Saj tudi sam trdim, da moja cena ni nek hud WOW ! Je dobra, je za ta čas avtomobila - vroče žemljice- zadovoljiva, ni pa nek presežek in bi se zagotovo dalo še kaj iztisnit, če bi bil še malce bolj potrpežljiv in vztrajen - ko ti trgovec reče, da nima več manevrskega prostora, se šele začne

.. Kar se pa Sašota tiče, je pa res, da je v mojih očeh defitivno pozitivec, velikokrat podaja popolnoma tehtne in konkretne argumente, rad pa malce podreza, ja

)
In če mu "nasedeš", si kaj hitro lahko mal nervozen

).
Vas pa spremljam že kar preeeecej časa in si človek skozi čas definitivno lahko ustvari sliko o kredibilnosti posameznih osebkov glede na njihove poste in izražanja - in Sašo5 je definitivno na moji pozitivni listi

For: kar se tiče 1.6THP 165, se absolutno strinjam s teboj! Motor po mojem mnenju ne bi smel biti kaj dosti bolj požrešen, napake od prejšnjih verzij so odpravljene, ampak pri meni je prevesilo jeziček na tehtnici par dejstev: da imata samo 10Nm razlike v navoru, da je prožnost od 80-120 praktično enaka in da je hudič kar dobra dva jurja dražji.. Če bi bila razlika v ceni manjša, bi šel tudi jaz na 1.6..