Tonti je napisal/-a:Pozdravljen Sašo. Prosil bi za kakšno dodatno pojasnitev glede tvojega pisanja. Atmosferski motorji so verjetno malo manj zmogljivi, vendar manj občutljivi. Ali se mogoče motim?
Pa še to glede Mazde. Mislil sem da so kvalitetne zadeve. Nekaj berem o slabi kvaliteti barve, kaj drugega slabega pa ne dobim. Prosim še za tvoje mnenje, vse mi je dobrodošlo. LP
golfek je napisal/-a:tud jst ti odsvetujem mazdo..pa si mislite kar si hočete... bencin naj bi še nekako bil... dizl pa sam bejž.... nesposobni servisi, crkuje tako kot ostali če ne še bolj..pa dražje je za rihtat ko kaj rabiš...
spektr je napisal/-a:golfek je napisal/-a:tud jst ti odsvetujem mazdo..pa si mislite kar si hočete... bencin naj bi še nekako bil... dizl pa sam bejž.... nesposobni servisi, crkuje tako kot ostali če ne še bolj..pa dražje je za rihtat ko kaj rabiš...
Res je,, tako kot bmw...samo da je ta še dražji![]()
sašo5 je napisal/-a:tsko je "golfek"![]()
![]()
@KIKI123456....lej, pri moji starosti in izkušnjah je pravi argument v besedah "zato, ker sem jaz tako rekel"![]()
....no,mal heca ampak v kratkem casu sem 2x (nažalost samo po občini) tega 1.3 novega Renaultovega vozil; v Meganu GT rocni hebl dujansko fasciniran, neverjeten posluh za gas, medpospeški zelo dobri, nobenega upiranja ali "cmoka: (vw.jev 1.5 to dela) izredno sodeluje z voznikom in dejansko neverjetno vleče med 2500 in 4000rpm več niti ni potrebe, vse skupaj po prevozenih 130km 7,8 porabe.....verjemem, da gre komot konstantno s 6.....
...no, zaprisezen audijevc vam je nahvalil Renoja(sicer samo motor) drugače avto ma (zame) nekaj nelogičnih zadev in dve tri pomankljivosti.....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov