@Ivan36 in mavrica:

to je pa poseben dar,.. da tako v naprej cutis ... I wish I had it

... salo na stran, tale lapsus z davkom seveda ni dobrodosel, informacija mi je bila posredovana, jaz nisem iz tega foha.. Se mi pa class V ne zdi tako nemogoc nakup oz neprimerljiv, saj so cene od 37k euro naprej, kar je primerljivo z Multivani z malo obljso opremo.. Casa je se nekaj mesecev tako da bomo videli

..
Mavrica se strinjam da bo tudi Multivan odlicno sluzil namenu, hvala.
Glede voznje res ne bom nicesar zapenjal (saj bi moral najprej se to kupiti

).
Badzo: sicer do V-class se nisem prisel v zivo, ampak sem imel obcutek da ima vec prtljaznika, verjetno sem imel pred ocmi kaksno srednjo al idaljso varianto, napram krajsi,.. so pa spodaj mere krajsih variant in so cca iste (visina)
VW Multivan (krajsa varianta): 489*190*197,
Mercedes V class (n evem al ije krajsa ali srednja varianta): 514*193*193
glede na to da je mercedes daljsi, bi pricakoval da ima vec prtljaznika?
vir za MB

motor v Multivanu naj bi bil bolj pozresen kot tisti v V-class (cca za 1L ali pa se kaj zraven manj pozre), ce gledam iste postavke na mobile.de 8recimo da sta primerljivi) je podatek isti..
ko semv ozil Multivana, mi je delaval kar dobro (v smislu avto obcutka), seveda ni primerljivo z avtom... moram pa vsekakor preveriti kako se MB vozi, Badzo tvoje opazke so super, hvala... Glde na premium predznak MBja in ceno, bi pricakoval da taksnih napak kot so presvoh zavore, neoptimalno delovanje motorja (cukanje, robustnost) in pretirano zibanje niti pod razno nebi srecal...

?