stellaria84 je napisal/-a:Oba imava kredit za nepremicnino in lizing komplicira...ker na zalost place niso ravno blizu tistim od nasih poslancev.Vsi enoprostorci so ravno na meji...
Gre cez, a ne bi sla rada preko svojih zmoznosti placevanja. Jutri bomo vidli, ce nam odobrijo zadevo al ne.
stellaria84 je napisal/-a:Nikakor mi ne uspe prit na zeleno vejo.
stellaria84 je napisal/-a:Ja se strinjam radar ja... Starejsemu omogocim vse, raje odrecem sebi. Nekaj me pa zanima, a recimo pri tem, ki si ga prilepil je zasebni prodajalec? Ne vem kako v tem primeru poteka financiranje :/ Do sedaj sem vse avte kupovala z gotovino, ker sem sla le po svojih zmoznostih in sem jih placala z gotovino. Tokrat bi prvic sla na lizing, pa se to zaradi socialnih transferjev. Zdaj v avtohisi ti uredijo vse tukaj gre pa verjetno stvar drugace.
stellaria84 je napisal/-a:Skrbi me da moj trenutni avto ne bo vec prav dolgo...saj je star 14let ...
... le rada bi enkrat avto, ki bo nov in se ne bom pri vsakem km tresla kaj bo crknilo
Na zalost tudi bencinar ne pride v postev, ker bi bile potem cene obcutno manjse
stellaria84 je napisal/-a:Ja se strinjam radar ja... Starejsemu omogocim vse, raje odrecem sebi. Nekaj me pa zanima, a recimo pri tem, ki si ga prilepil je zasebni prodajalec? Ne vem kako v tem primeru poteka financiranje :/ Do sedaj sem vse avte kupovala z gotovino, ker sem sla le po svojih zmoznostih in sem jih placala z gotovino. Tokrat bi prvic sla na lizing, pa se to zaradi socialnih transferjev. Zdaj v avtohisi ti uredijo vse tukaj gre pa verjetno stvar drugace.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov