Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Re: Re: Re: Re: Re: dobiček

Napisal/-a menjekul Če jan 02, 2003 2:45 pm

ne bi reku da sem vseved samo pač imam to srečo da mam starše ki so zelo visoko*ne da bi se bahal* KAR pa pomeni:
da sem res veliko že videl
spoznal veliko ljudi
videl veliko sveta
in (zaradi očetovega položaja) imel čast se voziti z najboljšimi in res velikim številom avtomobili odnosno smo jih kar MI tudi imeli.
ker se cel življenje ukvarjam samo z avtomobili---revij mam za celo sobo pa teh kur**** prospektov in sploh....res sem videl-sprobal-ali pa da smo doma imeli-res že veliko enih avtomobilov

zato mislem da komot lahko trdim marsikej kar drugi ne morejo----ker mislim da jih ravno ne mrgoli kle v forumu k bi mel tolk enih dobrih avtomobilov in MOŽNOST spoznati le te odnosno njihove tovarne-zaposlene blablbla....sli pa še celo tako kot jaz da tudi SAM prodajam avte--pizda pol bom pa ja najbrž 'neki' o njih vedu---to mi gre najbl na jetra da folk k še nikol nevem kaj ni bil pa ni imel možnosti nevem kaj imet odnosno vozit če smo pri avtomobilih.-spoznt veliko ljudi ki nekaj veljajo in sveta--no in tak folk pol men začne bluzit pa me učit faaaaaaaaaak toj pa brez veze res.....loh se sam na vs glas smejim to pa ne morem verjet no....ej tiste stvari k se ji pa ne spoznam pejd mal gledat v forumu avtoakustiko al pa te piz*** a si kje kej moje komentarje vidu?NISI-zato ker je to pač tema na katero se ne spoznam---na tisto k pa se--bom pa valjda povedal
in če tudi to nisi opazil: vsako stvar k jo povem jo VEDNO podkujem z DOKAZI ( ali nasplošnimi, iz revij, ali pa osebnimi ) tko da me ja pol noben ne more jeb***

tko je to pač-mam to srečo nevem kaj nej druzga še rečem res ne

[/quote]

dragi moj merčedes.na čelu ti piše kaj si.mali provincialec :D:D:D.avto je pleh.so nogavice.ne se bahat s tem,ker čez pet let modela ni več.vi ste pa tako zelo pozorni,da ja vse maste.jao jao...škoda keša.ali pa,že veš kako boš živel ko starega ne bo več.toliko govoriš o njem kot da je bog.zakaj ni šel kar za predsednika,ker je tok fajn?:D:D:D
veš,mislim,da on ne bi bil preveč ponosen,če bi bral tvoje poste.vrjem,da ne.pišeš kot mali otrok.bil sem tam,videl sem to,rokoval sem se s tem....ja blagor tebi.si naredil šolo?al ti atek vse zrihtal?
vrjemi,če maš ti en reklamni avto in s tem pičkice furaš okoli in se hvališ pred kolegi....ne vem no.res morš bit jebač.naj ti še to povem.to kar delaš ni nobena umetnost.vsak ki je tu vsaj malo ve o avtih in če vrjameš ali ne tudi mnogi kupijo revije in vzamejo prospekte.mogoče ne o amg-ju ali brabusu....ampak prej al slej vse pride v javnost,na ceste...tko da,če maš pa prej testni avto...svaka čast.piše da ste mel velik avtov.a niste mel same renoje??
vse podkuješ z dokazi???jah ne vem.saj pravim mi mamo tud denarja za revijo ali dve.

p.s:si samo prodajalec avtomobilov.ne pozabi tega.hja,eni mate pa res srečo :D:D:D

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Re: dobiček

Napisal/-a menjekul Če jan 02, 2003 3:11 pm

samo? mmmm......kaj si pa ti?kaj pa ti delaš?
pa brez skrbi ni mi oče nč zrihtal: ne šole ne job-a-tko da si loh brez skrbi----samo ne vem no ni lih bog- sam pejd si mal pogledat kaj vse je bil in mi povej enega v slo da je bil tudi v tolikem številu služb pa povsod povabljen kot direktor-pol bomo pa vidl no--men se zdi da je kr prekle hud!in je car-njegova kariera vsaka čast
in še enkrat: jest se ne baham ampak pišuka morm povedat drgač pa ne razumete ni pa moj namen da bise bahu-sploh ni!lahko da včasih dobiš feeling da je-pol se ti opravičujem če.
pa tud sam renaultov nismo mel---tud to si mal preber:7 mercedesov ( 3 s.klasse 4e-klasse ) audi ( 100,a6) bmw(res nobenga-thanksgod!)citoen(cx )mitsubishi(colg-galant-sigma) in še bi ti loh govoru da o firminih avtov sploh ne govorim----stari ne be jeb*** k tak folk mi gre najbl na kur*** k je pol fovš pol se pa neki dela--dej nehi...

[/quote]

ejga.pa ajde kdo je ta tvoj fotr "polubog"?
kot drugo nehaj ga hvalit,ker zgleda kot da te ima zato,da ga hvališ.res satri.smešn si že.:D:D
jaz sem še študent.ob študiju delam.
kot drugo,dvomim,da ti ni oče nič zrihtal.če ti pa res ni....ga pa izkoristi,ker ti samo lahko pomaga :D:D:D
če se ti ne bahaš potem se vsi drugi na tem forumu.pa se oni res bahajo??!!
nisem od tebe želel,da mi naštevaš ta pleh k ste ga mel,ker me sploh ne zanima.praviš,da moraš povedat,ker drugače ne razumemo.hmmm..si nam odkril kako delujejo zadeve?niti ne.ne veš nič več od nas..laikov oz. navadnih kupcev.stari bral sem tvoje poste....ni posebnega nisi razložil.pa noben ni fouš tvojemu provincialzmu.če sploh veš kaj to pomeni????:D:D

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Re: Re: Re: dobiček

Napisal/-a MGsax Če jan 02, 2003 3:40 pm

tak ja nima se smisla kregat.
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Če jan 02, 2003 4:07 pm

ah ja.tud prebrat te je tezko.ampak...kaj čmo.glede na to kar si pisal..vidim,da sem zgubljal čas s pisanjem...

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Pe jan 03, 2003 11:05 am

Roko na srce - do tvojega prihoda SAFRANE je bilo kreganje na tem forumu prava redkost, očitno lahko že ena sama oseba naredi pravi raztur (v razmislek tistim, ki se prehitro pustijo sprovocirat).

Svoboda govora pa to - ja vse lepo in prav samo če vidiš da z izpostavljenjem nekaterih stvari pretirano vznemirjaš druge, se pač prilagodiš v splošno korist (to še ne pomen, da se pustiš je***). Kako bi pa blo če bi vsak od skor 1000 memberjev teral svoje in to na tak način (pomoje, da bi hitro dobil MobiSux :D ).

Še dobr, da tale rubrika nima moderatorja, če ne bi že obešanka zraven "strašila" ;). Ne mislim špilat tuki enga "policaja" sam res če so mi že izkazal zaupanje in mi dodelili moderatorske funkcije se mi zdi tud prav, da vas malo opmnim kdaj pa kdaj.

Res ne mislim nič slabega, zato brez zamere ;).
Slika Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Re: Re: dobiček

Napisal/-a menjekul Pe jan 03, 2003 5:46 pm

4Sale pravi:
Še dobr, da tale rubrika nima moderatorja, če ne bi že obešanka zraven "strašila" ;). Ne mislim špilat tuki enga "policaja" sam res če so mi že izkazal zaupanje in mi dodelili moderatorske funkcije se mi zdi tud prav, da vas malo opmnim kdaj pa kdaj.

Res ne mislim nič slabega, zato brez zamere ;).

no tkole 4sale.če si tu z določenimi funkcijami jih prosim uporabljaj.če ti kaj ni jasno mislim,da se mirne volje lahko umešaš in vprašaš:"če je situacija napeta"? :D:D
na urejenih forumih se stvari hitro ustavijo.tudi tu bi to bilo dobrodošlo.ker ko te enkrat začne nest se ne ustavlajš več.tudi sam sem ga točno ne tej temi "polomil".potrudil se bom,da bom bolj priden.:)

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Pe jan 03, 2003 5:53 pm

4Sale pravi:
Še dobr, da tale rubrika nima moderatorja, če ne bi že obešanka zraven "strašila" ;)

kolikor vem funkcija moderatorja ni omejena samo na en topic ;) (vsaj pri nas na avtoakustiki ni)
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Pe jan 03, 2003 6:12 pm

Ja tkole je - jaz pod rubriko "prodajalci" nimam nobenih opcij (uredi, zbriši, zakleni) jih pa imam v rubrikah kjer sem postavljen za upravnika (moderatorja), tako da konkretno tule nimam kaj storit, lahko kot rečeno le malo opomnim ;).

Sploh pa nočem bit zatežen in tukaj nekaj terorizirat in s tem morit foruma, zato boste od mene vedno najprej slišal kakšno pridigo :D (tako bolj na izi :) ), če ne bo pomagalo bo pa šiba pela :D ;).
Slika Slika

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Pe jan 03, 2003 6:46 pm

4Sale pravi:
Ja tkole je - jaz pod rubriko "prodajalci" nimam nobenih opcij (uredi, zbriši, zakleni) jih pa imam v rubrikah kjer sem postavljen za upravnika (moderatorja), tako da konkretno tule nimam kaj storit, lahko kot rečeno le malo opomnim ;).

Sploh pa nočem bit zatežen in tukaj nekaj terorizirat in s tem morit foruma, zato boste od mene vedno najprej slišal kakšno pridigo :D (tako bolj na izi :) ), če ne bo pomagalo bo pa šiba pela :D ;).

mislim da lahko vsak sam nekaj doprinese k temu, ko že petkrat ugovarja je najboljše odnehat. po moje!!
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

SRCEK
Nov uporabnik

Napisal/-a SRCEK Če jan 23, 2003 7:46 am

MGsax pravi:
zanima me koliko % imajo naši prodajalci čistega dobička na en avto?
safrane ti boš zagotovo vedel, samo ne vem če boš povedal.
slišal sem, da imajo kar precej.

V članku pred nekaj leti v Avto magazinu so prišli do spoznanja, da zasluži glavni uvoznik DO 30%!(kupovali so Mercedesa po internetu direktno v tovarni)

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Če jan 23, 2003 8:35 am

Na vse skupaj lahko recem le ZA POP*ZDIT SMEŠNI STE S TAKIMI DEBATAMI.

Pa še tole - provizija firme, ki proda peugeota 307 je drobiž manjša od 7 %

SRCEK
Nov uporabnik

Napisal/-a SRCEK Če jan 23, 2003 8:51 am

Kaj pa praviš-akcija npr. klima zastonj? Kdo jo bo plačal.Preverjeno v Celju daje prodajalec zmontirati klime lokalnemu montažerju- ta je v tem trenutku cca 250000 sit- odvisno od modela. In prodajalec te klime tudi plača(če je to Punto, je že to krepko več od 10%-ali ne?).Ali pa akcija-minus toliko in toliko sit- prodajalec že ne bo z zgubo prodajal! Sicer pa je tistih do 30% letelo na glavne uvoznike in ne na posamezne prodajalne.
Jaz sem končal-pa lep pozdrav!

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Če jan 23, 2003 9:03 am

pri enem zelo dragem mercedesu je bilo prihranjenega nekaj milijonov!!!!!
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

SRCEK
Nov uporabnik

Napisal/-a SRCEK Če jan 23, 2003 9:20 am

Verjetno je to to. Mislim, da se da v tovarni kupiti tudi Volvo.Za druge pa ne vem, če so že pripravljeni na takšno prodajo(da ne bo pomote-avto lahko kupiš tudi npr. v NOVEM MESTU, ampak to je že trgovina in ne nakup v tovarni).
Lep dan vsem!

gerchy
Moderator foruma

Kraj: 03

Napisal/-a gerchy Pe jan 24, 2003 3:38 pm

dej mgsax ne pretiravaj, o cemer govoris, morda z popusti (kot si rekel, modelno leto, star model, zaloga, akcija, ViP) res lahko prihranis kdaj pa kdaj kak tisocak, ne pa milijonov.

pa tudi tele akcije 300.000 pa 500.000 ipd .. niso taksne, kot se slisijo. Naivni ljudje preveckrat pozabijo prebrati droben tisk ali kaj podobnega. Glede na to, kaksne stroske ima avtotrgovec je zasluzek z prodanim vozilom bore slab dohodek!

Pamet v roke!

[Sporočilo uredil/a gerchy na dan 24.01.2003 ob 15:46 GMT]

gerchy
Moderator foruma

Napisal/-a gerchy Pe jan 24, 2003 3:47 pm

SAFRANE .. prodaj mi BMWja 1:18 :>

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Pe jan 24, 2003 3:52 pm

gerchy pravi:
dej mgsax ne pretiravaj, o cemer govoris, morda z popusti (kot si rekel, modelno leto, star model, zaloga, akcija, ViP) res lahko prihranis kdaj pa kdaj kak tisocak, ne pa milijonov.

pa tudi tele akcije 300.000 pa 500.000 ipd .. niso taksne, kot se slisijo. Naivni ljudje preveckrat pozabijo prebrati droben tisk ali kaj podobnega. Glede na to, kaksne stroske ima avtotrgovec je zasluzek z prodanim vozilom bore slab dohodek!

Pamet v roke!

[Sporočilo uredil/a gerchy na dan 24.01.2003 ob 15:46 GMT]

mislim nima se smisla kregatt z vami!!!
mi pač ne rabiš verjet!
ma ni zaloga če je blo posebno naročilo!!!!
ni mi do prepirov, ker eni tak vedno več veste!!!!! je pa res!
čudno da SAFRANE ne veš vseh pogojev kako se da prihraniti, ker gre za mercedes!
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

gerchy
Moderator foruma

Napisal/-a gerchy Pe jan 24, 2003 3:54 pm

mgsax .. da se res ne splaca kregat, se strinjam ...
samo tezko pac verjamem, da je milijonska razlika med nakupom pri uvozniku in tovarni. Razlika gotovo obstaja, ampak toliksen znesek se mi zdi absolutno previsok. Pa pustmo zdej to :>

Peace! :>

[Sporočilo uredil/a gerchy na dan 24.01.2003 ob 16:06 GMT]

texhex
Nov uporabnik

Napisal/-a texhex Pe jan 24, 2003 4:20 pm

ce bi bile marze tako visoke, potem se bi hise ki prodajajo izkljucno vozila visjih razredov kmalu znasle na robu propada.

zlasti take ki prodajo par vozil na mesec.
(bmw, volvo, mercedes, audi)

ampak res ...

ko bom kupovali naslednje avtomobile pridemo k tebi in bos zrihtal popuste.
To Infinity...
...And Beyond!

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Pe jan 24, 2003 4:30 pm

gerchy pravi:
mgsax .. da se res ne splaca kregat, se strinjam ...
samo tezko pac verjamem, da je milijonska razlika med nakupom pri uvozniku in tovarni. Razlika gotovo obstaja, ampak toliksen znesek se mi zdi absolutno previsok. Pa pustmo zdej to :>

Peace! :>

[Sporočilo uredil/a gerchy na dan 24.01.2003 ob 16:06 GMT]

je res! daj Safrane pozanimaj se kako je to možno, kaj je možno kak preko carine,...

je res samo ne vem kako!!!
SlikaSlika
Stran za najmočnejše
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov