enaguma je napisal/-a:če je bil testni primerek bi se ga sam izognil.
StajercS je napisal/-a:za usnje je verjetno zato (če je v celoti), ker se ti rit speče poleti, pozimi pa zmrzne.
peroRS je napisal/-a:StajercS je napisal/-a:za usnje je verjetno zato (če je v celoti), ker se ti rit speče poleti, pozimi pa zmrzne.
Buče. Sam treba je imeti pravo naravno usnje v avtu, ne umetno ali pa razni skaji ipd. sranje.
Marsikdo samo misli, da ima usnje v avtu, v resnici so pa to umetni materiali.
Paris je napisal/-a:Hvala za odgovore in konstruktivne kritike.
Res je KiA Sportage.
Greva še na podroben ogled in testno vožnjo rabljenega, pa da vidimo kje smo.
Za anketo pa sva pričakovala, da bo 50:50 (vsaj jaz).
Avto je želja moje. Jaz bi limozino nemške znamke, kakorkoli srednja oprema je kar konkretna. Osebno pogrešam le dobre luči (vem iz lastnih izkušenj vstavljanja HiD), moja pa se je predvsem zaljubila v sončno streho. Sedaj imava avto brez opreme (ja, tudi klime nima in abs-a). Tako, da je to sedaj prilika videti kako je s full opremo in njenimi povezanimi stroški. Potrošni material sam kriješ, vse ostalo je garancija ob seveda rednih potrjenih servisih. Nov dobi kilometre in leta ter efekt novega zgine po enem letu ter fovšija pri ostalih. Res pa da je pri starem vsota km v splošnem ni velika, bolj za najine letne km dokaj. Prav tako vihanje nosov "a starega sta kupla" tudi izgine po enem letu. Po 9. letih tako ne bo ne en ne drugi več vreden. Gledam po drugi strani tako, da leta in km vsak dobi, oprema je pa tista, ki ti ostane, sicer ne da bi vso to kramo dejansko vedno rabil, a včasih pride prav in ti nariše kak nasmešek več na obrazu
.com je napisal/-a:enaguma je napisal/-a:če je bil testni primerek bi se ga sam izognil.
je to že spet ena bistroumnih: baba čula baba rekla?
-ali imaš kakšne dostojne argumente?
-- pa ne mi govorit o tiščanju ipd...
Gosic je napisal/-a:Kupujeta avto na Kmagu?
enaguma je napisal/-a:a rabljen je bil včasih testno vozilo al kako?
če je bil testni primerek bi se ga sam izognil.
enaguma je napisal/-a:za testnega sem imel v mislih nepazljivost "testnih" voznikov.
Sam bi kupil testnega v tisti avtohiši kjer se prodajalec zdraven pelje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov