Jaz sem se tud pred par meseci odločal med Alfo 146 in Bravotom (varianta je bla tud 145), a ko sem enkrat sedel v alfi in jo malce zapeljal sem v trenutku pozabil na Bravota

Sedel sem tud v slednjem seveda, da sem lahko primerjal. Ne samo da mi je Alfa lepša, še posebej notranjost, je tud ful prostorna, super sedeži, prtljažnik je prav tako precej velik, vodljivost je odlična in motor lepo živahen, čeprav začne zobe kazati šele pri kakih 3500 rpm. Na to se je treba pač navadit, kar pa ni problem, ker pri teh obratih dobi prav fajn zvok, in jo je prav veselje pritisnit

Ajd, res da je boxer po zvoku vseeno superioren, drugače pa je TS v splošnem boljša mašina. Poraba je 8,5-9l pri normalni vožnji po dokaj zahtevni relaciji - gorjanci (tam ko rally vozjo

) + mesto, kar je za 120 konjsko mašino po mojem čist kul, za 10l bi jo moral pa kar konkretno gonit. Olja mi v 4000km ni popila nič (Agip sint), tako da tud tale mit ne drži, vsaj za TSje ne. Je pa res da je za Alfe priporočljivo uporabljat malo boljše olje, sintetično jasno. Če je motor zgonjen pa pač... tu je z vsakim avtom podobno.