kupecc je napisal/-a:Danes sem peljal BMW 320d in mi je bil zelo všeč. Pelje se veliko lepše kot moj Accord, samo imajo pa cene kar navite.Drug teden načrtujem še Audi in Toyoto Avrensis potem bom pa videl kaj pride v poštev.
Poskusi še mazdo 6.
kupecc je napisal/-a:Danes sem peljal BMW 320d in mi je bil zelo všeč. Pelje se veliko lepše kot moj Accord, samo imajo pa cene kar navite.Drug teden načrtujem še Audi in Toyoto Avrensis potem bom pa videl kaj pride v poštev.
kupecc je napisal/-a:Sem nestrpen ker bi ga rad naročil pred novim letom pa sem danes že zavil v Toyoto. Lexusa nisem šel gledat, ker mi je trgovc na Toyoti rekel,da so pri Lexusu samo avtomatiki kar ne maram niti ne znam vozit.
Avrensis mi robustno deluje in mi je všeč, tako da je ožji favorit. Nihče mi še ni napisal za audija, kako so kaj in če imajo tudi tam novi modeli afero. Gledal sem audijev cenik benzinski motor za a4 se začne od 33 naprej.Tako da če bi vzel nekaj opreme brez elektronike in da mi dajo malo popusta bi prišel na 35000. So 1.4 audi motorji trpežni? Tam računam da v 10 letih bi jih naredil 300000.Superb mi je prevelik 90% se sam vozim, vnuka pa razen na morje ne vozim veliko.
Za Mazdo pa nisem, ima sodelavec mazdo in so servisi dragi k hudič.
tristan01 je napisal/-a:kupecc je napisal/-a:Sem nestrpen ker bi ga rad naročil pred novim letom pa sem danes že zavil v Toyoto. Lexusa nisem šel gledat, ker mi je trgovc na Toyoti rekel,da so pri Lexusu samo avtomatiki kar ne maram niti ne znam vozit.
Avrensis mi robustno deluje in mi je všeč, tako da je ožji favorit. Nihče mi še ni napisal za audija, kako so kaj in če imajo tudi tam novi modeli afero. Gledal sem audijev cenik benzinski motor za a4 se začne od 33 naprej.Tako da če bi vzel nekaj opreme brez elektronike in da mi dajo malo popusta bi prišel na 35000. So 1.4 audi motorji trpežni? Tam računam da v 10 letih bi jih naredil 300000.Superb mi je prevelik 90% se sam vozim, vnuka pa razen na morje ne vozim veliko.
Za Mazdo pa nisem, ima sodelavec mazdo in so servisi dragi k hudič.
Poskusi z iskanjem o 1.4TSI motorju. V osnovi so v skupini VAG motorji enaki. Je pa res, da o Audiju s tem motorjem ni kaj dosti slišat... Verjetno zato, ker se v A4 prodaja predvsem TDI motor.
LP Tristan01
kupecc je napisal/-a:Si siguren da je to enak motor? Sem dopoldan guglav in če je isti motor potem audi odpade. Zdajle sem pa na siolu gledal kako so varne honde pa je še zraven bil test audija,kjer je pohvaljen. Potem pa preberem spodaj komentar in grem gledat video audi a4 pa res vidim da pri trku spredaj od audija odleti ogledalo vozniku v glavo. Nič ne bo od audija,
Trisman dej mi še kak predlog,ker se ti vidi da se dobro spoznaš. Sem mislil it probat audija pa bom raje kaj druga,pa afero imajo kot Voklswagen.
esem je napisal/-a:Ni jasno, zakaj ravno SNTrojica ali medle japonske avanture..
Obstaja tudi Volvo, obstaja tudi Jaguar (ne vem, kako je z ročnim menjalnikom), oba sta marsikomu bolj zanimiva kot SNT. Linka sta samo kot primer, ta firma nima vseh teh avtov za probat, če sploh kakšnega.
Sprobaj še vse ostale (Mondeo, Insignia, 508, C5, obvezno Mazda 6...), da vidiš, če je SNT vreden toliko višje cene in razmisli natančneje.
tristan01 je napisal/-a:Essem kot mod na tem forumu, bi lahko vsaj prebral kaj si je avtor te teme zastavil kot kriterije nakupa - išče namreč novo vozilo, ti pa ponujaš rabljena vozila preko top shop dilerja ki uvaža samo po naročilu, v njegovem salonu pa poleg pisalne mize stoji le še fikus....
kupecc je napisal/-a:Po dolgem času kupujem nov avto, o vozlih ne vem čisto nič in bi prosil od kakega strokovnjaka da mi malo napiše.
Katera znamka od Audi, BMW, Mercedes je boljša in bolj trpežna?Avto menjam na 10 let in mi je trpežnost pomemben podatek. Do sedaj sem imel večinoma honde in toyote, vendar bi si tokrat rad kupil nekaj bolj luksuznega. Predvsem me pa zanima če novi audiji imajo tudi afero, ker v žurnalu je pisalo da se še ne ve za nove. Raje preverim še na forumu, ker v salonu ne pričakujem poštenih odgovorov. Lp
Kohec je napisal/-a:Zelo tipičen primer. Gospod ima denar nima pa znanja. Vsak trgovec je izredno vesel takšne stranke. Če ima denar, ne vem zakaj potem takšna panika glede garancije. Če bo kakšna stvar crknila jo pač daš popravit. Će gledaš samo na garancijo pa kupi Hyundaja ali pa Kio, kjer je najdaljša.
Očitno se gospodu uresničujejo sanje iz otroških let --- ko bom velik bom tudi jaz vozil Mercedesa ali BMW itd...
Pa veliko sreče pri nakupu in uresničitvi otroških sanj.
Po forumu brska: cellist, Google Adsense [Bot] in 3 gostov