eentox je napisal/-a:avto grosuplje, grosuplje avto, anitinstudio, sedaj AG... pa verjetno še kaj na tem naslovu....
grosupeljčanka Petra je napisal/-a:No sedaj pa vidim , kako se temu tako streže. Drugače sem Gospa Petra in ne gospodič , kot nekateri to mislijo. Moje slovnične napake , kot se nekateri zato zatikate nimajo veze. Jaz samo izražam svoje mnenje in izkušnje do podjetja AG AVTO D.O.O., ki pa nimam nobene veze z njimi.
Ce vas že zanima kupila sem Passata 2.0 TDI DSG. Predno sem ga kupila sem prosila za št. šasije,še isti dan sem klicala kolega, ki je mehanik na pooblaščenem servisu. Mehanik mi je zagotovil , da so kilometri realni, saj je imelo vozilo v Nemčiji predno se je prodal v Slovenijo znano vso zgodovino vozila. Kot sem omenila jaz sem kupila vozilopri podjetju AG AVTO D.O.O., je pa res , da sta na isti lokaciji dve prodaji vozil in jaz ne vem pri kateri ste vi to gledal, da imate tako slabe izkušnje z njimi.
metor je napisal/-a:In kdo bo temu verjel, nekje morajo dobiti dobiček pri uvozu. Raje kupim nov avto nižjega ranga, kot da se z nekim prešvercanim passatom vozim.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 13 gostov