to je samo moje mneje ,ki ga pa ni treba resno vzeti
pohecfan je napisal/-a:to nemoreš da vrjamešvsi ti svetujejo 6 prstav ti pa še kar fantaziraš o passatu z 5 prstavami ,zakaj sploh odpirati temo če je nekdo trdno odločen kaj bo kupil ,že vnaprej..
to je samo moje mneje ,ki ga pa ni treba resno vzeti
matayus je napisal/-a:Naš je bluemotion pa ima 5. prestav.
Jerch_ je napisal/-a:pozabi na številke, letnike in motorje. najdi avto od prvega lastnika, v prvi barvi z znano zgodovino in ga preveri na servisu. ko boš v tej fazi, boš opazil da se prodaja 90% šrota in mogoče sploh ne boš rabil zbirat prestave, motor.. ker izbire ne bo
Jerch_ je napisal/-a:pozabi na številke, letnike in motorje. najdi avto od prvega lastnika, v prvi barvi z znano zgodovino in ga preveri na servisu. ko boš v tej fazi, boš opazil da se prodaja 90% šrota in mogoče sploh ne boš rabil zbirat prestave, motor.. ker izbire ne bo
Nemelk je napisal/-a:Trenutna situacija je točno taka kot je Jerch_ napisal
Imam pa debelo kožo in časa tja nekje do božiča. Upam, da se kaj najde, sicer bom s5 kupil škodo!
Jerch_ je napisal/-a:.com je napisal/-a:Čeprav se govori o čipanju: zakaj ljudje dajemo čipat? - ker se takrat v danem trenutku nismo bili zmožni ''stegniti'' po močnejšem primerku motorja.
.
jst dam vsak avto, ki ga imam "čipat". Če ne drugega, ker mi potem manj žre in hkrati občasno lahhko bolj suvereno prehitevam. Naredil sem pa že skoraj pol milijona kilometrov s kakovostno čipanimi avti in me nobeden ne prepriča, da je to lahko škodljivo. (no- lahko je, če ima voznik probleme v glavi in dela z avtom ko svinja z mehom).
sploh pa bi dal tunat omenjeni motor 2.0 110km, ker je identičen po zgradbi 2.0 140km. res pa ima slabšo sklopko in vztrajnik, zato je prav da se tega loti kakšen renomiran mojster, ki omeji navor. Po tuningu je motor 50% bolj prožen v najbolj uporabnem območju in ja- tudi jst priporočam nakup močnejšega motorja, ampak že ta se bo po tuningu zelo spodobno premaknil..
pskoda je napisal/-a:Kdor čipa ga bo bolj žgal in poraba ne bo nižja, kar je zame najbolj logično ali če je vzel z določenim razlogom avto z manjšo konjenico, ker če mu gre za nižjo porabo in bo stran vrgel za kvalitetno predelavo 400eur jih ne bo z tistima 0,2dl nižje porabe nikoli povrnil.
Nemelk je napisal/-a:105ks se mi zdi absolutno premalo za tak avto - mnenja?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov