Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Ne jul 04, 2004 6:12 pm

lublancan je napisal/-a:spomlad sm biu pr sitarju in nabavu feltne + gume
ogromn nas je blo tko da sm čaku kšno urco pa pou in k pridem na dvigau je meu že use prštiman, lepo sam kolesa dol, druga gor, use lepo zapakiral dal u prtlažnik, sam še plačat je blo treba, res hitr narjen
edin kar me je motil je to da je pozabu eno gumo spustit in je bla na 2,5 bara napumpana kar se je na legi kr dobr poznal...
drgač so pa hitri pa dobr nardijo, sam valda da morš zravn stat ne pa takrat it na kofe
edin une prodajalce majo čudne, ker se je komplet feltn in gum u enmu dnevu podražu za več k 10 000 SIT, sam smo tud to pol rešil tko da sm dubu še po nižji ceni

pa sitar na maile hitro odgovarja!
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Ne jul 04, 2004 6:48 pm

Jst sm opazu da velik vulkanizerjev predvsem pred zimo,ko folk navali,kolesa zategne na pištolo in kasneje nič na moment ključ...tko da npr. če hočš gumo zamenjat na cesti,jo še težko odviješ,no pri ženskah je še to veliko bolj občutno

K se po večini vulkanizerjem j**e,kolk maš zategnjen kolo (bodisi premal al pa preveč)

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Ne jul 04, 2004 8:36 pm

Jaz pa vozim avto k Vulkanizerstvu Stil sport al neki tazga :roll: Ker sem zadovoljen s storitvami, se vsakič znova vračam tja...
Glede Špana pa tut nimam pripomb...prejšnji teden sem jih prosu za Tuv za Feltne ,ki sem jih pred časom pri njih dobiu-in bili so res ažurni naslednji dan sem dobil mail s tuv-om...
LP

Prodam feltne 16" OZ 4*100 H2...
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
RUFF RYDERS BROTHERS
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a RUFF RYDERS BROTHERS Ne jul 04, 2004 10:27 pm

šmeks je napisal/-a:Jst sm opazu da velik vulkanizerjev predvsem pred zimo,ko folk navali,kolesa zategne na pištolo in kasneje nič na moment ključ...tko da npr. če hočš gumo zamenjat na cesti,jo še težko odviješ,no pri ženskah je še to veliko bolj občutno

K se po večini vulkanizerjem j**e,kolk maš zategnjen kolo (bodisi premal al pa preveč)

Ker delam pri vulkanizerju, iz izkušenj povem, da mamo (nažalost ne vsi) filing za pištolo, tko da se zategne "prbližn" tolk kolkr je treba! Po želji stranke pa še z momentom.

...pa da nardim še mal reklame: Avtoservis Jeršinovič na Vrhniki, povprečne cene pa dobr narjen! :wink:

Lp, Dejan

Uporabniški avatar
bridgestone
Novinec

Napisal/-a bridgestone To jul 27, 2004 9:31 pm

ja s Španom tudi jest nisem zadovoljen. To je v njihovi družinski politiki. Če se boš ke pripeljal z mercedezem tko k ga ma tastr Špan ali pa z BMWjem tko k ga ma tamal Špan (bajdavej dubu ga je za 18 let in ga v enem mescu sesu), pol te skor osebno pride pogledat G. Špan. Če pa prideš sam na menjavo gum pa adijo. Jest drgač tistga mulca clo poznam, se nos da je obup. Enkrat pridem ke s peugeotom, pa sm mel sam tri gume za premenat in centrirat, računal so mi isto kot za štiri, poleg tega ti menjajo ventilčke, kljub temu da sm reku da tega nam plaču, so usen računal, pol pa še višek k mi tm en mulc pomojm še 16 let ni mel vrže stare gume v prtljažnik k da je avto smetnjak. Odrgne mi barvo, poč radkapo in še in še. Pa stare gume, k sm jih pri njem kupu bi moral potem, če mam račun vzet nazaj in jih dat na razgradnjo, pa mi hoče za to zaračunat 8.000 sit!!!! JA res škoda nemu se čist odkrit j**e. posel lepo laufa vsak let novo poslopje, vsak let ena veselica, reklame si lah prvoš najdražje, županu mu gre na roko da je joj, pa ne bo nič drugače dokler bo uvoznik za pol znamk pnevmatik in platišč v sloveniji.

Milan Panic
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Milan Panic To jul 27, 2004 9:35 pm

Jaz mam pa ful dobre utise pri španu.

Fantje so zmerom korektno obasajo do mene.Vse kar sem zahteval sem dobil.

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Re: avtocenter špan

Napisal/-a B|ind Po nov 12, 2012 6:40 pm

A ima kdo kakega prijatelja/znanca pri Španu ki bi lahko zrihtal kak dober popust na nova alu platišča znamke OZ ?
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov