wildbliw je napisal/-a:Torej izredno nizka cena pri Zafiri ne odtehta zastarelosti?
Osebno mi je kot koncept C4GP neprimerno bolj všeč, kot pa 5008. Drive assistance je pa kar visoko doplačilo in ne vem, če se to res splača!?
Saj odtehta ampak odvisno je koliko ti pomeni, mene bi motilo. Je pa dejstvo, da ker je dokaj zastarela je tudi že preizkušena in so najbrž vse napake odpravili oz. so znane. To je edini plus pri tem avtu. Vendar jaz, če kupujem novo gledam da je novo, ne da je zastarel model.
Vse kar se varnosti tiče se splača, nikoli ne veš kdaj te reši nesreče ali celo smrti. Raje doplačaj za drive assistance, če je na voljo. Sicer je odvisno od znamke, nekatere imajo te sisteme v paketih nekatere posamezno. Če ima citroen kot peugeot, imaš pod paket drive assistance:akt. tempomat, preprečevanje naleta, samodejno zaviranje v sili, nadzor razdalje do spredaj vozečega, tako je pri novem P308.
Raje prvo doplačaš za varnost potem še kaj drugega, ki ni tako pomembno(strešno okno, usnje itd.). Je pa odvisno od posameznika, nekaterim ni varnost no. 1.