Mosesa je napisal/-a:Kaj si mislite o teh avtomobilih, katerega bi vi izbrali? 2 odrasla plus dva otroka, kratke relacije 9 do 14 tisoč eur budget. Kaj pomeni, da imajo opli 7 let jamstva in 7 let brezplačnega kaska, je to možno? (avtohiša Kidričevo)
Zakaj je nujno pisat o stvareh, o katerih veš očitno bolj malo, če ne še manj?wildbliw je napisal/-a:...1. ) citroen c4 cactus (v kolikor se res rabi bolj terenski avto)
7.) škoda rapid familly 1.2 tsi (spredaj dosti, zadaj malo prostora)...
esem je napisal/-a:Zakaj je nujno pisat o stvareh, o katerih veš očitno bolj malo, če ne še manj?
esem je napisal/-a:CC4C nima zveze s terenskostjo, kvečjemu z mestnimi pločniki oz njih robniki!
esem je napisal/-a:Škoda Rapid je (poleg C-elysea in P 301) zadaj priznano daleč najprostornejši avto med konkurenco, pa tudi višje. Tudi v prtljažnik (če si to mislil?) gre več kot v prtljažnike velike večine konkurence (SB - 415 l).
esem je napisal/-a:Ne rabim primerjat, ker sem si že vse ogledal - za razliko od tebe, pa tudi vem, kaj pomeni "bolj terenski" - spet za razliko od tebe. Zakaj ne stopiš do Škodinega salona in se preprićaš, če že nikomur ne verjameš?
wildbliw je napisal/-a:esem je napisal/-a:Ne rabim primerjat, ker sem si že vse ogledal - za razliko od tebe, pa tudi vem, kaj pomeni "bolj terenski" - spet za razliko od tebe. Zakaj ne stopiš do Škodinega salona in se preprićaš, če že nikomur ne verjameš?
Za razliko od mene, si si ti le ogledoval, jaz pa sem se v teh vozil na prevozi.org vsakodnevno na relaciji Brežice-Ljubljana in nazaj. In ja, v Astri in Focusu sem se zelo udobno počutil zadaj, v Rapidu pa dokaj utesnjeno. Ampak nima veze in to prav nič ne velja, ker sem jaz en wildbliw z bore malo prispevki, če reče veliki esem drugače.
wildbliw je napisal/-a:Tristan preberi od začetka. Kar pišeš je popolnoma res, ampak v tej temi je gledano absolutno, ker se gre za potrebe nevariabilne osebe. Si pozabil?
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov