borut.z je napisal/-a:Povejte mi kaj je narobe da je tako malo novih limuzin 508 na avto.net, praktično nič novih... Je star model pa ga bodo nehali delat ali v čem je problem?
Robi-77 je napisal/-a:Pišeš, da otrok še nimata, da se pa nič ne vePotem P508 odpikaj k knof od gat. Jaz sem ga mel na probi, pa me je najbolj zmotilo to, da so zadnja vrata precej ozka, pa ko boš otroka ven in not dajal iz avta, se boš fajn butnu v glavo, ker ima avto (sploh limuzina) precej nizek strop. Še posebej razmisli o tem, ker pišeš, da kupuješ avto na dolgi rok.
Gosic je napisal/-a: Glede volana pa imaš pri Hyundaiu 3 stopnje. Sicer tak volan ne bo nikoli ustrezal 80% ljudi na a.com, ker jih je večina v rangu Sébastiena Loeb. Je pa res, da je trenutno zares poceni.
INFINITI je napisal/-a:Gosic je napisal/-a: Glede volana pa imaš pri Hyundaiu 3 stopnje. Sicer tak volan ne bo nikoli ustrezal 80% ljudi na a.com, ker jih je večina v rangu Sébastiena Loeb. Je pa res, da je trenutno zares poceni.
Kako - pa saj ravno volan je nekaj kar je šef VW winterkorn najbolj občudoval predlani
http://youtu.be/7WSqV38_Qs8?t=19s
borut.z je napisal/-a:Žena bolj navija za golfa/.../Všeč ji je/.../, samodejno zaviranje v sili
thunderbolt je napisal/-a:borut.z je napisal/-a:Žena bolj navija za golfa/.../Všeč ji je/.../, samodejno zaviranje v sili
Od kdaj pa ima to golf serijsko? Ima funkcijo večnaletnega zaviranja, ampak to se sproži šele po tem, ko naredi BUM.
metor je napisal/-a:Joj izmed vseh si se ravno za testnega golfa odloču, ki je logično poceni ampak ne zastonj. Vzemi nekaj novega magari P308 ali Golfa sam vzemi novega res. Testnih ne kupovat jas nebi nikol tud, če bi mogu 2k€ več dat. Sj veš testni avti se ponavad terajo, ki sploh niso ogreti na delavno temperaturo kajšele da je motor pravilno utečen. Pomoje ne dobiš enga, da bi z testnim počel tako, kot bi bil svoj. To se na začetku ne pozna na dolgi rok pa verjemi.
pskoda je napisal/-a:metor je napisal/-a:Joj izmed vseh si se ravno za testnega golfa odloču, ki je logično poceni ampak ne zastonj. Vzemi nekaj novega magari P308 ali Golfa sam vzemi novega res. Testnih ne kupovat jas nebi nikol tud, če bi mogu 2k€ več dat. Sj veš testni avti se ponavad terajo, ki sploh niso ogreti na delavno temperaturo kajšele da je motor pravilno utečen. Pomoje ne dobiš enga, da bi z testnim počel tako, kot bi bil svoj. To se na začetku ne pozna na dolgi rok pa verjemi.
Jaz vsakega, ki sem ga dobil za test sem ga žgal ko psa
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov