robertos_664 je napisal/-a:ker nimaš za polni kasko.. itak, da zavaruješ nov avto proti kraji in proti toči..
xxl je napisal/-a:In avto, ki je po mojem mnenju vreden vsakega centa, Honda Civic 1,5 T Sport.
Aesthetics je napisal/-a:Luksuz? Kaj pa to?
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... OVI%20MO...
Opreme ima res kar nekaj, ampak gre za mestni avto in 1.0 motor ... in se tako hitro približa 20k€. Enako je z Polo in Fiesta ...
nered je napisal/-a:xxl je napisal/-a:In avto, ki je po mojem mnenju vreden vsakega centa, Honda Civic 1,5 T Sport.
nered je napisal/-a:xxl je napisal/-a:In avto, ki je po mojem mnenju vreden vsakega centa, Honda Civic 1,5 T Sport.
+1
Opel bi se dal zraven, kjer dobis dosti za razumno ceno.
xxl je napisal/-a:In avto, ki je po mojem mnenju vreden vsakega centa, Honda Civic 1,5 T Sport.
pskoda je napisal/-a:Zakaj? Zato ker je grda ko hudič in ima mrtvih 180hp oz ima slabe pospeške za te konje. Še en usran dizel z podobnimi konji ima veliko boljše pospeške
Noben avto ni vreden svoje cene
meganer je napisal/-a:vredni svojega denarja so tudi suzukiji. Edino doplačilo za dizel Vitaro je pa preveč. Za 17500 maš bencinsko z zelo lepo opremo 4*4 in porabo 6.5.
Men se zdi vredna vsakega centa, al pa ingnis 4*4 za ceno clia z klimo
tomzzi je napisal/-a:Honda Civic je definitivno dober avto. Vendar cena... Za 1.0 (95kW) Executive hočejo 22.990€? Naj mi še kdo reče, da je to ugoden nakup.
Pa še to je akcijska cena (2000€ popusta).
In če hočeš samodejno zatemnitveno notranje ogledalo, led žaromete, pametni ključ si prisiljen pač kupit tole najvišjo opremo.
Meni se zdi pretirana cena.
Oziroma nasplošno se mi zdi novi Civic drag. Sport Plus z 1.5 (134kW) je že boljši nakup vendar je spet pretirana cena (23.990€ s popustom).
Recimo Astro dobiš zelo ugodno. Moja Astra dizel z Innovation opremo in 2.500€ dodatne opreme (led luči, temne šipe, perla barva, 17", dab in še kaj) me je prišla na konc pod 20.000€. S tem, da sem jaz dal staro noter in sem bil na konc s ceno par tisočakov pod 20.000€.
Je pa res, da sem dobil še nekaj dodatnega popusta ki ni bil vezan na že obstoječi popust.
Drugače mi pa še vedno ne gre v račun cena tiste Ibize. Jaz sploh avta pogledam ne za to ceno.
Bi pa posebej omenil tudi novega I30.
Po moje vreden svojega denarja in ni cena nikakor ne navita. Je kar realna.
i30 Wagon Premium (103kW bencinar) za 19.800. Potem pa vidiš eno Ibizo za 19.400€.
ironmaiden je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:ker nimaš za polni kasko.. itak, da zavaruješ nov avto proti kraji in proti toči..
Hja ni nujno. Jaz sem kupil nov avto, ki ga živ bog ne mara, pa če bi odpru vsa štiri vrata pa 100eur na zic dal, ga nebi noben povohal![]()
To ti je anti theft seriska oprema.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov