blaz2013 je napisal/-a:Mi bo kdo od vas uredil za nekih 120 eur po komadu za platišče 16 col VW Perth?
yashica je napisal/-a:blaz2013 je napisal/-a:Mi bo kdo od vas uredil za nekih 120 eur po komadu za platišče 16 col VW Perth?
Za ta denar ni šanse, da jo dobiš pri nas na pooblaščencu. Cena ene (kupljena kot nadomestni del) je primerljiva s ceno kompleta štirih ob naročilu novega vozila.
Če ti na ceno slabih 480€/kos uspe dobit kakšnih 7% popusta si dober, da dobiš po kakšni notranji zvezi 30% rabata je zmaga pa je feltna še vedno preplačana.
Cene so vrtoglave tudi zato, ker ti proizvajalec po šestem letu, v primeru, da take feltne ne more več dobaviti, pokrije tri ostale. Takrat izbereš in plačaš eno feltno drugega modela originala, ostale tri ti časti firma.
Sicer ste se pa preveč zapel na platišča...
blaz2013 je napisal/-a: Cena 1 original VW platišča je 480 eur, kar niso mačje solze...
Na VW servisih so korektni.
blaz2013 je napisal/-a:Tisti modeli, ki so na dopolnilni opremi Volkswagen, se drugače imenujejo kot tisti, ki so tovarniško vgrajeni(beri imajo drugačno kataloško številko). Sem preveril.
Če so pa v tujini cenejše tako kot je dal link Pero je pa druga stvar, ker s tujino nisem seznanjen.
Original Volkswagen platišča prodaja v Sloveniji samo pooblaščena mreža VW in nihče drug. Potem je še pa par modelov, ki so dopolnilna oprema Volkswagen(ki jih tudi prodaja samo pooblaščeni servis) vendar niso original in ta platišča Volkswagen mreže pozimi in poleti prodajajo v akciji skupaj z gumami(vendar to niso enaki modeli in niso original).
Kdor pa prodaja rabljen original po ceni kopije oz po ceni dopolnilne opreme je pa to njegova stvar ne moja. UPAM da bo kdo od vas poklical jutri na katerikoli servis in napisal ceno novih original npr. VW Platišč Perth 16 col ali pa model Toronto 16 col, kjerkoli po Sloveniji, lahko tudi s popustom. As simple as that. Potem se pa slišimo
p.s. Verjetno se bo cena 1 Alu platišča gibala med 500-600 eur
Po forumu brska: cellist, Google Adsense [Bot] in 3 gostov