King1 je napisal/-a: Če pa lahko dodam pa je zame tole boljše in tudi mama verjetno ni več trideset stara.... lažje vstopanje, izstopanje.... višji in preglednejši avto.
dennisCe je napisal/-a:dennisCe je napisal/-a:Vidim, da pišete /še posebej zadnji uporabnik/ o novem nissanu note. Mogoče je res kvaliteten avtek ampak lepo vas prosim.. poglejte v živo notranjost avta in vas bo minilo do življenja-dobesedno
emozul je napisal/-a:Jaz sem vozil corso (nadomestnega) in je notri res katastrofa, za moj okus!
dennisCe je napisal/-a:Očitno res govorite vsi na pamet, ker druge razlage ni. Prosim, če obiščete Nissanov prodajni salon pa pogledate kar sem govoril o notranjosti! Glede na to, da sem testiral tudi polota, kjer me moti resnost armature, ampak kvaliteta je pa v primerjavi s tem nissanom 10 let v naprej.
King1 je napisal/-a:dennisCe je napisal/-a:Očitno res govorite vsi na pamet, ker druge razlage ni. Prosim, če obiščete Nissanov prodajni salon pa pogledate kar sem govoril o notranjosti! Glede na to, da sem testiral tudi polota, kjer me moti resnost armature, ampak kvaliteta je pa v primerjavi s tem nissanom 10 let v naprej.
A vseeno za corso ene 7 let sigurno kajne?![]()
![]()
lp
maniaxxx je napisal/-a:King1 je napisal/-a:dennisCe je napisal/-a:Očitno res govorite vsi na pamet, ker druge razlage ni. Prosim, če obiščete Nissanov prodajni salon pa pogledate kar sem govoril o notranjosti! Glede na to, da sem testiral tudi polota, kjer me moti resnost armature, ampak kvaliteta je pa v primerjavi s tem nissanom 10 let v naprej.
![]()
lp
Glih kej pred njo pa tud ni, pa glede na to da sem imel oba avta mislim da vem kaj govorim. Res ne štekam kak lahk opevate polota kot nek presežek, ko je pa res čist povprečen avto in nič ne izstopa od konkurence, razen v kvarljivosti TSI in zanič zavorah...
dennisCe je napisal/-a:če je tale nissan vreden 12k ,potem je tole tisočkrat boljša izbira za isti denar: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=839 ... ow=1&avto=
maniaxxx je napisal/-a:zanič zavorah...
Blinder je napisal/-a:Corsa je poceni ker bo kmalu prišel ven novi model. Danes kupiš novo, že jutri imaš staro.
Gosic je napisal/-a:Tempomat, 5 let neomejene garancije, 10.500€:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=838 ... .2%20TREND
Ima pa Note več varnostne opreme, kar pa tudi ni kar tako.
Blinder je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:zanič zavorah...
Zakaj ti zavore od polota niso všeč?
King1 je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:King1 je napisal/-a:dennisCe je napisal/-a:Očitno res govorite vsi na pamet, ker druge razlage ni. Prosim, če obiščete Nissanov prodajni salon pa pogledate kar sem govoril o notranjosti! Glede na to, da sem testiral tudi polota, kjer me moti resnost armature, ampak kvaliteta je pa v primerjavi s tem nissanom 10 let v naprej.
![]()
lp
Glih kej pred njo pa tud ni, pa glede na to da sem imel oba avta mislim da vem kaj govorim. Res ne štekam kak lahk opevate polota kot nek presežek, ko je pa res čist povprečen avto in nič ne izstopa od konkurence, razen v kvarljivosti TSI in zanič zavorah...
Corse D ti nisi imel...
lp
p.s. kar se tiče polota in presežka pa da ne bi. Sam sem bil na drugi strani telefona ko je človek prihajal po njega in si bil eno uro oddaljen od tega da avto realno gre od tebe... takrat mi je žal, da nisem snemal kako si ga hvalil. Bodi dec in priznaj ne pa da pljuvaš čez njega.
yashica je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:zanič zavorah...
Zakaj ti zavore od polota niso všeč?
Zato, ker niso bile kos brutalnosti tsi-ja, ko je bil maniaxxx za volanom![]()
Gosic je napisal/-a:Tempomat, 5 let neomejene garancije, 10.500€:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=838 ... .2%20TREND
Ima pa Note več varnostne opreme, kar pa tudi ni kar tako.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 10 gostov