xxl je napisal/-a:cc09 je napisal/-a:Po 5, 6 letih ga seveda ne bo smiselno prodati, tako kot ni nobenega drugega. Ce ga bos pa hotel prodati, ne bo nek problem.
Zakaj ni smiselno? Takrat še nekaj dobiš zanj in ti služi kot začetni kapital za novega. Ali naj čaka, da pade vrednost na jurja-dva?
Locher je napisal/-a:Zmore verjetno vsak, pomembne so predvsem prioritete.
pskoda je napisal/-a:Če si zahteven kupec ti 2, 3 leta star avto ne bo odgovarjal. Jaz sem samo prvi avto (ko sem bil 18 let star) kupil rabljen nato pa same nove, ker ni noben tak kot si ga jaz želim in raje dodam tistih recimo 5k€ ali pa kupim nižji rang pa imam novega in takega, ki si ga želim.
Recimo prej sem si zaželel Leona 3 vrata dizla z 184hp modre barve, šibedah, led,... Tudi enega ni na netu od 1 lastnika in po moje ga ne bo nikoli. Zdaj sem kupil oz naročil novega golfa z 245hp z več kot 9k€ samo dodatne opreme, ki ga po moje tudi nikoli ne bo na avtonetu
ps.: ko imaš popolnoma nov avto doma takega kot si ga želiš je čisto nekaj drugega kot pa rabljenega po drugih željah sestavljenega
ps1.: če ne bi bilo takih kot sem jaz bi tudi 1x zmanjkalo rablenih avtomobilov
Firediver je napisal/-a:No, še en pomemben detajl...vsi tisti, ki imate 10+ let star avto, ste šli servisirat oziroma zamenjat airbage zaradi dotrajane municije v njih?
Ne pozabite, da lahko naredi zakasnel vžig še dodatne poškodbe....
Janezek65 je napisal/-a:Superca! GTI-ja si že od nekdaj želim. Ti kar malo zavidam.![]()
Naj ti dobro služi, pa upam, da objaviš kako fotko.
RedBaron je napisal/-a:TO so spet gostilniške fore. Proizvajalec nikjer ne navaja, da bi po 10 letih moral karkoli menjat v zvezi z AirBagi.
In eksploziv zdrži bistveno več, kot pa 10 let...
pskoda je napisal/-a:Če si zahteven kupec ti 2, 3 leta star avto ne bo odgovarjal. Jaz sem samo prvi avto (ko sem bil 18 let star) kupil rabljen nato pa same nove, ker ni noben tak kot si ga jaz želim in raje dodam tistih recimo 5k€ ali pa kupim nižji rang pa imam novega in takega, ki si ga želim.
Recimo prej sem si zaželel Leona 3 vrata dizla z 184hp modre barve, šibedah, led,... Tudi enega ni na netu od 1 lastnika in po moje ga ne bo nikoli. Zdaj sem kupil oz naročil novega golfa z 245hp z več kot 9k€ samo dodatne opreme, ki ga po moje tudi nikoli ne bo na avtonetu
ps.: ko imaš popolnoma nov avto doma takega kot si ga želiš je čisto nekaj drugega kot pa rabljenega po drugih željah sestavljenega
ps1.: če ne bi bilo takih kot sem jaz bi tudi 1x zmanjkalo rablenih avtomobilov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov