xxl je napisal/-a:Jaooo,kakšne kvasite eni![]()
Mogoče vas Miha Šalehar uporabi za svoj prispevek na radiu;Forum 69
Bi nam zaupal, kakšne kvasimo?
xxl je napisal/-a:Jaooo,kakšne kvasite eni![]()
Mogoče vas Miha Šalehar uporabi za svoj prispevek na radiu;Forum 69
darkside je napisal/-a:Jaz sem šel na lizing za avto samo zato ker bi bil na slabšem, če bi dal kar celotno gotovino. Kljub obrestim za lizing bom prišel ceneje skozi zaradi drugih ugodnosti zaradi tega. Preverite pri svoji znamki ugodnosti, mogoče boste tudi sami prišli ceneje ravno z lizingom skozi.
Sem pa daleč od tega, da bi bil bogat.
lp
darkside
darkside je napisal/-a:Glede razmetavanje se strinjam. Sem pa zato izbral lizing ker bom nekaj prihranil (niti ne malo) in tudi trgovec mi je dal daleč najboljšo ponudbo glede na ostale. Edino vezan sem za obdobje dokler ni odplačan ampak glede na prihranek bom za to obdobje že stisnil zobe.
Treba je preveriti pogoje in svojo zmožnost. Vsekakor ne kupovati avta, ki ga ne moreš vzdrževati.
lp
darkside
mbenzema je napisal/-a:Vsakemu je lazje dat 200e na mesec 6let,kot pa 12000 v kosu..
Hvala za odgovore
Reaper85 je napisal/-a:Če prav razumem, bi ti raje kot novega Clia IV RS, vzel rabljenega III GT ali RS, seveda iz avtohiše.
RS-e že dalj časa spremljam, in to se v glavnem vse proda privat. Eden srebrnega tudi že več kot leto prodaja, tako da do avtohiše ne bo prišel noben.
Drugače mislim da je 130KM bolj primerno kot 200 za vsakdanjo vožnjo, sploh če prihajaš iz 75KM, bo na 200 kar velik preskok. Seveda je pa škoda, ker GT ni turbo.
So pa stroški pri RS neprimerno večji, že sam bencin, 13l/100km imaš hitro, če misliš samo na pospeške in nič na denar. Ti lahko povem iz prve roke, da moraš tankat vsakih 350km, če imaš porabo 12l.
emozul je napisal/-a:mbenzema je napisal/-a:Vsakemu je lazje dat 200e na mesec 6let,kot pa 12000 v kosu..
Hvala za odgovore
Zakaj že?
mbenzema je napisal/-a:emozul je napisal/-a:mbenzema je napisal/-a:Vsakemu je lazje dat 200e na mesec 6let,kot pa 12000 v kosu..
Hvala za odgovore
Zakaj že?
Mogoce eni posteno garamo za normalno placo,placujemo stroske te in one in nimas kaj za nasparat. Kaj pa naj? Naj sparam vsak mesec 200e, sest let pa grem pol avto skesirat ko bo ze 6 zunaj?? Al je lazje placevat 5,6 let 200vsak mesec in gres po avto takoj?
Naj ti dam primer..za kaj pa imas ti (predvidevam)
narocnino na telefon? To je tut kredit .
mbenzema je napisal/-a:Reaper85 je napisal/-a:Če prav razumem, bi ti raje kot novega Clia IV RS, vzel rabljenega III GT ali RS, seveda iz avtohiše.
RS-e že dalj časa spremljam, in to se v glavnem vse proda privat. Eden srebrnega tudi že več kot leto prodaja, tako da do avtohiše ne bo prišel noben.
Drugače mislim da je 130KM bolj primerno kot 200 za vsakdanjo vožnjo, sploh če prihajaš iz 75KM, bo na 200 kar velik preskok. Seveda je pa škoda, ker GT ni turbo.
So pa stroški pri RS neprimerno večji, že sam bencin, 13l/100km imaš hitro, če misliš samo na pospeške in nič na denar. Ti lahko povem iz prve roke, da moraš tankat vsakih 350km, če imaš porabo 12l.
Da, raje bi vzel III Gordini kot IV RS. Res ni kot RS, j*** ga, imas pa pridih sportnosti, udobje, uporabnost in ne velike stroske. Za RS-a pa vem da potrebujes kaj vec v zepu.
ironmaiden je napisal/-a:mbenzema je napisal/-a:Reaper85 je napisal/-a:Če prav razumem, bi ti raje kot novega Clia IV RS, vzel rabljenega III GT ali RS, seveda iz avtohiše.
Da, raje bi vzel III Gordini kot IV RS. Res ni kot RS, j*** ga, imas pa pridih sportnosti, udobje, uporabnost in ne velike stroske. Za RS-a pa vem da potrebujes kaj vec v zepu.
gordini ,je samo malce z nalepkami napacan clio.......
Če je to zate pridih športnosti....wtf,za okoli vrtca ali mcdonalsa bo.....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov