ggorenc je napisal/-a:Mislim, da ste predlagali ze vse modele, ki se prodajajo pri nas. Pomojem ti drugega kot vw ne ostane. Ker je bolj prilagodljiv. Ze v novem polotu je za +190cm voznika vec prostora kot v prejsnji generaciji petice
ban je napisal/-a:ggorenc je napisal/-a:Mislim, da ste predlagali ze vse modele, ki se prodajajo pri nas. Pomojem ti drugega kot vw ne ostane. Ker je bolj prilagodljiv. Ze v novem polotu je za +190cm voznika vec prostora kot v prejsnji generaciji petice
To ni čist res, sam imam skoraj 190 cm in ko si v golfu naštimam sedež lahko komot sedim tudi zadaj, kar pa ne velja za polota, saj zadaj hitro zmanjka prostora za kolena. Polo ima 11 cm krajše medosje od golfa V (247:258), pa tudi sedalni del sedežev je krajši in bolj neudoben.
thunderbolt je napisal/-a:@Miha70: Cemu sprasevanje na forumu, ce si pa ze bolj ali manj odlocen?
68bullitt je napisal/-a:thunderbolt je napisal/-a:@Miha70: Cemu sprasevanje na forumu, ce si pa ze bolj ali manj odlocen?
x2
bucko_99 je napisal/-a:...Napiše da mu ni toliko pomembna prostornost zadaj...
miha70 je napisal/-a:Predlagani karavani odpadejo, saj na zadnjih sedežih ni placa (sem testiral A4, A3 verjetno ni daljši v notranjosti) razen Passat. Imam namreč bolj dolge noge in koliko sem testiral enoprostorce, je ob mojem položaju sedeža in sedenja prostora zadaj kar več.
Polo78 je napisal/-a:Dejstvo je, da dobiš pri Fordu več avta kot pri VW-ju (kar ni itak nič novega), za opremo še ne rečem ampak motor je pa pogreb napram tistemu v S-Maxu.
O zunanji obliki pa raje sploh ne bi, vem da je to najbolj subjektivna zadeva pri vsem, ampak ne morem si kaj, da ne bi rekel, da bi bilo za Tourana bolj pravo ime 'Škatlan'.Ja, ja, saj vem, da je ravno zaradi tega bolj praktičen in da ima prostor izkoriščen v nulo, ampak za moj okus tole ne bi nikoli stalo pred hišo...
~toMmy~ je napisal/-a:Ja seveda, klasično slovensko razmišljanje, čim večji avto za svoj denar, tudi če ga sploh ne potrebuješ in te bo na dolgi rok stal kar nekaj tisočakov več...
simply je napisal/-a:Tipično slovensko razmišljanje - obremenjevanje z drugimi.
Vsekakor pa naj vzame tisto kar mu najbolj ustreza - če je to Touran naj vzame Tourana - če je to S-max naj vzame S-maxa.
Polo78 je napisal/-a:Od predlaganih mi je še najbolj v oko padel S-Max, cena pod 22k za tak avto s toliko opreme se mi zdi več kot ugodna. Ker pa je budget pri avtorju teme še višji, mi je v oči padel tale:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=408 ... 164KM%20...
Evo tule samo za primerjavo, kaj se dobi za približno enak denar pri VW:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=840 ... on%20Tec...
Dejstvo je, da dobiš pri Fordu več avta kot pri VW-ju (kar ni itak nič novega), za opremo še ne rečem ampak motor je pa pogreb napram tistemu v S-Maxu. Je pa seveda vprašanje koliko ti pomeni moč motorja. Poleg tega je za moje pojme položaj za volanom v S-Maxu neprimerno boljši od tistega v Touranu, kjer je preveč kombijevski, medtem ko S-Max sploh ne daje pravega vtisa, da gre za enoprostorca. O zunanji obliki pa raje sploh ne bi, vem da je to najbolj subjektivna zadeva pri vsem, ampak ne morem si kaj, da ne bi rekel, da bi bilo za Tourana bolj pravo ime 'Škatlan'.Ja, ja, saj vem, da je ravno zaradi tega bolj praktičen in da ima prostor izkoriščen v nulo, ampak za moj okus tole ne bi nikoli stalo pred hišo...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov