Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Sr jun 16, 2004 10:34 pm

lenivec je napisal/-a:prosim ne nakladat da ax negre.
ajd če primerjate z 2.5tdi mašino ok

če pa grete primerjat vse avte z okoli 60 konjičev....

pa je ax zmagovalec 720kil pa 60 konjev kr dober kombo, pa še mašina je takoj v visokih obratih.

ko ga bote vozli pametujte prej pa ne.
pa lep dan še naprej

Gre gre... En me je v dolino prehitu ko sm se pelou okol 150 :P
Jst sm mislu da bom umru od smeha. Sm kadilo se je pa tulilo ko p*****a! To je čista smrt, da se mu mušica zabije v šipo avto razpade, buh ne dej da bi proti njemu zapihal veter, sej razpade. Kakorkoli, to je sigurno najmanj varen "avto", če se mu lahko tako reče, ki bi mogu met blokado na 50km/h, kr več se s takim prevoznim sredstvom ni za vozt.

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Sr jun 16, 2004 10:45 pm

720 kil je pa res huda zadeva; mačka ti prdne v vrata in ceu auto razpade. Pa o kakih "visokih" vrtljajih je tle govora sploh - ne me basat!! Pa nekih 60 konjev ki so po vseh teh letih že davno v pokoju in totalno kilavi. Ah da ne pozabimo vsesplošnega škriperaja vsakič ko že za kljuko primeš pa vse do plastike ki ob malo močnejšem soncu začne pokat ko presušena glista.

Noben ne reče da če nimaš dnarja da naj te bo sram če voziš AX ampak, ni ti treba drugih na forumu prepričevat da maš "super" avto in da je hiter in ne vem kaj, kr boš na dragu imel za konkurenco le kakega invalida v vozičku (pa še ta te bo butnu dol še posebej če je prej spil prej 2 deci cedevite - :P )
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

krentip
Novinec

Napisal/-a krentip Sr jun 16, 2004 11:11 pm

Sam ta k je dal ta oglas je neki pozabil navesti pod opremo, in sicer klimo - ker ima AX take špranje da ti skoz piha in ti ni nikol vroče.

;)

LP

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Sr jun 16, 2004 11:36 pm

INFINITI je napisal/-a:720 kil je pa res huda zadeva; mačka ti prdne v vrata in ceu auto razpade. Pa o kakih "visokih" vrtljajih je tle govora sploh - ne me basat!! Pa nekih 60 konjev ki so po vseh teh letih že davno v pokoju in totalno kilavi. Ah da ne pozabimo vsesplošnega škriperaja vsakič ko že za kljuko primeš pa vse do plastike ki ob malo močnejšem soncu začne pokat ko presušena glista.

Noben ne reče da če nimaš dnarja da naj te bo sram če voziš AX ampak, ni ti treba drugih na forumu prepričevat da maš "super" avto in da je hiter in ne vem kaj, kr boš na dragu imel za konkurenco le kakega invalida v vozičku (pa še ta te bo butnu dol še posebej če je prej spil prej 2 deci cedevite - :P )

sorry sam res pojma nimas glede ax-a ta avto je total fuknjen moja mama ga ima za u sluzbo in ti povem sm se vozo po avtocesti z njim in gr do konca 180 pospeski so pa kr ok ! sicer nevem kako je realno ampak po knjigi imam napisano 167 kmh koncno !!!! kolega ima glofa 3 1.4 in nima za burek , samo tolk ti povem ce si pa preprican te izzovem na dvoboj lahko imas golfa3 1.4 polo 1.1 al pa kak R5 al pa kaj podobnega !!!!!!!!

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Sr jun 16, 2004 11:42 pm

Omelo je napisal/-a:
Suljo je napisal/-a:Tkole vm bom povedu:
tist k se še ni vozu z AX-om ne govorte da ne gre nikamor, zato k gre za tak mejhn auto zlo uredu. Sploh pa more ta GT trgat, že 1.1 dobr potegne :wink:
Sam tok :roll:
LP

OK, s takimi izjavami gremo lahko tut pod zabavni kotiček...

aja ce si preprican lahko grema sprobat !!!!!!! vozo sm twingota in ti povem da je ax bol hud pa lahko se smejis sam ti res povem !!! samo ne od 75 konjskega twinga !!!!!

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Sr jun 16, 2004 11:49 pm

gajo_g je napisal/-a:
INFINITI je napisal/-a:720 kil je pa res huda zadeva; mačka ti prdne v vrata in ceu auto razpade. Pa o kakih "visokih" vrtljajih je tle govora sploh - ne me basat!! Pa nekih 60 konjev ki so po vseh teh letih že davno v pokoju in totalno kilavi. Ah da ne pozabimo vsesplošnega škriperaja vsakič ko že za kljuko primeš pa vse do plastike ki ob malo močnejšem soncu začne pokat ko presušena glista.

sorry sam res pojma nimas glede ax-a ta avto je total fuknjen moja mama ga ima za u sluzbo in ti povem sm se vozo po avtocesti z njim in gr do konca 180 pospeski so pa kr ok ! sicer nevem kako je realno ampak po knjigi imam napisano 167 kmh koncno !!!! kolega ima glofa 3 1.4 in nima za burek , samo tolk ti povem ce si pa preprican te izzovem na dvoboj lahko imas golfa3 1.4 polo 1.1 al pa kak R5 al pa kaj podobnega !!!!!!!!

Nimam nč ekvivalentnega - sory. Bo pa zihr OMELO kej prletu in ti otpizdu na vrata AX ko bo prletu mimo (upam da ne bo pol mama jezna - lol)
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Sr jun 16, 2004 11:54 pm

nebo jezna kr bo kupla c3 za na job !!!!! sm neki govoris ko pa nisi preprican ali pa neves !!! pa ne bit je3zn sam res je !

Uporabniški avatar
Jonas
Novinec

Napisal/-a Jonas Če jun 17, 2004 6:45 am

INFINITI je napisal/-a: 720 kil je pa res huda zadeva; mačka ti prdne v vrata in ceu auto razpade.

:cry :cry
Slika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Če jun 17, 2004 7:57 am

Jo 180 gre... Leti ko sneto :D:D
Lahko gremo komot, sm ti priporočam da si najdeš enga serijskega twingota, da ga boš "nascal" :D:D
Lahko gremo pa z mojim, pa de dam še 135 gume gor (sej večjih AX vrjetno nima a?), pa bomo vidl kako bo šlo :D:D
Sm čak zdej, da najprej izpite odpravim :D

AX, the rocket!

LOL, še moja punca se reži :D

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Če jun 17, 2004 9:02 am

Omelo je napisal/-a:Jo 180 gre... Leti ko sneto :D:D
Lahko gremo komot, sm ti priporočam da si najdeš enga serijskega twingota, da ga boš "nascal" :D:D
Lahko gremo pa z mojim, pa de dam še 135 gume gor (sej večjih AX vrjetno nima a?), pa bomo vidl kako bo šlo :D:D
Sm čak zdej, da najprej izpite odpravim :D

AX, the rocket!

LOL, še moja punca se reži :D

sej twingo ni nic kaj boljsi avto ce mene vprasas
a ja se celo frizjenga mas tej pa pridem z 530d ce si tk preprican v svoj avto !!!!! pa ne se norca delat iz mene kr nism krt tk en tip !!!!!!!

Uporabniški avatar
JELO
Novinec

Kraj: MENGEŠ

Napisal/-a JELO Če jun 17, 2004 9:06 am

Še dobr da ma ta avto velik sredinski špegu,da vidiš na avtocesti kdaj te prehiteva konjska vprega! :wink:
VOLVO FOR LIFE!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če jun 17, 2004 9:07 am

Ejga gajo, a si ti dobu klicaje za porocno darilo? Dej mal smiri ton an... :?
Slika

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Če jun 17, 2004 9:16 am

glede klicajov so moj stil pisanja a sm jezn al nism !!!! ce mislis da sm jezn pa da pol na koncu pisem klicaje se motis by the way a smo mogoce na tecaju slovenscine.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če jun 17, 2004 9:21 am

Kaj majo klicaji zveze s slovenscino? Lah jih tud v Anglescini uporablas...
Slika

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Če jun 17, 2004 9:23 am

Pugi je napisal/-a:Kaj majo klicaji zveze s slovenscino? Lah jih tud v Anglescini uporablas...

ja halo ce ti pa nepase ce jih uporabljam pa sm dobo tak obcutek da me zelis pouciti o pravilni uporabi klicjev v slovenskem jeziku pa se neki zbrisi tah pa r zadnjih brezveznih postov !!!!

Uporabniški avatar
Jonas
Novinec

Napisal/-a Jonas Če jun 17, 2004 9:50 am

!!!

:P
Slika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo Če jun 17, 2004 10:32 am

ok gajo_g, lepo da maš BMWja 530, whatever. Če se raburjaš al pa ne me čist briga, jst sm svoje povedal. Za moje pojme je Citroen AX največje sranje od avta kr jih obstaja. Najgrši je pa R Thalia. Pa če se strinjaš z mano al pa ne, mi visi dol do pakistana :) Pa klicaje šparej, da ti ne bo treba tipkovnice nove kupt...
Aja, pa kaj nisi? KrT tk? Vem da nisi krtk.. Krti so slepi, ti pa očitno vidš. :roll:

Pugi: LOL :D:D

lenivec: ne bom reku da je Twingo nekej full varen avto, čeprou je tle en na forumu ke se je že parkrat pošteno razbil z Twingotom, 2x totalka, pa mu ni blo čist nč. Proti AXu je Twingo Mercedes.

Uporabniški avatar
JELO
Novinec

Kraj: MENGEŠ

Napisal/-a JELO Če jun 17, 2004 10:50 am

Proti AXu je Twingo Mercedes.[/quote]

:pivo
VOLVO FOR LIFE!

[BMW]PWR
Nov uporabnik

Napisal/-a [BMW]PWR Če jun 17, 2004 10:51 am

Sorry ampak sam sem mel pred nedavno AX 1.1 First pa bom tkole reku:

Res je če se zaletiš te lohka kar pokoplejo z avtom vred, mogoče mau prej stiskanja v obliki krste ampak bi kr šlo. Kar se pa tiče vožnje, oz pospeškov bom pa povedal kr iz izkušenj, sm se vozu po obvoznici 195kmh(sigurn štev laže) sam me z peugeot 206(kok je bil nevem, sam kj preveč ne) ni mogu prehitet, pospeške ma pa tud gut(govorim v rangu njegove klase), tko da if u didn't drive this car don't talk about it!!!

No ja sej drgač pa ne se kregat, bomo še bivši lastniki teh avtov mislnli da smo jih pod ceno prodal k se tok pogovarjate :cry :har
Le kje je dan ko se bom vozil v M3!!!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov