ironmaiden je napisal/-a:fajna zgodbica o ležaju...sem se kar nasmejal(zase ga nebi menjal, za drugega pa bi?)dvojček berlingo-partner nista udobna, ker sta se vedno dostavnika. Svak ga kleje ko sto hudičev zaradi tega.
Ni zgodbica: lahko preveriš tudi po debati na tem forumu, kjer mi je uporabnik yashica zelo pomagal. Res rahlo ropotanje, a ker je bil to zame nov zvok, nisem vedel kaj je.
Ležaja nismo menjali, ker se v začetku ni dalo določiti ali je levi ali desni. Ko pa sem imel čez dva meseca itak redni servis, je še enkrat mehanik pogledal in rekel, da gre za prednje desno. Menjal ga pa nisem, ker sem (najbrž) len in me zvok ne moti več (sem se kot kaže navadil) in se ne povečuje. In se mi ne da iti zapraviti cca 150€, dokler ni nuja oz. bi to vplivalo na samo vozilo ali kvaliteto vožnje. Ko ga bom prodajal, bo pač nuja, ker želim od sebe dati vse ok. Da ne bo kdo nazaj hodil in mi težil, kaj sem ga "nategnil". Najbrž zveni čudno, nelogično, a tako sem se odločil.
In roko na srce: takrat sem se res bal, da je motor, veriga,...in koliki bodo stroški. Ko pa sem sprevidel, da ni nič hudega, sem si tako oddahnil in € raje dal za druge stvari.
In nenazadanje: vsakomur ga lahko pokažem, da gre za ležaj in da je motor tiptop. Nimam kaj skrivati.