da sem res veliko že videl
spoznal veliko ljudi
videl veliko sveta
in (zaradi očetovega položaja) imel čast se voziti z najboljšimi in res velikim številom avtomobili odnosno smo jih kar MI tudi imeli.
ker se cel življenje ukvarjam samo z avtomobili---revij mam za celo sobo pa teh kur**** prospektov in sploh....res sem videl-sprobal-ali pa da smo doma imeli-res že veliko enih avtomobilov
zato mislem da komot lahko trdim marsikej kar drugi ne morejo----ker mislim da jih ravno ne mrgoli kle v forumu k bi mel tolk enih dobrih avtomobilov in MOŽNOST spoznati le te odnosno njihove tovarne-zaposlene blablbla....sli pa še celo tako kot jaz da tudi SAM prodajam avte--pizda pol bom pa ja najbrž 'neki' o njih vedu---to mi gre najbl na jetra da folk k še nikol nevem kaj ni bil pa ni imel možnosti nevem kaj imet odnosno vozit če smo pri avtomobilih.-spoznt veliko ljudi ki nekaj veljajo in sveta--no in tak folk pol men začne bluzit pa me učit faaaaaaaaaak toj pa brez veze res.....loh se sam na vs glas smejim to pa ne morem verjet no....ej tiste stvari k se ji pa ne spoznam pejd mal gledat v forumu avtoakustiko al pa te piz*** a si kje kej moje komentarje vidu?NISI-zato ker je to pač tema na katero se ne spoznam---na tisto k pa se--bom pa valjda povedal
in če tudi to nisi opazil: vsako stvar k jo povem jo VEDNO podkujem z DOKAZI ( ali nasplošnimi, iz revij, ali pa osebnimi ) tko da me ja pol noben ne more jeb***
tko je to pač-mam to srečo nevem kaj nej druzga še rečem res ne
[/quote]
dragi moj merčedes.na čelu ti piše kaj si.mali provincialec

veš,mislim,da on ne bi bil preveč ponosen,če bi bral tvoje poste.vrjem,da ne.pišeš kot mali otrok.bil sem tam,videl sem to,rokoval sem se s tem....ja blagor tebi.si naredil šolo?al ti atek vse zrihtal?
vrjemi,če maš ti en reklamni avto in s tem pičkice furaš okoli in se hvališ pred kolegi....ne vem no.res morš bit jebač.naj ti še to povem.to kar delaš ni nobena umetnost.vsak ki je tu vsaj malo ve o avtih in če vrjameš ali ne tudi mnogi kupijo revije in vzamejo prospekte.mogoče ne o amg-ju ali brabusu....ampak prej al slej vse pride v javnost,na ceste...tko da,če maš pa prej testni avto...svaka čast.piše da ste mel velik avtov.a niste mel same renoje??
vse podkuješ z dokazi???jah ne vem.saj pravim mi mamo tud denarja za revijo ali dve.
p.s:si samo prodajalec avtomobilov.ne pozabi tega.hja,eni mate pa res srečo