pskoda je napisal/-a:Avtorju teme
Na tem forumu moraš vedeti, da je VAG grupa še posebno VW in Audi vse drugo kot avto.
Zdaj zakaj ne vem.
Po moje bi si jih radi lastili in nimajo denarja, zato pluvajo po njih in so vsi zanič tudi tisti, ki so komaj zapustili tovarno.
pskoda je napisal/-a:Avtorju teme
Na tem forumu moraš vedeti, da je VAG grupa še posebno VW in Audi vse drugo kot avto.
Zdaj zakaj ne vem.
Po moje bi si jih radi lastili in nimajo denarja, zato pluvajo po njih in so vsi zanič tudi tisti, ki so komaj zapustili tovarno.
xxl je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Avtorju teme
Zdaj zakaj ne vem.
Jaz si lastim novega in tako nekvalitetnega novega še nisem imel. Kup nekih malenkosti, katere ti dolgoročno ne vlivajo zaupanje, 10 let si ga ne bi upal lastit, še teh 4 leta (2+2) ne vem, če bom čakal in ga raje prej prodam.
Saj službeni TDI iz preteklosti (TDI 90, 105 PD, 2,0 140) so se kar dobro odrezali, ampak, zdajšnjim novim več kot očitno pada kvaliteta.
void je napisal/-a:xxl je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Avtorju teme
Zdaj zakaj ne vem.
Jaz si lastim novega in tako nekvalitetnega novega še nisem imel. Kup nekih malenkosti, katere ti dolgoročno ne vlivajo zaupanje, 10 let si ga ne bi upal lastit, še teh 4 leta (2+2) ne vem, če bom čakal in ga raje prej prodam.
Saj službeni TDI iz preteklosti (TDI 90, 105 PD, 2,0 140) so se kar dobro odrezali, ampak, zdajšnjim novim več kot očitno pada kvaliteta.
Se pravi so novi Renoji boljši od VWja po kakovosti. Kot že cel čas govorim![]()
Fantje, js vam resno pravim, to koliko špara VW na novih modelih je že zastrašujoče. Včasih je bil VW primer in pionir uporabe kvalitetnih materialov, stikal itd iz višjih razredov v nižje razrede. Zdaj so pa padli na nivo Hyundaja po plastiki in še nižje padajo. Še clio 5 bo imel mehko armaturo, sredinsko konzolo, tapete vrat itd. Najdite take materiale v polu, tcrossu ali pa trocu -> ne boste jih našli. Zanima me kaj bo z novim golfom, ampak nekako mislim mam občutek da bo spet šparanje. Delničarji zahtevajo svoj dnar nazaj, shit happens.
void je napisal/-a:... Zdaj so pa padli na nivo Hyundaja po plastiki in še nižje padajo ...
void je napisal/-a:Še zmeraj si pa omenil, da slabšega novega avta še nisi imel.
Počakaj da se pokažejo kake porodne težave s tem 1.5 TSI, prej al pa kasneje se bodo pokazale na trgu kot z vsakim motorjem. Samo vprašanje je kakšne bodo.
zigzog555 je napisal/-a: a je to dobr avto al ne. Al mi bo dobr sluzu al ne.
Si pa optimist, da boš dobil uporaben odgovor. Nihče drug, razen prejšnji lastnik, ti ne more odgovoriti na tvoje vprašanje. Pa še ta ti lahko marsikaj zamolči, samo da ga proda.DX5050 je napisal/-a:Če je lastnik en navaden bik, bi mu tut tank dušo spustu... Kaj šele ena boga octavia...zigzog555 je napisal/-a: a je to dobr avto al ne. Al mi bo dobr sluzu al ne.
zigzog555 je napisal/-a:Pozdravljeni jas se odlocam za nakup rebljenega avta in v ozjem izboru je skoda octavia do 150k kilometrov in mlajsa od 5let . Zdaj me pa zanima kaksni so tej avti in katere masine so najbolse od bencinarjev in od dizlov. Zanima me tudi ali imajo avti kasne specificne napake na katere mores biti pozoren ob nakupu? Prosim za cim vec mnenj in vaso pomoc!
zigzog555 je napisal/-a:Hvala za dolecene informacije ampak polovica jih je za en k! Ja defenitivno mate prov da je avto star in dost prevozeni za tak dnar sicer. nej bi bil kvalitetne izdelave impak pri dost kilometrou se tud pr dobremu autu kj obrabi saj niso narejeni za miljone kilometrov. Je pa dejstvo da loh nov avto zariba al pa kar kol ze.
Uglavnm sm razmislu mau pa zaceu gledat bol skodo octavio od letnika 2013 do 150-160k prevozenih. In defenitivno ni tok lep k smekerski avdi ampak mislim da je defebitivno bolj varen naku 4 leta starga avta kokr pa 10 z dvojno kilometrazo! Zdj me pa zanima kaj vi pravite na skodo octavio? Pa katera masina je dobra katrea slabsa.
Pa ce kdo misli spet govort kok so nemci slabi pa francozi dobri nj se zdrzi k nemaram brezveznih komentarjo mene samo zanima a je to dobr avto al ne. Al mi bo dobr sluzu al ne.
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov