Brinca je napisal/-a:Izkušnje z C elysee disel? Oz bencin?
ajatola je napisal/-a:Za trinajst čukov si kupiš vrhunsko limuzino z 200 ks nekaj let staro ,ne kupuj seatov in podobnega.Po opisu potreb rabiš najmanj bmw 530,ne pa neke 1,2 avtke.
Najslabše je kupit novega fajrcka.To se potem samo kvari in kvari.Od teh mičkenih avtov je verjetno golf nekako najmanj pokvarljiv.
Cefizelj je napisal/-a:ajatola je napisal/-a:Za trinajst čukov si kupiš vrhunsko limuzino z 200 ks nekaj let staro ,ne kupuj seatov in podobnega.Po opisu potreb rabiš najmanj bmw 530,ne pa neke 1,2 avtke.
Najslabše je kupit novega fajrcka.To se potem samo kvari in kvari.Od teh mičkenih avtov je verjetno golf nekako najmanj pokvarljiv.
Sicer se držim načela "don't feed the trolls" samo s pod katerega kamna si pa ti prlezu na to lepo nedeljo.Zakaj ne rajš bmwja 550?
gaszajla je napisal/-a:Cefizelj je napisal/-a:ajatola je napisal/-a:Za trinajst čukov si kupiš vrhunsko limuzino z 200 ks nekaj let staro ,ne kupuj seatov in podobnega.Po opisu potreb rabiš najmanj bmw 530,ne pa neke 1,2 avtke.
Sicer se držim načela "don't feed the trolls" samo s pod katerega kamna si pa ti prlezu na to lepo nedeljo.Zakaj ne rajš bmwja 550?
Nisem neki smrkavec.V življenju sem najmanj 40 avtov zamenjal in vse nizke kategorije ,ki so poceni ,jih plačaš potem skozi leta.Ti si zgleda eden tistih,ki se boji velikih avtov.
Nič hudega vsak ve svoje.
bucko_99 je napisal/-a:Cefizelj, za izjavo cliota karavana se ne strinjam. Potniški prostor je zelo majhen, prtljažnik je soliden. Sam sem velik 200cm in v vw upu sedim kot gospod v cliotu karavanu se pa nisem mogel dobro spraviti notr. V navadnega cliota 2013 ja, v karavana ne.
Če jim prvi avto crkne in da ima ta gospa 3 otroke, ki so stari npr 14, 12, 10 let. Kako si predstavljaš da bodo s cliotom karavanom šlo 5 ljudi na morje? Ja včasih so hodili v fičotih ampak ti časi so mimo in clio karavan ima potniški prostor presenetljivo majhen.
gaszajla je napisal/-a:Cefizelj je napisal/-a:ajatola je napisal/-a:Za trinajst čukov si kupiš vrhunsko limuzino z 200 ks nekaj let staro ,ne kupuj seatov in podobnega.Po opisu potreb rabiš najmanj bmw 530,ne pa neke 1,2 avtke.
Nisem neki smrkavec.V življenju sem najmanj 40 avtov zamenjal in vse nizke kategorije ,ki so poceni ,jih plačaš potem skozi leta.Ti si zgleda eden tistih,ki se boji velikih avtov.
Nič hudega vsak ve svoje.
Brinca je napisal/-a:debate kar včasih nekam zaidejo
konstruktivni predlogi in komentarji pa so zelo dobrodošli in se za njih lepo zahvaljujem - ste mi dali misliti ... in marsikaj sem zaradi vas že preverila
grem pogledat danes 2 opciji: novo in 1,5 leta staro (kljub temu, da sem rekla, da starih avtomobilom ne gledam)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov