mrtwelvetrees je napisal/-a:ja senzorje in kamero obvezno.
hondas je napisal/-a:wildbliw, me veseli, da si našel primeren avto za sebe. Pri nas Golf odpade...
blaz2013 je napisal/-a:V končni fazi je pa tako da poraba gor dol, če se kupuje vozilo za 20 tisoč eur, potem se pa ne bo striktno gledalo na porabo in pol litra ali liter več goriva. To je tako kot bi nekdo kupoval neko drago stvar(v tem primeru avto) potem bi pa doma jedel samo pašteto. Če ne sežeš ne kupuj.
Jaz raje vzamem bencinerja(če ni več kot 25k km/letno) in kaj dodatne opreme zraven kot golega dizla pa še nekaj denarja ostane. Je pa to samo moje mnenje in vsak razmišlja drugače.
Moj prijatelj ima dizla in je obseden s porabo in se vedno hvali kako mu avto malo pije ko se srečamo. Potem je pa enkrat divjal in je plačal 1300€ kazni. Sem mu pa jaz hudomušno rekel da s tem denarjem bi imel zastonj 1 leto goriva(21 polnih tankov). Ali pa "zastonj" dodatno opremo.
Bencinerji imajo malo manj navora vendar boljše pospeške, nimajo pa traktorskega zvoka
mavrica je napisal/-a:z dizlom lahko ves čas divjaš in ti ni potrebno gledati na porabo
hondas je napisal/-a:mrtwelvetrees je napisal/-a:ja senzorje in kamero obvezno.
Kamera je že v Nissan connect, ti pa predlagaš 360 paket, ki je 2000€. Ali odtehta ali kako. Lahko malo utemeljiš te kamere. ker npr. v P308 ali pa Oktaviji se prav tako slabo vidi zadaj...
Po forumu brska: cellist, Google Adsense [Bot] in 3 gostov