Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Re: Golf 5 Edition

Napisal/-a sonic To jul 01, 2014 8:12 am

Koliko opreme je imel Golf SI, se je tudi malo spreminjalo. Recimo jaz sem ga kupil aprila/maja 2007, pa je imel potovalni računalnik, a brez tempomata in za predvajanje mp3 si moral kar dosti doplačati (ker se je splačalo, si v paketu dobil tudi boljše ozvočenje). Tempomat sem dal vgraditi naknadno in me je cenovno prišlo približno enako, kot če bi ga že pri novem avtu naročil.

Se pa spomnim, da čez par mesecev je tudi SI paket že imel tudi tempomat (pa mogoče so dodali še kaj), se je pa tudi cena avta ustrezno povišala (za enako vsoto, kot bi prej moral doplačat za dotično opremo, ki bi jo dodal prejšnjemu manj bogatemu SI paketu.
1997 Chevrolet Tahoe LT 5.7 V8
2010 VW Touran 1.4 TSI DSG

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)

golfko di zlodko
Nov uporabnik

Re: Golf 5 Edition

Napisal/-a golfko di zlodko To jul 01, 2014 10:23 am

Ja, sem tudi sam malo preverjal in je res tako, kot so predhodniki napisali. Jaz sem svojega naročil v juniju 2007 in ga dobil po 6 tednih in modelskim letom 2008. Takrat so mi rekli, da je to "SI 2" opcija. Torej, opremi Trendline so dodali še: barvni paket, potovalni računalnik, tempomat in radio CD, MP3. Sam pa sem mu ob naročilu dodal še nekaj stvari in zadevo doplačal.

Za morebitne napake pri navajanju opreme se opravičujem.

Lp! :D
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov