xxl je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Če se ne spoznaš, ne piši bedarijZamenjali so ga za novega v vseh avtih na MQB platformi, kot tudi vse ostale motorje, avti delani na "starih" platformah jih zaradi specifičnega načina vgradnje niti ne morejo dobit v takšni obliki. Velja pa to za celoten VAG, nikakor ne samo za Golfa, tudi Octavia in Leon imata nove motorje, recimo Polo, Fabia, ... pa starega!
Kaj se peniš,saj sem povedal,da bojo drugi povedali,ki so bolj na tekočem
xxl je napisal/-a:Če ti že ni žal dati toliko denarja za Škodo
Marek_ je napisal/-a:Deluje kot, da so xenoni za <15k€ glavni adut tega avta. Rapid je nizkocenovnik. Je vredno za xenone voziti nizkocenovnika? Kupiš Focusa, zmontiraš xenon kit, pa imaš še za dopust... Sem pa prepričan, da bi se dalo dobit tudi Astro Turbo s prilagodljivimi xenoni v okolici 15k.
WMB je napisal/-a:Marek_ je napisal/-a:Ne poslušaj ljudi, ki nimajo tega sekreta od motorja. Iz lastnih izkušenj ti povem, da težave z verigo niso niti približno odpravljene. Takšen motor ti srčno odsvetujem.
Tudi sam vozil golf 6 z 1.2 tsi 105km motorjem....veriga in vsi sklopi menjani že pri 12-13 tisoč km. Avto sem kupil nov in vozil 80-90% relacijsko umirjeno.
PO menjavi so rekli da bo ok....po 10kkm zopet isto, kljub temu, da je bila nova veriga kakor močnjša...več zob v širino...itd...
V glavenm ne špila kot treba.
peter040 je napisal/-a:
Spraševal sem tudi glede motorja in so rekli, da bo v novih Rapidih TSi zobati jermen in da so vsi problemi, kar se tiče verige in napenjalcev odpravljeni.
Marek_ je napisal/-a:WMB je napisal/-a:Marek_ je napisal/-a:Ne poslušaj ljudi, ki nimajo tega sekreta od motorja. Iz lastnih izkušenj ti povem, da težave z verigo niso niti približno odpravljene. Takšen motor ti srčno odsvetujem.
Tudi sam vozil golf 6 z 1.2 tsi 105km motorjem....veriga in vsi sklopi menjani že pri 12-13 tisoč km. Avto sem kupil nov in vozil 80-90% relacijsko umirjeno.
PO menjavi so rekli da bo ok....po 10kkm zopet isto, kljub temu, da je bila nova veriga kakor močnjša...več zob v širino...itd...
V glavenm ne špila kot treba.
OFF Pri nas je enako. Si bil na servisu? Kakšen odgovor si dobil? Mi bomo avto konec leta prodali, ko poteče garancija, bi pa rad, da nam zamenjajo verigo, da se bo lahko nov lastnik vozil 8kkm brez skrbi...
xxl je napisal/-a:In v katerem razredu je,da jo sploh lahko primerjaš?Koliko vem,naj bi bila v razredu nizkocenovnikov,kar ona, po ceni,ni,v klasi Golfa pa tudi ni.
Marek_ je napisal/-a:Deluje kot, da so xenoni za <15k€ glavni adut tega avta. Rapid je nizkocenovnik. Je vredno za xenone voziti nizkocenovnika? Kupiš Focusa, zmontiraš xenon kit, pa imaš še za dopust... Sem pa prepričan, da bi se dalo dobit tudi Astro Turbo s prilagodljivimi xenoni v okolici 15k.
Marek_ je napisal/-a:poglej tukaj imaš za 330 evrov original xsenon..za 15 jurjev dobiš praktično vso opremo potrebno opremo. Astro in Focusa dobiš golega brez opreme za tak denar....
frgo je napisal/-a:Marek_ je napisal/-a:poglej tukaj imaš za 330 evrov original xsenon..za 15 jurjev dobiš praktično vso opremo potrebno opremo. Astro in Focusa dobiš golega brez opreme za tak denar....
Seveda imaš orginal xenon za 330€... takega, ki nima pranja žarometov in nastavljanja višine snopa. tega po zakonu ni treba, ker ima svetilnost manjšo od 2000 lumnov. Zakaj bi pa rabil xenon, ki sveti kot navadne žarnice in zanj celo plačal... to pa vejo samo potencialni lastniki rapida.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov