiranju med DSG in tiptronikom.
Kaj naj razlagam strokovnjaku, ki misli, da je DSG enako avtomatski menjalnik s hidravličnim pretvornikom navora?
Kot da mi me spraševal za razliko med revolverjem ter double-action pištolo z odvodom smodniških plinov...zate pač ni razlike, saj oboje izstreli svičeno kuglo.
simply je napisal/-a:Uvozi Passata 1.8 TSI DSG oziroma 2.0 TDI DSG in boš zadovoljen.
Če ga ne najdeš ( kar je skoraj nemogoče ) vzemi Insignio.
Le primerjava med Superbom in Passatom CC na zadnji klopi mi je smešna. Passat CC nima pol toliko prostora kot ga ima Superb.
Badzo je napisal/-a:simply je napisal/-a:Uvozi Passata 1.8 TSI DSG oziroma 2.0 TDI DSG in boš zadovoljen.
Če ga ne najdeš ( kar je skoraj nemogoče ) vzemi Insignio.
Le primerjava med Superbom in Passatom CC na zadnji klopi mi je smešna. Passat CC nima pol toliko prostora kot ga ima Superb.
Če to leti na mojo primerjavo, gre za primerjavo Passata Variant vs. Superb Combi vs. Insignia ST.
gasolinedream je napisal/-a:Znanec je zmenjal Meganea mk2 karavana za Insignio karavana, pa pravi da ne spravi noter veliko manj stvari. Sama oblika očitno.
h4ck je napisal/-a:Ti si pa verjetno malo slep ne? Daj si malo poglej cene passatov,mondeo, c5 in ostalih? Je kar malo drazji od zadnjih dveh. Ne kar nekaj napamet
simply je napisal/-a:h4ck je napisal/-a:Ti si pa verjetno malo slep ne? Daj si malo poglej cene passatov,mondeo, c5 in ostalih? Je kar malo drazji od zadnjih dveh. Ne kar nekaj napamet
Najprej prosim spremeni malček ton in odgovarjaj kulturno.
Oplu Insigniji cena pada bolj kot Passatu - o Mondeu in Citroenu pa nisem nikjer pisal. Nasplošno Opel dosti slabše drži ceno kot VW Passat - o tem je govora v tej temi.
Namreč tema se vrti v smeri Passata CC in Insignie in ne Mondea in C5.
Insignio trenutno drži nad vodo samo zaspanost konkurence - Laguna, Passat, C5 vse faceliftano, nič konkretno novega. A že koncem leta se bodo karte konkretno premešale in Oplu ne bo dosti pomagala faceliftana verzija Insignie z novimi CDTi motorji.
Če pa misliš, da trga ne spremljam se krepko motiš - resda sem presedal na druge znamke in imam z Oplom še najmanj izkušenj - že zaradi njihovega vsiljivega načina prodaje z leasingi ter 8 letnimi kasko paketi in v celofan zavitimi grancijami.
simply je napisal/-a:Pač Opel nikoli ni držal cene - zato tudi posledično nižje cene.
simply je napisal/-a:h4ck je napisal/-a:Ti si pa verjetno malo slep ne? Daj si malo poglej cene passatov,mondeo, c5 in ostalih? Je kar malo drazji od zadnjih dveh. Ne kar nekaj napamet
Najprej prosim spremeni malček ton in odgovarjaj kulturno.
Oplu Insigniji cena pada bolj kot Passatu - o Mondeu in Citroenu pa nisem nikjer pisal. Nasplošno Opel dosti slabše drži ceno kot VW Passat - o tem je govora v tej temi.
Namreč tema se vrti v smeri Passata CC in Insignie in ne Mondea in C5.
Insignio trenutno drži nad vodo samo zaspanost konkurence - Laguna, Passat, C5 vse faceliftano, nič konkretno novega. A že koncem leta se bodo karte konkretno premešale in Oplu ne bo dosti pomagala faceliftana verzija Insignie z novimi CDTi motorji.
Če pa misliš, da trga ne spremljam se krepko motiš - resda sem presedal na druge znamke in imam z Oplom še najmanj izkušenj - že zaradi njihovega vsiljivega načina prodaje z leasingi ter 8 letnimi kasko paketi in v celofan zavitimi grancijami.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov