tadejd je napisal/-a:Opla pa ne zato kr sem vozim opla ampak zato kr vem kaj je nemški avto...Bratranec ma cliota in to let02 in so sami problemi z njim...
ant je napisal/-a:OK itak se vsi strinjamo da Japonci delajo najbolj vzdržljive pa najmanj pokvarljive avte, če vzamemo samo tastare honde civic, ene majo že po 250 k km pa še zmeri grejo brez problemov.
Glede na to da bo moja mat delala na leto približno 20.000 km pa mislim da strošek servisa tud ni tok zanemarljiv. Sem se pogovarjal z enim pa je rekel da ga košta servis za corso zmeri tam okoli 20 jurjev pa mislim da je to proti cliotu ful manj.
Lansko poletje je moja mala kupila Tvingota l.96 in je blo glih cajt da gre na servis.
In gremo v pooblaščen servis in mal vprašamo kok bi to kej pršlo in kaj miselte???
je tip reku okol 50 jurjev za 7 let avto star!!!!!
V glavnem pol je pa slišala za enga ki je včasih na servisu delal in je pri njem plačala 13 jurjev.
pol se pa mal zamisleš...
Tok da mislim da bo kr Corsa pala pa bo!!!!![]()
Pa hvala vsem za mnenja
Njoko je napisal/-a:So, mislim da v Delu, napravili supertest vzdrževanja vozil iz te klase in je kot daleč najdražji izpadel ravno Clio.
Pri kaki Toyoti pa itak ni kaj za falit ...
tomaz40 je napisal/-a:tadejd je napisal/-a:Opla pa ne zato kr sem vozim opla ampak zato kr vem kaj je nemški avto...Bratranec ma cliota in to let02 in so sami problemi z njim...
Največja neumnost kar se lahko izgovori o avtomobilih. Čeprav sem privrženec Renaulta ti povem da Nemec nima za burek proti Japoncu, tut drugač bi raj vzel Renoja.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov