Skupaj je naneslo 19.033 EUR. Vsem hvala za pomoč! Z začetnega budžeta 13.000 Eur sva prišla na 19.000 Eur

iDanijel je napisal/-a:Naročen Opel Zafira Tourer 1.4 140 KM, srebrne barve, paket opreme drive, dodatno še kljuka in park senzorji.
Skupaj je naneslo 19.033 EUR. Vsem hvala za pomoč! Z začetnega budžeta 13.000 Eur sva prišla na 19.000 Eur
iDanijel je napisal/-a:Naročen Opel Zafira Tourer 1.4 140 KM, srebrne barve, paket opreme drive, dodatno še kljuka in park senzorji.
iDanijel je napisal/-a:Prva informacija, ki vs ajo dobila od prodajalca je, da bova čakala na avto slabe 3 mesece.
Je to normalno, da se tako dolgo čaka, nekako sem pričakoval, da ima avto industrija malo bolj urejene te stvari...
iDanijel je napisal/-a:Prva informacija, ki sva dobila od prodajalca je, da bova čakala na avto slabe 3 mesece.
Je to normalno, da se tako dolgo čaka, nekako sem pričakoval, da ima avto industrija malo bolj urejene te stvari...
mrtwelvetrees je napisal/-a:sam so barabe, nedolgo nazaj so imeli akcijo 24h akcije Opel.... znanec takrat naročil novo Corso, zdaj, ne vem koliko je od tega dober mesec in pol pa je še ceneje !
mrtwelvetrees je napisal/-a:sam so barabe, nedolgo nazaj so imeli akcijo 24h akcije Opel.... znanec takrat naročil novo Corso, zdaj, ne vem koliko je od tega dober mesec in pol pa je še ceneje !
wildbliw je napisal/-a:Počasi bo prišla nova Zafira in prav zato gredo verjetno cene počasi dol. Podobno je pri 5008. Pred dvema meseca se je še dalo dobiti prejšnjo generacijo Zafire, solidno opremljeno za 16 k€ (ko je prišla ven, je bila ista taka okoli 24 k€). Razmišljal sem, da bi jo vzel, pa se mi je zdela predraga glede na to, da je zastarela kanta. Za kakih 12 bi jo morda vzel.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov