Toyoto yaris ima od moje prijateljice oče nekaj mesecev in je zaenkrat zadovoljen. Jaz imam sam peugeota 208 serijo envy. Pri peugeotih sem najbolj ma tekočem kako je s ponudbami. Za 9.990€ dobiš opreko active,ki zajema sprednje kromirame meglenke,radio cd mp3,usb vhod,Esp,1.2 Vti motor,esp,tempomat in omejevalnik hitrosti,dvopodročno avtomatsko klimo,6 zračnih blazin,4-letno garancijo ali 60.000(z doplačilom se da podaljšat) in kovinsko barvo.Sedeži so mehki s povprečno bočno oporo.
Omejena serija je trenutno style in ta zajema za ceno 10.990: vse zgoraj našteto plus ekran na dotik,bluetooth,funkcija follow me home,led luči spredaj(zadaj so led pri vseh verzijah),kromirana ogledala,zadnji park senzorji,zadnja stekla zatemnjena,volan in ročica menjalnika sta usnjena,upravljalne tipke za radio in klicanje so na volanu ali pa tipkaš po ekranu,v notranjosti je še na ročici za menjavanje ob strani krom in okoli odprtin za klimo nekaj kromirane plastike(lepo popestri notranjost),15-palčna alu platišča. Priporočam biserno belo barvo,ki je sicer dobrih 100€ dražja od ostalih,a res lepa,pa tudi sicer je marsikateri konkurent sploh v ponudbi nima. Čisto možno da sem še kaj pozabil našteti. Tudi ta ima motor 1.2 Vti. Jaz sem bil prvo malce skeptičen kako bo to s tem motorjem in ker sem želel nizko porabo,a strah je bil odveč. Avtomobil je lahek,vozim se vsak dan v mesto in nazaj,kjer je veliko speljevanja in klime,kar mi sicer najbolj uničuje povprečno porabo goriva,pa tudi malo bolj na gas včasih stisnem plus nekaj hribov,kjer živi nekaj sorodnikov,mi je prineslo do sedaj največjo kombinirano porabo na 1500 kilometrov in sicer 5,3 litra. S porabo sem zelo zadovoljen. Na začetku sta pa 2 stvari ki zahtevata nekajdnevno privajanje. Avto rad na začetku scuka ampak ko skapiraš kako s sklopko,tega potem več ni. 2 stvar ki zahteva privajanje je volan ki je postavljen nižje kot je običajno in ga je res užitek vrteti po mestu saj je lahek in tudi avtomobilu je zelo lahko popraviti linijo. V bistvu se sprašujem zakaj nimajo vsi avtomobilo volana tako nizko ker je to res bolj naraven položai rok. Najbolje bo,da vprašaš svojo kateri ji je najlepši ker je tudi to zelo pomemben dejavnik. Kvarljivost-mislim da lastništvo 4 peugeotov in zadovoljni sosedi potrjujejo,da so peugeoti zanesljivi-vsaj modeli od 207 naprej

. Od kod pa si? Namreč je en prodajalec ki ga res lahko priporočam,ker so prijazni in si vzamejo čas za stranko. Ponudijo ti da lahko opazuješ kako opravljajo dela na avtu,na sestrinem avtomobilu so na thp-ju celo zastonj menjali verigo,saj so poslali prošnjo na peugeot v Francijo in so nam zaradi zvestobe dali to zastonj,tako,da zvestoba se zagotovo splača in v kolikor vzameš peugeota,se vključi v peugeot klub zvestobe ali kako se že reče

Upam da tega ne boste vzeli kot za reklamo ker ne delam za peugeota ali kaj podobnega,le povem kar vem. Zadovoljni smo v naši družini tudi z oplovo astro,vw caddyem,malo manj s touaregom,niti malo pa s servisom vw...