Hvala za koristne napotke in usmeritve

Vitaro bom šel pogledat, čeprav se mi (nama) vizualno od zunaj ne odpade preveč.... škatlasta oblika.
Peugeot 2008 sva tudi že gledala, sploh facelift od spredaj je super, ker je kopija večjih bratov. Me pa pri Peugeoju moti majhen volan in pogled na števce nad volanom. Tega ne morem prebaviti, ker drugače bi že 308 prišel v poštev.
Pri Mazdi je res minus, da niso vsa stekla sekvenčna, ampak ženi to še bolj ustreza

Škoda da posledično no mogoče odpirati oken na daljavo, kar sedaj lahko.
Radarskega tempomata sploh ne želim, razen če bi bila opcija eno in drugo... torej preklop med navadnim in radarskim. Nekje sem zasledil, da oboje ni mogoče.
Še enkrat sva se vsedla vanjo, si nastavila sedeže in nama ustreza. Tako da to bi bilo ok. Ker pa ima zadaj res manjša okna, na prvi občutek deluje utesnjeno. Z metrom v roki pa ugotoviš, da je vse v mejah normale za dve srednjerasli osebi zadaj. Meni pri 173cm do stropa zadaj zmanjka 7 cm, spredaj 10cm. Pri sedanjem golfu cca. 3cm več (pokončna drža).
Sedalni del sprednjih sedežev ok, zadaj pa res pogrešam (za odraslega) kak cm več. Žena teh stvari sploh ne opazi oz. ji ni bilo moteče
Kaj mi je še moteče:
- V konzoli med prednjima sedežema bi želel, da je rolo, ki zapre predalčke za drobnarije,
- preglednost desno in levo zadnji bok je slaba, tako da so ti sistemi v višjih paketih zelo dobrodošli
- bolj funkcionalen predal v prednjih vratih
- Android car play samo z doplačilom
Itak pa nikjer ne bi človek dobil ravno takega, ki bi vključeval vse, kar si želi. Povsod so kompromisi.
Sem pa CX-3 "doda" l še sprednje senzorje in trgovec mi je na tak komplet dal poleg brezobrestnega financiranja še 1% popusta oz. 210€. No, moj plan je da mi, da še 1% popusta.
Sem pa ugotovil, da bela (navadna ali snowflake metalik) sploh ni tista bela, ki jih je veliko na cesti, ampak hoče vleči malo na rumeno. Tista res bela bela je ceramic silver. Sem bil malo zaveden