Imel sem točno takšen model, ki ga iščeš. Letnik 1999, 1.6, 84kw.
Od izrednih popravil kolikor se spomnim je bil zadnji levi ležaj, gibljiva cev pri izpuhu, ABS senzor,
regulator pritiska bencina (tu je bilo polno mehanikov, ki so pojedli enciklopedijo in se pravili, da je kriv LPG, saj je bil avto predelan). Zadevo sem odkril sam.
Crknil je tudi alternator in akumulator. Diske sem menjal, ter ročno zavoro oz. dve zajli...
Opravil sem tudi velik servis, ki me je prišel okoli 300€, vendar nisem menjal vodne pumpe.
Ne morem rečt, da je ravno "bulletproof" avto, ampak sem bil z njim zelo zadovoljen in mi ga je zelo žal, saj sem ga lani prodal za 1600€, bil pa je kompletno ličarsko popravljen (brez rje, celotno prebarvan), ter predelan na plin in še nekaj mesecev v garanciji.
Glede porabe... ko je bil še "bencinar" se je poraba gibala okoli 8.5. Vozil sem se konstantno na relaciji 8km v eno stran (v šolo). Po predelavi na plin se je poraba dvignila na 8,9 litrov plina/100km. Ampak se je spremenila destinacija na 40km avtoceste v eno stran (na faks). V avtu smo se vozili 3 osebe, velikrat pa tudi 4. Tako, da bi verjetno poraba bila še manjša, če bi bil sam. Na avtu so bile gume dimenzij 215.40.16.
http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=11117Avto je "spil" tudi nekaj olja... cca 1l na 10.000km.
Lastnik vozila sem bil nekaj več kot 5 let...
Na voljo sem še za več informacij, če te zanima oz. če bom vedel.
It's like a gift you know, it's like I can't control it...