........
V primeru nakupa preko RENAULT financiranja prejmete še dodane ugodnosti.
.......................
4. Ugodnost za gotovinske kupce: ZAVAROVANJE NOVEGA VOZILA za 1. LETO le 199 €;osnovno, kasko, kraja, toča, AO+, asistenca&;
......................
Navedene akcije in ugodnosti veljajo v mesecu Maju 2018
pskoda je napisal/-a:Konfiguratorji so samo informativni oz da si lahko ogledaš kakšna oprema ti je všeč, barva, itd cene je pa škoda gledat, ker tisto ceno noben ne plača pa tudi popusti so različni od avta do avta.
Naprimer ko sem jaz gledal nov avto sem dobil opel astro novo izdelano po moji želji skoraj 6000€ ceneje kot je bila cena v konfiguratorju
zigyec je napisal/-a:Zdravo, js sem ponosni lastnik nove kia rio od januarja. Avto je med največjimi v svoji klasi, uporabljam ga med tednom za mestno vožnjo za vikende pa vedno po avtocesti. Motor je 1.0 tgdi 100km, avto poskočen in varčen. Povprečna poraba 5,8l/100km in morem rečt, da ga ne šparam. Menjalnik je natančen, avto izoliran tudi po avtocesti presentljivo dober in stabilen. Pri kiji sem vzel brezobrestno financiranje in pri njih je dobro, ker točno veš koliko te bo prišlo na koncu, pri meni 14900 (oprema: avtoklima, vzratna kamera, touchsreen, tempomat,..) . Priporočam, da jo greš testirat.
brett je napisal/-a:Oba z ženo voziva po AC med 100 in 110. Ko je treba,pa tudi 150+![]()
Poraba pri mojem golfu 6 1.4TSI (122KM) je povprečno 5.3L med sezono, pozimi 0,5L več. Če imam relacijo AC (100km in več) pa krepko pod 5. Zakaj bi vozil 120, 130, ..., če pa moraš potem po naših AC vedno gas-bremza-gas... Škoda mojih živcev in avta! Raje 5-10min prej od doma, lepo na easy -tempomat, in ko se približaš tovornjaku, pogledaš levo, da je prazen prehitevalni, fajn gas, ga prehitiš in lepo umirjeno nazaj na vozni pas. Sploh je užitek voziti po voznem, ker razen tovornjakov je prazen in ga imaš skoraj zase.![]()
Sem 1x za foro preračunal, da sem v 9 letih s tako vožnjo prišparal cca 3,500€. Pa ne vozim tako namenoma, da bi prišparal na bencinu, ampak na živcih
pleomax je napisal/-a:14.900€ za kia rio 1.0 100 konjev. Moja sestra je za razred večji 308 dala dobrih 16.000€ in v to je vključen 1.2 THP s 130 konji, sprednji in zadnji senzorji+kamera+biserna barva,ki je dražja od klasičnih metalik in hitro se pokaže,da stane kia rio enako kot razred večji avto z močnejšim motorjem, več opreme...Pa saj to ni samo pri kii,pri vseh se to dogaja. Mestni avto mora imeti občutno nižjo ceno kot ta nižji srednji razred ampak se to podira.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov