Locher je napisal/-a:Avto za 14.000 eur tega razreda bo kompromis. Jaz bi pljunil še 14.000 in kupil novega.
pskoda je napisal/-a:Če sem jaz prav prebral se začne z 12.5keur, kar vsaj zame ni nizkocenovnik
DePalmo je napisal/-a:pavlovich je napisal/-a:Kar se mene tiče, če delaš dovolj kilometrov, vzameš raje rabljenega in kvalitetnega V60 z 100k km, kot pa neko novo, nekvalitetno jajce za isti denar.
Takšni avti so narejeni za delat kilometre in 100k za tak avto ni nič. Nov avto za ta denar pa ne pride volvotu niti do kolen.
Seveda je pa pri rabljenih treba pazit kaj kupiš, ampak sigurno najdeš kakšnega dobrega, ki bo ustrezal tvojim kriterijem.
Zgolj moje mnenje, srečno pri nakupu.
x2
Se že nekaj časa spogledujem z Volvoti in bo moj naslednji avto 100% Volvo. Več kot pol cenejši od kakšnega Audija, pa dobiš precej več avta. Sicer je pa to samo moje mnenje
pskoda je napisal/-a:Tukaj limate linke uvoženih j.ajc raznih audijev, mercedeszov za cca 14keur. Ti avti so uvoženi z neznano zgodovino ali sumljivo zgodovino, zato bi bilo treba na avto dati še kar nekaj 1keur-ov za veliki servis, obnova šob bo zelo kmalu poterebna, sklopka je vprašljiva, turbina žvižga kot kakšen kanarček, gume, zavore,... kar na koncu ni poceni nakup oz lahko te tudi zelo zelo udari po žepu.
Osebno ne bi nikoli kupil teh kosilnic
JG2 je napisal/-a:DePalmo je napisal/-a:pavlovich je napisal/-a:Kar se mene tiče, če delaš dovolj kilometrov, vzameš raje rabljenega in kvalitetnega V60 z 100k km, kot pa neko novo, nekvalitetno jajce za isti denar.
Takšni avti so narejeni za delat kilometre in 100k za tak avto ni nič. Nov avto za ta denar pa ne pride volvotu niti do kolen.
Seveda je pa pri rabljenih treba pazit kaj kupiš, ampak sigurno najdeš kakšnega dobrega, ki bo ustrezal tvojim kriterijem.
Zgolj moje mnenje, srečno pri nakupu.
x2
Se že nekaj časa spogledujem z Volvoti in bo moj naslednji avto 100% Volvo. Več kot pol cenejši od kakšnega Audija, pa dobiš precej več avta. Sicer je pa to samo moje mnenje
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... ENON.USN...
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 02.0%20TDI
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 02.0%20TDI
Sicer ne vem kje si dobil da so Volvoti pol ceneje pa vseeno imaš prav da dobiš več avta kot pri Audiju, vendar za kar podobno ceno.
Je pa tako, tukaj bo večna dilema ali nov avto za 15-17k ali rabljenega za ta denar in tega s 150k prevoženimi kilometri vendar avto ki je bistveno večji, udobnejši in varnejši, ampak na koncu sigurno dražji.
Kot je že avtor teme povedal so + in - , če je denarnica dovolj debela zakaj pa ne rabljenega, sigurno se bo z Volvom, Audi,... vozil bistveno bolje kot pa s kakšnim C4 ipd, ampak bo pa dražje.
Bokyy je napisal/-a:Hja ce mas od kje kr tak pljunit bi js tud. Ampak nimam.
Locher je napisal/-a:Bokyy je napisal/-a:Hja ce mas od kje kr tak pljunit bi js tud. Ampak nimam.
Glede na dejstvo, da misliš avto imeti še 5 - 7 let in delaš kar nekaj km, se sprašujem, če se ti splača kupovati z druge roke. Misliš, da boš privarčeval? Razumem ljudi, ki nimajo za novega osnovnega "cliota" in kupujejo star park, tebi podobne pa malo manj.
Locher je napisal/-a:Bokyy je napisal/-a:Hja ce mas od kje kr tak pljunit bi js tud. Ampak nimam.
Glede na dejstvo, da misliš avto imeti še 5 - 7 let in delaš kar nekaj km, se sprašujem, če se ti splača kupovati z druge roke. Misliš, da boš privarčeval? Razumem ljudi, ki nimajo za novega osnovnega "cliota" in kupujejo star park, tebi podobne pa malo manj.
xxl je napisal/-a:Razumem še nekako,če imaš 14k gotovine,če pa greš to slučajno kupovat na obroke,,boš delal za drago vzdrževanje in obroke.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov