titanius je napisal/-a:Čakaj malo. Zvoziš dokler gre in potem prodaš nekemu naivnemu kupcu, ki bo moral vse to popravljat? Ljudje nimamo toliko denarja kolikor ga očitno nekateri imate. Verjetno tudi tebi ne bi bilo všeč, da kupiš avto z 80.000 km pa boš moral menjat komplet jermenov 2 meseca bo nakupu. Res dobra razlaga. Pa še to. Če ti visenje po servisih za menjavo rezervnih delov ne leži pa prodaj avto in si registriraj samokolnico, tam ni stroškov. Oprosti, samo tako si jaz razlagam tvoj predzadnji prispevek.
Drugače pa za tak denar lahko kupiš nov avto, imaš jamstvo in garancijo pa veš, da je nov.
Pa kaj bi ti, da menjam celo podvozje pa masino pa karoserijo pa elektroniko 12 let staremu avtu z 240.000 da naslednji kupec ne bo imel stroskov!?
Dokler je v moji lasti je avto zategnjen v spago, saj tudi mora biti zaradi moje varnosti.
To pa ko bo on moral menjat jermene cez 2 meseca pa, oprosti ni moj problem. Tudi sam raje vidim da mi spusti ceno in sam zamenjam jermene in pumpo da vem da je narejeno, ker dandanes ima vsak alkoholca in kos papirja z napisom servisni listek.
Nekaj me napadas ne da bi pozorno prebral kaj pisem.
A ti lahko orginal sevis chipa motor?