pskoda je napisal/-a:Kaj ste tukaj vsi razvajeni. Zgleda, da čez par let no moral biti avto dolg vsaj 10m.
nebivedu je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Kaj ste tukaj vsi razvajeni. Zgleda, da čez par let no moral biti avto dolg vsaj 10m.
Očitno vsi tukaj vozite majhne avtomobile in se z velikimi še niste vozili. Za 150km na dan vožnje je večji avto tudi v večini primerov bolj udoben. In se pozna razlika ali vstaneš iz avta spočit, al si pa polomljen in te vse boli kot iz kakega golfa, megana, ...
pskoda je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Kaj ste tukaj vsi razvajeni. Zgleda, da čez par let no moral biti avto dolg vsaj 10m.
Očitno vsi tukaj vozite majhne avtomobile in se z velikimi še niste vozili. Za 150km na dan vožnje je večji avto tudi v večini primerov bolj udoben. In se pozna razlika ali vstaneš iz avta spočit, al si pa polomljen in te vse boli kot iz kakega golfa, megana, ...
Včeraj sem šel na Pag cca 340km v eno smer in nazaj v enem dnevu. Domov sem prišel ob 22h danes sem se zbudil 6.30 zjutraj brez kakršne koli bolečine v križu, nogah,... Avto je novi leon.
Se pravi za mene je srednji nižji rang več kot dosti pa nisem več rosno mlad
pskoda je napisal/-a:Možno. Uglavnem jaz nisem imel problemov tudi ko smo šli z tiguanom v gardaland cel dan po igralih zvečer sem pa še nazaj vozil sem se brez problema zjutraj zbudil.
Će bi delal vsak dan veliko km bi mogoče drugače razmišljal
ps.: sem šel tudi z C1 na pag smo tista je pa huda. 1x in nikoli več
nebivedu je napisal/-a:Enkratna vožnja na tako relacijo ni problem. Vožnja vsakodnevno na dolgi relaciji pa postane.
Vsako nedeljo naredim okoli 700km, med tednom pa še dodatnih 300. Pa se ne usedem več v kratek avto. Me je izučilo, ampak šele potem, ko sem se par let vozil nekje 1200km na teden z majhnim avtom.
Po forumu brska: cellist, Google Adsense [Bot] in 3 gostov