Dirigent je napisal/-a:Golf Var. 1.6 TDI 40 let... 20 tisočakov ... notranjost navadno blago in šivi... odbija.
Leon ST FR modela ni 1.6 TDI... ostale različice (npr. Style) pa odbijajo.
Astra ST 1.6 DCi testna s primerljivo opremo kot Golf + delno usnje 18 tisočakov. (Ne vem koliko je njenih 100 kW napram VWjevih 77kW dejansko razlike.)
To bi naj bile cene brez nekih financiranja itd itd.
tristan01 je napisal/-a:Žalostna praksa pri Oplu zadnjih nekaj let. Namesto vozil prodajajo leasing. Sem se tudi sam znašel v takšni situaciji, ker nisem hotel pristati na oderuški hišni Leasing, so mi ponudili avtomobil s cenami iz cenika brez možnosti dodatnega popusta.
yashica je napisal/-a:tristan01 je napisal/-a:Žalostna praksa pri Oplu zadnjih nekaj let. Namesto vozil prodajajo leasing. Sem se tudi sam znašel v takšni situaciji, ker nisem hotel pristati na oderuški hišni Leasing, so mi ponudili avtomobil s cenami iz cenika brez možnosti dodatnega popusta.
Doživel enak tuš, ni govora o kakšnem gotovinskem popustu oziroma bi ga dobil celih 200€ pa še to zato, ker sosed pozna direktorja. Ko sem kupoval vw-ja sem dobil 900€ dodatnega popusta na že 2300€ kolikor ga je dal uvoznik pa to brez vsiljevanja.
Na splošno mi gre to vsiljevanje leasinga močno na jetra, še posebej, če je popust vezanj nanj, na gotovino ga pa ni.
emozul je napisal/-a:yashica je napisal/-a:tristan01 je napisal/-a:Žalostna praksa pri Oplu zadnjih nekaj let. Namesto vozil prodajajo leasing. Sem se tudi sam znašel v takšni situaciji, ker nisem hotel pristati na oderuški hišni Leasing, so mi ponudili avtomobil s cenami iz cenika brez možnosti dodatnega popusta.
Doživel enak tuš, ni govora o kakšnem gotovinskem popustu oziroma bi ga dobil celih 200€ pa še to zato, ker sosed pozna direktorja. Ko sem kupoval vw-ja sem dobil 900€ dodatnega popusta na že 2300€ kolikor ga je dal uvoznik pa to brez vsiljevanja.
Na splošno mi gre to vsiljevanje leasinga močno na jetra, še posebej, če je popust vezanj nanj, na gotovino ga pa ni.
Ja lepo napisano, tako, da je res potrebno preračunat koliko se sploh splača kupiti opla (leasing) in kakšna je razlika med cenama, če se pri vw skeširaš.
Dirigent je napisal/-a:Kaj pa VAG motor? Ko sem šel na testno vožnjo z 1.6 TDI VAGovim motorjem (sem bil kar presenečen nad performanso) je serviser dejal, da odsvetuje 1.6 TDI motor in da naj raje razmišljam o 2.0 TDI. Ne govorim o voznih lastnostih, ampak da naj bi imeli 1.6 TDI VAGovi motorji več problemov oz. napak kot 2.0 TDI.
Kaj točno je mislil, ne vem, sem pa prebral, da bi naj npr. imeli probleme z mazanjem. Ima kdo kaj več info?
jordan je napisal/-a:
a pa imaš denar? ne dolgo nazaj si že kupoval rabljen "ne-nemški" avto z nekje 160 ps... A to je zdaj to? Ziher?
Blinder je napisal/-a:Sej če kupiš na kredit potem očitno lahko kupiš.
Zato ker imajo ljudje tako razmišljanje razne lizing hiše itd. tako dobro živijo in se na vaš po moje težko prislužen denar dobesedno pasejo in uživajo
Blinder je napisal/-a:Pa saj se da prodat vozilo, tudi če nimaš poplačanih vseh obrokov kredita itd. Pusti ljudem veselje.Zato ker imajo ljudje tako razmišljanje razne lizing hiše itd. tako dobro živijo in se na vaš po moje težko prislužen denar dobesedno pasejo in uživajo
Užitek je obojestranski. Uživa tudi kdor uzame kredit in z njim kupi nov avto.
kseb je napisal/-a:- obvezna oprema v vozilu (npr. xenon, steklena streha, pač kaj želiš in si lahko privoščiš),
lp
Daedalus je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:Pa saj se da prodat vozilo, tudi če nimaš poplačanih vseh obrokov kredita itd. Pusti ljudem veselje.Zato ker imajo ljudje tako razmišljanje razne lizing hiše itd. tako dobro živijo in se na vaš po moje težko prislužen denar dobesedno pasejo in uživajo
Užitek je obojestranski. Uživa tudi kdor uzame kredit in z njim kupi nov avto.
Seveda se ga da, in če kupiš novega (ali skoraj novega) si naredil s tem veliko izgubo.
Ne poznam nikogar, ki bi užival ob najemu kredita. Nikogar. Mogoče se uživa v novem avtu, ampak v kreditu pa nikakor ne. Uživaš tudi ne ko ugotoviš, da si eno celo plačo vrgel za obresti. Denar, ki ga prišparaš v enem celem letu (to velja za večino ljudi). Juhej?
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov