Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Gosic
Poznavalec foruma

Re: Passat 1,6 TDi s 105 konji DA ali NE

Napisal/-a Gosic Ne mar 08, 2015 7:53 pm

ejsim je napisal/-a:
Gosic je napisal/-a:Odgovori tipa 'noben me ne prehiti po AC' so res konstruktivni. Mogoče tudi zato, ker se k sreči nekateri držijo predpisov ali pa da to sploh ni merodajen podatek? Namreč če bi se meni 'odpelalo', lahko tudi celi čas držim pedal do konca in se peljem 200 do koder bi šlo. Nakoncu pa bi rekel, da me ni noben prehitel. Res bi bil korenjak.
..

Glupo mi je komentirat, ampak..dragi Gosic..majketi taki komentarji niso vec sploh popularni. Resno. Bil je preprost in rahlo karikiran primer da cloveku poves, da ne bo nek pocasnez. Normalno da ne bi vozil celo pot kolikor gre. Ampak iskreno, ce tebi uspe tistih 300km Hr avtoceste skoraj brez kakrsnega koli prometa, vozit po predpisih (130), pa res svaka cast. Mocno, res mocno dvomim da bi lahko. Sploh ce to delas bolj pogosto. Slovenija je pa itak druga zgodba..stalno neki ovinki, hrib gor, hrib dol, gneca,..

Ponavadi sem take komentarje slisal od folka ki izven naselja vozi 70-80, pa potem nadaljuie isto skozi naselje in seveda takih, ki se na AC, neglede na promet zadaj, na prehitevalnem drzijo tistih 130 in prehitevajo drugo vozilo, ki gre 126.

Avtorju teme se opravicujem.

Jaz se nisem vrgel na osebno raven in nevem kdo si, da boš vedel, kaj je danes popularno. Poleg tega niti ne veš, kakšen stil vožnje imam sam.
Osebno pa spoštujem 50km/h v naselju kot pribito in sveto.

Uporabniški avatar
Matjazy
Uporabnik

Napisal/-a Matjazy Ne mar 08, 2015 8:37 pm

Sem vozil passata s tem motorjem.

Jst zase nikoli ne bi kupil avtomobila s tem motorjem za 24k€! Za tak keš mora malo več dat avto od sebe za moj okus.

pohecfan
Nov uporabnik

Napisal/-a pohecfan Ne mar 08, 2015 9:39 pm

Sam imam taksno nepremično pa grem enkrat na mesec vBerlin pa se vozim večji del poti po prehitevalnim pasu :D
V razdalji v eno smer 1034 sem ovira nekje 20 premicninam pa prav tako gre :lol:
Najprej v glavi precisti kje se bos vozil in kako ,če nov avto potem 2.0 ni kaj razmišljati.

To je samo mnenje uporabnika =P
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov