dejannnnn je napisal/-a:Zanimivo da noben od vas nima dobrega mnenja o kii. Nissana nisem vzel ker je sestavljen s deli iz cliota in so poznavalci dejali da rajsi kadjara vzamejo je boljse narejen.
Kaj pa pol tuscon je boljsa opcija ko kia? Ne vem povejte mi mnenja verjamem da ste boljsi poznavalci.
lin je napisal/-a:dejannnnn je napisal/-a:Zanimivo da noben od vas nima dobrega mnenja o kii. Nissana nisem vzel ker je sestavljen s deli iz cliota in so poznavalci dejali da rajsi kadjara vzamejo je boljse narejen.
Kaj pa pol tuscon je boljsa opcija ko kia? Ne vem povejte mi mnenja verjamem da ste boljsi poznavalci.
Res bi rad poznal te poznavalce, ki so ti natrosili takšne oslarije glede Nissana, sam imam že tretjega qashqaija in ga nikoli ne bi zamenjal za Kio ali Tucsona, tudi ne za Kadjarja, sploh pa je qashqai odkar je nastal in še vedno najbolje prodajan suv in to v zelo močni konkurenci vseh obstoječih Suvov tako , da so ti poznavalci res "pravi poznavalci " verjetno bolj šankarski kot kaj drugega. Če pa se odločaš med Sporatgeom in Tucsonom , oba sem testiral in kljub večji popularnosti Tucsona verjetno zaradi nekaterim bolj všečne zunanjosti kar je spet strar okusa, bi jaz v tem primeru izbral Kio, saj sem se v njej bistveno bolje počutil in tudi bolje peljal, odločiti pa se moraš sam, najbolje, da avto preizkusiš in se potem odločiš kar je tebi všeč , na pa na podlagi nekih šankarskih strokovnjakov.
xxl je napisal/-a:In, kaj po tem? Torej je Clio drugi najboljši avto v EU?
xxl je napisal/-a:In, kaj po tem? Torej je Clio drugi najboljši avto v EU?
Čez 20 k€ in boš probal samo Kio? V čem je smisel te neresnosti?dejannnnn je napisal/-a:Vglavnem za prihodni teden sem dogovrjen za testno voznjo z kia sportage in pptem pade odlocitev.. .
Po forumu brska: Google [Bot] in 18 gostov