https://youtu.be/ugxzPJKcgbc Dajte na 5:58 Poglejte celoten video tudi,ima namreč tudi veliko plusov

mevden je napisal/-a:Renault VG je napisal/-a:Pa je to 14500 € na kredit/leasing ali gotovino?
Leasing seveda.
(1.2 THP 130) saj je po vseh testih zelo prožen
Astra prvi izbor, oz. ne bi niti gledal drugam, pa kaki megani pa 308, al pa bog ne daj citroenilepo te prosim
PS. pa avta s tremi cilindri niti v sanjah ne bi zastonj vzel, kaj šele kupil...
Edina "čudna" stvar zaenkrat je park senzorji
To zato,ker nimaš pojma,ker še 3-valjnega nisi vozil. 3-valjni motorji so prohodnost. Sprijazni se.
mevden je napisal/-a:Megan je zihr boljsi avto kot astra, zelo sem bil impresioniran preden sem jo peljal(astro), nato pa ugotovil da octaviji 2012 ne seze niti do kolen in se ohladil. Zgleda so imeli zelo dober marketing sploh glede teže, sedaj je isto težka kot fiat bravo iz 2007. Res napredek.
Drugace tok enih malenkosti, ki bi jih lahko z lahkoto odpravili...mali rezervar, cudna postavitev stikal za dvig stekel, posebej zadaj, mislim da se naslon za roko ne da namestiti po visini, slabi sedezi v inovation opremi, cudni sprednji senzorji, rocka za zmigavce mnogo previsoko postavljena, kar je bila tezava na avtocesti pri menjavi pasov, matricni zarometi niso omembe vredni-enkrat dvignejo pravocasno, drugic ne, tretjic mi pa blendajo iz nsprotne smeri da vgasnem dolge luci. Za ta razred je to to verjetno. Megana nisem peljal ampak sem sedel noter in je kvaliteta dosti boljsa od astrine. Imel sem obcutek da sedim v golfu 8
Klemen97 je napisal/-a:Uf za 16.5k€ jaz drugega kot Audija nebi gledal. Za tak dnar dobiš že A4 zelo dobro, ne novo ampak če je dve leti star pa
pleomax je napisal/-a:For:trivaljni motorji ne bodo šli v pozabo. Nasprotno,razvija jih vedno več proizvajalcev od bmw,opla,PSA,VAG,..
For je napisal/-a:(1.2 THP 130) saj je po vseh testih zelo prožen
Ne vem, malo sem zbegan. Bi prosim za mene laično pojasnil kako se prožnost čuti v vožnji.
Kako bi ti opisal (v praksi) prožen in manj prožen motor.
Sprašujem zato, ker sem z 308 1.6 THP naredil 53.000, in zdaj z enakim avtom 1.2 THP nekaj čez 40.000
Pri 1.2 THP prožnost res ni vredna omemembe (v primerjavi z 1.6)
Klemen97 je napisal/-a:Uf za 16.5k€ jaz drugega kot Audija nebi gledal. Za tak dnar dobiš že A4 zelo dobro, ne novo ampak če je dve leti star pa verjamem da je udobje, zanesljivost ter še marsikaj, NEPRIMERLJIVO boljše kot pri Oplu ali Renaultu
Hja edino kar je še problem da ti gledaš mašine way under 2.0, torej kak dizl stroj ne pride v poštev?
V 308 je 1.2 THP res tih motor in v 5. in 6.prestavi vleče občutno bolje kot naprimer 1.6 THP 155,saj je prestavno razmerje narejeno tako,da bolj izkoristi moč kot pa da bi izrazito na varčnost bil osredotočen.
dask je napisal/-a:For je napisal/-a:(1.2 THP 130) saj je po vseh testih zelo prožen
Ne vem, malo sem zbegan. Bi prosim za mene laično pojasnil kako se prožnost čuti v vožnji.
Kako bi ti opisal (v praksi) prožen in manj prožen motor.
Sprašujem zato, ker sem z 308 1.6 THP naredil 53.000, in zdaj z enakim avtom 1.2 THP nekaj čez 40.000
Pri 1.2 THP prožnost res ni vredna omemembe (v primerjavi z 1.6)
Ti jaz povem iz lastne izkušnje - prej sem vozil koncern VW tdi motor z 170 konji, sedaj s 150 konji. Razlika v prožnosti - npr. pri vožnji v hrib v tretji, prejšnji potegnil, če si pohodil, zdajšnji zgolj vzdržuje hitrost. To se seveda zelo pozna tudi pri vožnji po avtocesti, kjer s prejšnjim skorajda nisem prestavljal v nižje prestave za pospeševanje, zdaj pač moram. Aja, pa tudi sam sem že rekel, da ne more bit take razlike med 150 in 170 konji![]()
nejc1 je napisal/-a:@For zakaj si pa sploh menjal iz 1.6 na 1.2, nisem nikjer zasledil?
For je napisal/-a:nejc1 je napisal/-a:@For zakaj si pa sploh menjal iz 1.6 na 1.2, nisem nikjer zasledil?
viewtopic.php?f=6&t=103884
Reklamacija
ampak jaz sem se najbolj počutil v njej
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 11 gostov