nebivedu je napisal/-a:mazda-mx3 je napisal/-a:krentip je napisal/-a:Rx-8 je napisal/-a:Najmanj se kvarijo Mazde.
Jaz bi na tvojem mestu razmišljal o 323f.
Najmanj se kvarjo Toyote!!!
LP
Najmanj se kvarijo Lexusi!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Če govorimo o avtomobilih od 700 do 800k sit, lexus najbrž odpade.
Kar se pa tiče pokvarljivosti so pa takole: toyote na prvem mestu, za njimi subaru in nato saab.
Ker pa mislijo združiti saaba in subaruja se bo pa najbrž tole obrnilo zaradi skup združitve švedske vzdržljivosti pleha in podvozja ter japonsko vzdržljivost mašine
1. subaru-saab
2.toyota
C0B0 je napisal/-a:Se podpisemBingeca mam ze tri leta. 50 000km sm ze naredu. 80-90k za redne servise vseskup dal to je pa to. problemi pa : 0
s.Hio je napisal/-a:Nocem pa kaksnega kupeja, cabria ali nekaj zelo sportnega (dvosedi), ker rabim tudi prtljaznik za potovalke.
mazda-mx3 je napisal/-a:s.Hio je napisal/-a:Nocem pa kaksnega kupeja, cabria ali nekaj zelo sportnega (dvosedi), ker rabim tudi prtljaznik za potovalke.
Se zmeniva, da prides do mene, spravim tebe v prtljaznik pa se tvojo deklico, sam sexat ne bosta morala....GARANTIRANO PA VAJU OBA ZLOZIM V PRTLJAZNIK![]()
s.Hio je napisal/-a:kako se pa kaj daewoo-ji obnesejo, ker me mika nubira 1.6 (nujno kratek model):
http://www.avto.net/rabljena2002/oglasP ... p?id=84695
Ali pa kaksen lanos 1.6. Ne vem kako se obensejo, ceprav nekateri pravijo da so dobri, trosijo pa res vec kot vsi ostali avti. Res ne vem. Do septembra moram nasparat se kaj dnarja da mojega odrinem in drugega nabavim, vem pa da evropski avti mi ne disijo vec.
maniaxxx je napisal/-a:hyundai accent, ni ne vem kaj se pa ne kvari, malo pije pa za ta denar lahko dobis ze kar nekaj opreme..govorim iz lastnih izkusenj..
mazda-mx3 je napisal/-a:s.Hio: po moje ne razmisljaj vec, kupi bingota...honda je le honda.
Evropskih avtov se izogibaj na dalec, sploh kakega P306 1.4!!s.Hio je napisal/-a:Nocem pa kaksnega kupeja, cabria ali nekaj zelo sportnega (dvosedi), ker rabim tudi prtljaznik za potovalke.
Se zmeniva, da prides do mene, spravim tebe v prtljaznik pa se tvojo deklico, sam sexat ne bosta morala....GARANTIRANO PA VAJU OBA ZLOZIM V PRTLJAZNIK![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov