karina je napisal/-a:Oj!![]()
Ja, pravzaprav vsem do sedaj hvala za izčrpne nasvete. Bom definitivno vse skupaj upoštevala. Je pa toliko različnih mnenj glede znamk, da glava boli od tehtanja.
Imam pa še eno vprašanje. Koliko so posredniki, se pravi, razni avtosaloni, hiše dražji, oziroma predragi, v primerjavi z nakupom neposredno preko oglasnika? In spet, kaj je bolj varno?![]()
OK, lp
Nixxon je napisal/-a:Vsekakor pa naredi sledeče: ko boš imela kakšnega, ki izgleda dobro in te že zasrbijo prsti, GA OBVEZNO PELJI NA PREGLED K MEHANIKU, KI MU ZAUPAŠ, ali na pooblaščeni servis. Če lastnik tega ne dovoli, potem je z avtom nekaj narobe in se obrni in odkorakaj stran. Verjemi, si boš naredila uslugo. Tako sem naredil jaz, ko se je en prodajalec začel nekaj zgovarjat.
Če ti ga potem mehanik priporoči, potem je to takoj malo bolj varen nakup. Bolje da daš mehaniku nekaj tisoč tolarjev sedaj kot pa potem nekaj deset ali sto tisoč za popravila.
Jaz sem takrat dal svojemu mehaniku ene 3kSIT, pa sem bil pripravljen dat pooblaščenemu servisu tud 8kSIT kolikor imajo urno postavko.![]()
Vedno se to splača naredit. Trust me, you're gonna thank me some day.
karina je napisal/-a:Lep pozdrav!
Zdej kar nekaj časa že iščem. Ni še bilo sreče. Kaj pravite, ali so to realni kilometri:
letnik1997, prevoženih nekaj manj kot 90.000 km?????
Hvala, lp.
Po forumu brska: mrtwelvetrees in 20 gostov