rnisan je napisal/-a:Mogoce ste ze res malo prevec crnogledi. Ni res, da na a.net ni nobenega passata v dobrem stanju za 2000-2500€. Smo tudi taki, ki po a.net prodajamo svoje avte v dobrem stanju za male pare. Jaz sem imel 4 ali 5 mesecev svoj avto (ni bil passat, je pa bil isti razred - Volvo S60) na a.net, na koncu je sel za dobra 2 jurja.
Pac 13+ let star dizel z 350000+ km nima nobene cene, pa cetudi vse normalno dela in je redno servisiran.
Preprican sem, da je takih zgodb, kot je moja, kar nekaj. Je pa res, da je zgodb o lreprodajalcih in vrtenih kilometrih se veliko vec. Ampak take ze slisis po telefonu, da nima vseh info o avtu oz. da menca, se izogiba odgovorom ali pa je prevec pameten.
Treba je biti pozoren, ni pa treba vse vnaprej odpisati.
MadIggy je napisal/-a:Jaz sem bil pred 8 leti v podobni situaciji. Svetoval bi ti da vzameš čim enostavnejšega bencinarja, Ena možnost je da vzameš enga neproblematičnega japonca (Yaris 1.3, Swift 1.3), druga pa poceni evropejec s poceni rezervnimi deli (Punto, Accent). jaz sem imel 4 leta Yarisa 1.3 l2003. Kanta je vidla pol evrope od Lichensteina do Makedonije. Za svoje konje gre dobro, poraba cca 6l, registracija in zavarovanje poceni, redni servis 100€, okvare pa niti ene. Res ne vidim potrebe po 5+ let starejših smrduhih. Kolk km na leto boš pa delal?
http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... T-i%20Luna
http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... %20Evision
rs5 je napisal/-a:Evo avto za tebe http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... 20Comfor...
ima pa kar nekaj kilometrov,so pa realni in avto je redno servisiran.
nejc1986 je napisal/-a:Men se zdi pa una 323 f top zadevca,tud yaris,ceprou je mal pozenscen,ampak ok... 323f je rang golfa,se zmeri vsecen za pogledat,stara sola,lih prou velik in predvsem ni magnet niti za nabiranje kilometrov v preteklosti, niti za preprodajalce.
Jst bi vrgu uc še na kako elantro, nissan almero ipd.
Sicer pa,ja,lahko da se najdejo passati k so ohranjeni.. ampak je nakup rabljenga avta ze sam po seb tak rizik,d se mi zdi bv ta rizik še povecvat s tem ko se izbere avto, k je kot narocen,da predstavlja jamo brez dna...
Predvsem bi gledu d je od fizicne osebe in da je atmosferski bencinar...
Ampak ok,vsakmu svoje,zarad mene ce se vsi passati prodajo,bo pa vec avtov po mojmu okusu ostal☺
nejc1986 je napisal/-a:Od avtohise še nekak gre,problem so teli dilerji,ki majo par sto kvadratov na sred parkinga,gor pa nametane avte k sardele.
Itk so se razpasl k nevem kaj...
Jst sm marca kupu rabljeno mazdo v avtoplus koper,enota v sezani in sem zelo zelo zadovoljen in s stanjem avta in z odnosom... ce ti kej pomaga,ce si z unga konca pa ce majo kej po tvojmu okusu...
rs5 je napisal/-a:Ne, ne prodajam jaz.Ma če bi zdaj kupoval avto bi ga pa vzel.
pskoda je napisal/-a:Sicer moje razmišljanje, ampak vseeno. Za 15kkm letno bi jaz raje vzel bencinarja atmosferca. Zelo majhna možnost je, da bi šlo kaj narobe in še veliko lažje je najti dobrega.
Če boš kupil tržno dokaj nezanimiv avto imaš zelo zelo veliko možnost, da je ok za zelo ugodno ceno, ker denar ne pada iz neba
ps.: tudi bencinarji se vozijo z +500kkm
No saj ce ma avto 300k me ne moti, ker ce jih bom sam naredil po 15k na leto pa ce ga bom imel 5 let je to samo 75k, kar tak avto zdrzi za salo, nebi pa rad fasal takoj kako menjavo turbine oz. Vecjih stroskov ze v startu
Ivan36 je napisal/-a:No saj ce ma avto 300k me ne moti, ker ce jih bom sam naredil po 15k na leto pa ce ga bom imel 5 let je to samo 75k, kar tak avto zdrzi za salo, nebi pa rad fasal takoj kako menjavo turbine oz. Vecjih stroskov ze v startu
Iz prejšnjih postovKlemen97 je napisal/-a:...... Ze zdaj se furam 100km dnevno....
Klemen97 je napisal/-a:Hm recimo, da tam okol 10-15k (km/leto) ziher, potem ko bom mel svoj avto bom vec okoli ziher. Recimo 10-15k ja
* zdaj jih naredim pod 10k
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 11 gostov